-
August 19th, 2011, 14:48
Vps به عنوان هاست
سلام دوستان. من یه vps ویندوز 2003 دارم. دو تا سوال دارم
1. میخوام فایل هایی که با سرور دانلود میکنم لینک براشون ایجاد کنم. یعنی وقتی آدرس ای پی رو توی مرورگر میزنم فایلهای دانلود شده رو بیاره
2.. اگه بخوام از سرور به عنوان هاست استفاده کنم و یه سایت ایجاد کنم باید چیکار کنم. آیا دامین هم میشه براش درست کنم؟
3. گه بخوام ftp فعال کنم باید چیکار کنم؟
-
تعداد تشکر ها ازlastday به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011 14:48
# ADS
-
August 19th, 2011, 15:02
پاسخ : Vps به عنوان هاست
سلام
بله هم میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کنین
و هم اف تی پی راه اندازی کنین
بری هاست دانلود میتونین iis راه اندازی کنین که آموزش راه اندازیش توی انجمن هست
-
تعداد تشکر ها ازmamali5 به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2011, 17:29

نوشته اصلی توسط
lastday
1. میخوام فایل هایی که با سرور دانلود میکنم لینک براشون ایجاد کنم. یعنی وقتی آدرس ای پی رو توی مرورگر میزنم فایلهای دانلود شده رو بیاره
2.. اگه بخوام از سرور به عنوان هاست استفاده کنم و یه سایت ایجاد کنم باید چیکار کنم. آیا دامین هم میشه براش درست کنم؟
برای این کار چند تا راه دارید که iis سخت ترینشون هست lol
اگر فقط برای هاست دانلود میخواید میتونید فقط از آپاچی استفاده کنید : از این لینک دانلود کنید و روی وی پی اس نصب کنید = http://www.bizdirusa.com/mirrors/apa...x86-no_ssl.msi
مزیت استفاده از فقط آپاچی این هستش که کمترین فشار به رمتون میاد ولی با یک بار هنگ کردن و ریست شدن سرور میپره و هر بار برای ران شدنش باید نرم افزارش باز باشه
اما اگر میخواید ftp - mysql و آپاچی رو برای راه اندازی یک وبسایت کامل روی سرور داشته باشید باید نرم افزار XAMPP رو نصب کنید : از این لینک میتونید دریافت کنید = Download XAMPP from SourceForge.net
هنگامه نصب هم این نکته رو رعایت کنید که تیک اینکه هر سه سرویس بصورت جداگانه نصب شوند رو بزدید
سوالی داشتید در خدمتم
-
تعداد تشکر ها از Ahoora_SS به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2011, 15:18

نوشته اصلی توسط
lastday
با سلام
1. نرم افزار apache یا iis رو نصب کنید
2.بله و باید سرویس DNS رو نصب کنید
3. از خود IIS استفاده کنید یا نرم افزار نصب کنید
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
تعداد تشکر ها از AlborzVPS به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2011, 10:39
میتونی با چند کلیک یه کنترل پنل مثل پلسک 1 دامین نصب کنی ( اگر هنوز 1 دامینش رایگان باشه )
-
تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2012, 23:20
عضو انجمن
من یک سرور مجازی گرفتم و اونا بهم پنل whm دادن که میرم توش جایی برای create an acunt نیست ک بخوام هاست بسازم ! :4:
-
تعداد تشکر ها از 1online.ir به دلیل پست مفید