دوستان یک سایت رو میخواستم برام سئو سازی کنید به طور حرفه ای 100% . جوملا هست و VB .
این فروم :
www.forum.pgforum.net
و این هم صفحه اصلی :
www.pgforum.net
هزینه رو هم بگید لطفا .
منتظر آفر ها هستم .
دوستان یک سایت رو میخواستم برام سئو سازی کنید به طور حرفه ای 100% . جوملا هست و VB .
این فروم :
www.forum.pgforum.net
و این هم صفحه اصلی :
www.pgforum.net
هزینه رو هم بگید لطفا .
منتظر آفر ها هستم .
اطلاعات تکمیلی ارسال شد .
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
وقتی یه موضوعی رو سرچ میکنیم اولین سایتی رو که پیدا میکنه معمولا بهترینه. دلیلش چیه؟![]()
معمولا بله
دلایل زیادیمیتونه داشته باشه
از جمله اینکه سایتی که اول میاد نشون از سئو بالای اون سایت داره و نشون میده که برای سئو وقت گزاشته شده و هزینه شده
معمولا کسانی که با برنامه کار میکنند حاضرند برای سئو سایت وقت بزارن وحتی هزینه کنند و در نتیجه برنامشون رو درست اجرا میکنن
البته افراد زیادی هم هستند که سایتشون سئو خووبی نداره ولی افراد شریف و با مسئولیتی هستند
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ممنون از راهنماییتون. خیلی خوب بود.
Seo چیه؟
اما SEO چیست؟ معنای لغوی SEO که مخفف Search Engine Optimization است، بهینه سازی موتور جستجو می باشد. SEO یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند.
بهینه سازی صفحات وب این است که شما در نتایج یک موتور جستجوی بزرگ بیشترین امتیاز را داشته باشید. اهمیت این موضوع از انجا ناشی می شود که اکثر مردم از موتورهای جستجو برای رسیدن به مطلب یا محصول مورد نظر خود استفاده میکنند. به عنوان مثال در گوگل و یاهو، اکثر مردم فقط به صفحه ی اول نتایج جستجو نگاه میکنند. بنابراین برای داشتن ترافیک بالا از طرف موتورهای جستجو، این مسئله الزامی است که سایت شما در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار گیرد.
پاور هاستینگ (تکنولوژی پارسه) نمایندگی آلتوس هاست هلند www.PowerHosting.ir
021-66054902 --- 09358277721 --- 09354556918
این جمله رو متوجه نمیشم.ممکنه بیشتر توضیح بدین؟؟ممنون
![]()
چطور میشه صفحات وب رو بهینه سازی کرد؟
چیکار کنم seo سایتم افزایش پیدا کنه؟؟
چشم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)