-
August 16th, 2012, 03:58
خرید سرور
دوستان سلام
من با بودجه ای نزدیک به 30 ملیون تومن میخوام یک یا دوتا سرور برای کار هاستینگ تهیه کنم
من خودم مد نطرم سرور های hp هستن سری dl500 با پردازنده intel xeon e7 اما میخواستم بدونم نظر شما دوستان در این مورد چی هست
برای رسیدن به نهایت سرعت و بازدهی برای این کار چه سروری با چه مشخصاتی انتخاب کنم؟
آیا برای این کار می ارزه هارد ssd بندازم یا همون sas 15K جواب میده
در ضمن چند تا دیتا سنتر خوب برای اینکار معرفی کنید که در کنار سرعت اینترنت و خدمات هزینه مناسبی داشته باشن که راحت بتونم سرور هارو در اون نگهداری کنم در ضمن زیاد به لایسنس نرم افزار های نصب شده گیر ندن
ممنون میشم دوستان کمک کنن
-
-
August 16th, 2012 03:58
# ADS
-
August 16th, 2012, 06:37
عضو دائم
پاسخ : خرید سرور
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 16th, 2012, 06:50
-
-
August 16th, 2012, 09:45
عضو انجمن
سلام
مورد استفاده چی هست ؟ مگه قراره چه سایت هایی هاست بشن که نیاز به انقدر منابع دارید ؟
اگر تعداد زیاد هست بهتره به جای استفاده از یک سرور با حجم بالا از چندین سرور کوچکتر استفاده کنید ! اگر قصد خرید در انگلیس رو دارید با من در تماس باشید : pnetsale at gmail dot com
-
-
August 16th, 2012, 09:52
درود
به نظر من شما اگه قصد چنین کاریو دارین سرور Dell تهیه کنین چو واقعا کیفیتش فرق داره با بقیه سرور ها
در مورد هارد هم شما اگه بخواین بیشترین بازدهیو داشته باشین میتونین دیتا بیس بیارین رو هارد SSd و اطلاعاتو بیارین رو هارد Sas کافیه
الیته این نظر بنده هست
دیتا سنتر هم یه جا بگیرین که کیفیت پورتش خوب باشه اروپا باشه بهتره تا امریکا
-
تعداد تشکر ها از sheitonakshirazi به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 13:54

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
مورد استفاده چی هست ؟ مگه قراره چه سایت هایی هاست بشن که نیاز به انقدر منابع دارید ؟
اگر تعداد زیاد هست بهتره به جای استفاده از یک سرور با حجم بالا از چندین سرور کوچکتر استفاده کنید ! اگر قصد خرید در انگلیس رو دارید با من در تماس باشید : pnetsale at gmail dot com
قراره یه سرور هاستینگ باشه حالا ممکنه تا 1000 تا سایت باهاش بالا بیاد یا اگه نشد با استفاده از مجازی سازی به چندین vps تقصیم و اجاره داده بشه.
شما چه سروری پیشنهاد میدی که با این بودجه بتونم بگیرم؟؟؟

نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
درود
به نظر من شما اگه قصد چنین کاریو دارین سرور Dell تهیه کنین چو واقعا کیفیتش فرق داره با بقیه سرور ها
در مورد هارد هم شما اگه بخواین بیشترین بازدهیو داشته باشین میتونین دیتا بیس بیارین رو هارد SSd و اطلاعاتو بیارین رو هارد Sas کافیه
الیته این نظر بنده هست
دیتا سنتر هم یه جا بگیرین که کیفیت پورتش خوب باشه اروپا باشه بهتره تا امریکا
ولی من شنیده بودم دل اصلا به درد نمیخوره و میگفتن حتما hp بگیر!!!!
من هم با شما موافقم، یه 500 تا 1ترا میخوام ssd بندازم یکی دو ترا هم sas
-
-
August 16th, 2012, 14:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ernest
قراره یه سرور هاستینگ باشه حالا ممکنه تا 1000 تا سایت باهاش بالا بیاد یا اگه نشد با استفاده از مجازی سازی به چندین vps تقصیم و اجاره داده بشه.
شما چه سروری پیشنهاد میدی که با این بودجه بتونم بگیرم؟؟؟
والله هزینه ی سروری که قصد خرید دارید خیلی ارزان تر از بودجه شما در میاد . اطلاعی ندارم اما اگر در شروع کار هستید نیازی به خرید سرور اون هم به این بزرگی نیست . اگر خواستید گوگل تاک میتونیم صحبت کنیم در این مورد
-
-
August 16th, 2012, 14:05

نوشته اصلی توسط
amirlord
والله هزینه ی سروری که قصد خرید دارید خیلی ارزان تر از بودجه شما در میاد . اطلاعی ندارم اما اگر در شروع کار هستید نیازی به خرید سرور اون هم به این بزرگی نیست . اگر خواستید گوگل تاک میتونیم صحبت کنیم در این مورد

میدونم ولی مقصود کلی اجاره دادنه، میخوام چیزی بگیرم که چند سالی بدرد بخوره
-
-
August 16th, 2012, 14:27
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟
میخوام چند تا مدل مناسب پیشنهاد بدین.
-
-
August 16th, 2012, 15:35
عضو دائم
با این بودجه ای که شما در نظر گرفتین پیشنهاد من به این صورت هست و به طور کلی میگم و جزئیاتش رو خودتون انجام بدین:
1- اجاره یک دفتر کار
2- ثبت شرکت
3- طراحی فوق حرفه ای سایت اصلی هاستینگ
4- یک سرور با منابع خوب برای هاست لینوکس
5- یک سرور با منابع خوب برای هاست ویندوز
6- یک سرور با منابع خیلی خوب برای مجازی سازی
7- مابقی پول رو هم تا میتونی تبلیغ کن توی سایتهای معروف.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید