سلام!
من مدیر کل سایتم هستم ولی وقتی میخوام به کنترل پنلWHMCSسایتم وارد بشم این ارور رو میده:
Your IP has been logged and admins notified of this
failed login attempt.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید.مرسی!
سلام!
من مدیر کل سایتم هستم ولی وقتی میخوام به کنترل پنلWHMCSسایتم وارد بشم این ارور رو میده:
Your IP has been logged and admins notified of this
failed login attempt.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید.مرسی!
فکر میکنم تعداد زیادی اشتباه زدین بلوک کرده
با ای پی های دیگه هم تست کردین؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
یوزر یا پسورد را اشتباه میزنید یا کسی شما را هک کرده و تغییر داده. به فارسی و انگلیسی بودن صفحه کلید و دکمه کپس لاک دقت کنید
مشخصات ورود را اشتباه وارد کردید دوست عزیز!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
همانطوری که دوستان گفتن یوزرنیم و پسوورد اشتباه است!
حالا Forget Password بزنید ! رمز جدید را تست کنید
مشکل حل شد!برای دوستانی که این مشکل رو دارن:
من چند بار رمز رو اشتباه زدم آی پیم بن شده بود!
برای حل مشکل به کنترل پنل برید و گزینه یPHPMy Adminرو بزنید.به قسمتTableبرید.tblbannedipsرو پیدا کنید و گزینه یemptyرو بزنید.
با تشکر از دوستان!
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ای بابا!شما چرا برای تشکر فعالیت میکنین؟!
لطفا بسته بشه
من یا دوستان نیازی به تشکر نداریم اما باید فرهنگ تشکر کردن جا بیافته
این مهمه وگرنه تشکر به جه کار آدم میاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)