سلام
بخشید دوستان سوال کلیه دیگه... اگر کسی با چیلترشکن حالا مثل s-o***k-s از هر نوعش توی نت بچرخه کلا میشه پیگیریش کرد یعنی میشه IP اصلیش رو بیرون اورد ؟
سلام
بخشید دوستان سوال کلیه دیگه... اگر کسی با چیلترشکن حالا مثل s-o***k-s از هر نوعش توی نت بچرخه کلا میشه پیگیریش کرد یعنی میشه IP اصلیش رو بیرون اورد ؟
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
بله میشه
بعضی از ****** ها ایپی اصلی رو به سرور میفرستن ولی خب بعضی وقتا هم سرور ها آیپی اصلی رو نمیدونن که شما باید از اون نوع پراکسی استفاده کنید میتونین از سایت زیر کمک بگیرید
What Is My IP - Shows Your IP Address
اگر تشخیص داد از ****** دارید استفاده میکنید که معلومه امنیت کمه و آیپی اصلیتون قابل تشخیص هست
البته اگر https استفاده میکنید به دلیل کد شدن و دیکد و سرعت پایینتر به همون دلیل امکان ردیابی خیلی کمتر هست
ویرایش توسط sajad2745 : August 4th, 2012 در ساعت 12:05
بله دوست عزیز از راه های مختلف مخص میشه کرد !
البته عمدتا تا جایی که بنده اطلاع دارم از رو مک کارت شبکه مشخص میشود!اما راه بسیار هست!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
بخشید دقیقا سوال من اینه
وقتی شما یه جایی فعالیت میکنی و از s-o***k-s استفاده میکنی ایا طرف مقابل با داشتن IP میتونه ایپی مخابراتیت رو بکشه بیرون ؟
اصلا اگر همچین چیزی باشه پس کلا ناامن هستش غیر اینه ؟
جناب شما یه زحمت بکش پستای بالایی رو بخون پاسخ داده شده
بعدشم اگر منظور از ip مخابراتی ای پی isp هست که بازم توضیح داده شده
بعضی از ****** ها ایپی اصلی رو به سرور میفرستن ولی خب بعضی وقتا هم سرور ها آیپی اصلی رو نمیدونن که شما باید از اون نوع پراکسی استفاده کنید میتونین از سایت زیر کمک بگیرید
what is my ip - shows your ip address
اگر تشخیص داد از ****** دارید استفاده میکنید که معلومه امنیت کمه و آیپی اصلیتون قابل تشخیص هست
البته اگر https استفاده میکنید به دلیل کد شدن و دیکد و سرعت پایینتر به همون دلیل امکان ردیابی خیلی کمتر هست
اتصال به و پ ی نمیشه گفت مخفی بودن و حفض هویت اصلی هست.
به راحتی تمامی اطلاعات مبادله شده با پروتکل P P Tp بر اساس گفته دوستی در آی اس پی پارس آنلاین کنترل شده هست.
بله کلا ناامن هست.
باز هم به گفته همون دوست من پروتکل SSt p باز دارای امنیت بیشتری در بستر مخابراتی ایران دارد.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
تشخصی داده می شه
شما وقتی وارد سایت خدمات دهنده اینترنتت می شه بهت آی پی هایی رو که متصل شدی رو می ده
مگه در فلان تاریخ و فلان ساعت با این آی پی متصل بودی و اینقدر ترافیک مصرف کردی (مخابرات اینطوری هست بقیه رو نمی دونم)
حتی من یک بار زنگ زدم مخابرات از پایین بودن سرعت گلایه کردم پشتیبانی گفت پرو/ک/س/ی رو غیرفعال کن تست کن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)