موقع نصب vcenter server 5 يه ارور ميياد كه نوشته AD LDS connot be installed on this version on the windows....و در ضمن فكر كنم اين ارور مربوط به سرويس active directory lightweight است كه نمي تونم راش بندازم
موقع نصب vcenter server 5 يه ارور ميياد كه نوشته AD LDS connot be installed on this version on the windows....و در ضمن فكر كنم اين ارور مربوط به سرويس active directory lightweight است كه نمي تونم راش بندازم
ویندوز بصورت یدفالت اپدیت شده باشه نیاز به هبچ گونه کانفیگ و مورد اضفه دیگر نداره
این موارد چک کنید جتما باید ویندوز 64 بیتی باشه روی 32 بیت نصب نمیشه همچینی سعی کنید ترجیحا روی ویندوز 2008r2 نصب کنید اگر موردی بود باز بگید یا اینکه مشخصخات بفرستید براتون نصب میکنم من باری خیلی از دوستان انجام دادم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
یعنی ویندوز رو ابدیت کنم حل میشه؟
ویندوز من 2008 r2 هستش . جوین به دومین کردم و هنگام نصب اخراش این ایرادو میده
اقا من دارم دیگه دلسرد میشم یا سواد ندارم یا شانس.این فایل msi4.7 اصلا نصب نشد
منظورم msi 4.5 بود
یک بار ویندوز را عوض کنید و مجدد تلاش کنید
* ویندوز حتما 2008 r2 باشد
* ویندوز از خود ماکروسافت دانلود کنید
* رم روی سرور را حداقل 4 گیگ قرار دهید
این ویندوز سوم هستش و روی هرجور سروری امتحان کردم.همین الان هم باز تلاش کردم نشد.گیج شدم مگه نصب این vcenter server5 قلق داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)