سلام دوستان ،
یه سرور مجازی برای راه اندازی سرور گیم آنلاین می خواستم ، میشه راهنمایی کنید با چه مشخصاتی بگیرم ؟؟
پهنای باند نا محدود می خوام فقط
سلام دوستان ،
یه سرور مجازی برای راه اندازی سرور گیم آنلاین می خواستم ، میشه راهنمایی کنید با چه مشخصاتی بگیرم ؟؟
پهنای باند نا محدود می خوام فقط
شما برای گیم برای پینگ خوب باید از ایران تهیه کنید
که تو ایران هم عمرا بتونید پهنای باند نامحدود پیدا کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
پهنای باند نامحدود .. حتما .
ببینید ، یکم باید ادمی زاد فکر کنه . طرف میگه میخوام برم مسابقات ماشین رانی شرکت کنم ، چه ماشینی بگیرم ؟ ( بنزین هم نخواد :دی ) اولا که مسابقات ماشین رانی 30 مدل داره . رالی ــه ، فرمول یک ــه ، چمیدونم خیابونیه ، بیابونیه . آخه سرور برای بازی های آنلاین . هم بازی های تحت وب رو میگن بازی آنلاین ، هم کانتر استرایک رو هم کال آف رو هم هزار تا چیز دیگه رو ، هر هفته هم 2 - 3 تا تاپیک با همین سوال ایجاد میشه ، خب دقیقا بگین چه بازی رو میخواین هاست کنین تا راهنمایی کنیم ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
دوستان توجه داشته باشید این مطلبی که بنده پست می کنم آفر نیست بلکه فقط شخصی رو معرفی می کنم که می تونه به این دوستمون کمک کنه اگر می خواستم آفر بدم از سرورهای خودمون آفر می دادم
از کاربر با ای دی extern سوال کنید. ایشون تو کار سرورهای مخصوص بازی در ایران فعالیت می کنند :
ارائه خدمات سرور های اختصاصی و مجازی ایران
خدمات گیم سرور سایت ایشون :
GIGAVPS
ویرایش توسط dertgtr : August 7th, 2012 در ساعت 00:38
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
برای بازی Counter Strike ، شما به 400 مگاهرتز CPU و 512 مگ رم روی سیستم عامل ویندوز 2003 احتیاج دارید . برای Call of Duty هم ( تمامی سری ) به حداقل سروری با 768 مگ رم و 1 گیگاهرتز سی پیو نیازمندید .
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
سلام.
سری سرور های گیم ایران.
سری به سایت و قیمت های ما بزنید.
GlowHost
در صورتی که سوالی داشتید از طریق سایت یا پ.خ همینجا بنده در خدمتتون هستم
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)