-
April 26th, 2012, 15:24
نویسنده برای سایت دانلود
با سلام خدمت دوستان
بنده نیاز به یک نویسنده دارم
تاپیک قبلیه منم شاید دیده باشید که 2نویسنده استخدام شد که بعد از مدتی هر کدوم به مشکلی خوردن و نتونستن ادامه بدن
برای این مدت که حداقل تا بعد خرداد باشه نیاز به یک نویسنده دارم متاسفانه به یه سری از مشکلات بر خوردم که فعلا هزینه بالایی نمیتونم بدم قبول هم دارم قیمت کم هست ولی سعی می کنم به نحوی جبران کنم
برای هر پست میتونم تا 500 تومن بدم بیشتر از این واقعا نمیتونم لطفا اونایی که با این شرایط می تونن کار کنن بگن
مطالب اختصاصی
وی پی اس + اکانت پرمیوم فایل شرینگ ها + منبع و ... رو در اختیارتون قرار میدیم
برای تسویه حساب هم صحبت می کنیم تا به توافق برسیم
میتونید یک بنر هم بزارید اگه پستتون از نظر کیفیت بالا بود بازدید هم فعلا حدود 3000 در روز هستش که کم کم داره رشد می کنه.
فعلا فقط به یک نفر نیاز دارم که روزی 4 پست بزنه هر کس شرایطش بهتر بود انتخاب میشه
ممنون
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2012 15:24
# ADS
-
April 26th, 2012, 18:22
عضو دائم
پاسخ : نویسنده برای سایت دانلود
والا داریم یک سایت خدماتی برای پست زدن به سایتهای میسازیم. یک چند روزی طول میکشه .به زودی تاپیکش رو هم میزنم ..مدیرای سایت ما از نظر نویسندگی جزو برترینها هستند.
نمونه هم سایت خودمون
Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار
هر پست 600 .. vps هم برای دانلود خودمون داریم.اکانت پریمویم هم خودمون داریم.منبع هم خودمون داریم... 30 درصد مطالب اختصاصی کامل نیست نیمه اختصاصی هست.عکسهای مطالب هم ویرایش میشوند توسط مدیرامون و ساخته میشوند. یک ماهه روزی 4 پست 70 هزار تومان.. به دلایلی اول مبلغ رو میگیریم و شروع به کار میکنیم.
دلایل: ممکنه طرف بیخیال سایت بشه.. سایتش رو تخته کنند. فیل بشه.نتونه مبلغ رو بده و هزاران مشکلی که قبلا برامون پیش آمده مبلغ اول دریافت میشه. شما فقط باید یک هاست دانلود بدید به ما یا vps ی که فایلهاتون رو روش نگه میدارید..
الان نیستم.دارم میرم بیرون.اگر خواستید پ خ بدید تا شب آمدم بررسی میکنم به یکی از مدیرای سایتم اطلاع بدم..
ویرایش توسط delta : April 26th, 2012 در ساعت 18:29
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2012, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
والا داریم یک سایت خدماتی برای پست زدن به سایتهای میسازیم. یک چند روزی طول میکشه .به زودی تاپیکش رو هم میزنم ..مدیرای سایت ما از نظر نویسندگی جزو برترینها هستند.
نمونه هم سایت خودمون
Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار
هر پست 600 .. vps هم برای دانلود خودمون داریم.اکانت پریمویم هم خودمون داریم.منبع هم خودمون داریم... 30 درصد مطالب اختصاصی کامل نیست نیمه اختصاصی هست.عکسهای مطالب هم ویرایش میشوند توسط مدیرامون و ساخته میشوند. یک ماهه روزی 4 پست 70 هزار تومان.. به دلایلی اول مبلغ رو میگیریم و شروع به کار میکنیم.
دلایل: ممکنه طرف بیخیال سایت بشه.. سایتش رو تخته کنند. فیل بشه.نتونه مبلغ رو بده و هزاران مشکلی که قبلا برامون پیش آمده مبلغ اول دریافت میشه. شما فقط باید یک هاست دانلود بدید به ما یا vps ی که فایلهاتون رو روش نگه میدارید..
الان نیستم.دارم میرم بیرون.اگر خواستید پ خ بدید تا شب آمدم بررسی میکنم به یکی از مدیرای سایتم اطلاع بدم..
ایول
منتظر همچین سایتی هستیم که به صورت حرفه ای بخواد کار کنه
ما اولین مشتری هستیم
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 00:12
عضو انجمن
نویسنده با سابقه کار میشویم
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 00:15

نوشته اصلی توسط
hannah
نویسنده با سابقه کار میشویم

پ.ح شد
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2012, 23:18
من میتوانم کار انجام بدم
-
تعداد تشکر ها از areyan95 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 17:33
عضو جدید
سلام
لطفا شرایط کامل و آدرس سایت رو پ.خ کنید.
پیروز و سربلند باشید.
یا حق
-
-
August 5th, 2012, 23:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alikhkh
سلام
لطفا شرایط کامل و آدرس سایت رو پ.خ کنید.
پیروز و سربلند باشید.
یا حق
طرف سایتش رو در اوایل سال 2012 فروخته.. شما میتوانید جهت نویسندگی در سال 2013 با ایشون مکاتبه کنید..
( اصلا به تاریخ تاپیک نگاه نمیکنه کسی جدیدا)
-
-
August 6th, 2012, 22:05
عضو انجمن
اگه خواستید من هم هستم
اگه خواستید پ خ کنید
-
-
August 7th, 2012, 13:19
عضو جدید
ما از کجا بدونیم فروخته ؟ 

نوشته اصلی توسط
delta
طرف سایتش رو در اوایل سال 2012 فروخته.. شما میتوانید جهت نویسندگی در سال 2013 با ایشون مکاتبه کنید..

( اصلا به تاریخ تاپیک نگاه نمیکنه کسی جدیدا)
-