-
December 23rd, 2009, 22:27
آپدیت پانل lxadmin
من از lxadmin ورژن 5.0.16182 استفاده میکنم و تو پانل قسمت Update Home زده که میشه به ورژن 5.0.16292 آپدیت کرد.
سوالم اینه که در درجه اول آیا آپدیت کردن کار ساده ایه و مشکل خاصی در هنگام آپدیت و بعد اون پیش نمیاد؟ درصد ریسکش چقدره؟
و دوم اینکه از همین پانل آپدیت کنم و یا از دستور داخل ssh
(مثلا اینو تو lxlabs پیدا کردم )
کد:
/script/upcp
/script/kloxo-migrate.sh
-
-
December 23rd, 2009 22:27
# ADS
-
December 23rd, 2009, 22:39
مدیر کل
پاسخ : آپدیت پانل lxadmin
سوالم اینه که در درجه اول آیا آپدیت کردن کار ساده ایه و مشکل خاصی در هنگام آپدیت و بعد اون پیش نمیاد؟ درصد ریسکش چقدره؟
اگه مشکلی داشت هیچ موقع نمیگفتند آپدیت داره !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2009, 00:10
والا من نمیدونم چطور شما این ریسک را کردید که Kloxo نصب کنید .. برنامه باگ وحشتناک داره و شما را بزودی دچار اشکال میکنه .. اینقدر ضایع بود که سازنده برنامه خودش را دار زد و مرد!
-
-
December 24th, 2009, 00:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jafarjeni
والا من نمیدونم چطور شما این ریسک را کردید که Kloxo نصب کنید .. برنامه باگ وحشتناک داره و شما را بزودی دچار اشکال میکنه .. اینقدر ضایع بود که سازنده برنامه خودش را دار زد و مرد!
چرا بدون اطلاع دقیق یه هرفی رو همینجوری می پرونید ؟؟ باگی که گفتید داخل Hyper-VM بود که اون هم برطرف شده
kloxo یکی از بهترین پنل ها هست ، امنیت بالایی داره ، رایگانه ، کم رم مصرف میکنه ، مشکلی با ایران نداره ، ساپورت عالی هم داره
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2009, 00:38

نوشته اصلی توسط
vahid
اگه مشکلی داشت هیچ موقع نمیگفتند آپدیت داره !
منظورم مشکل در نسخه جدید نیست. منظورم مشکل برای کاربران مبتدی بود. یا مثلا شرایط خاص آپدیت.
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

نوشته اصلی توسط
jafarjeni
دوست عزیز من directadmin و plesk و cPanel رو امتحان کردم. به نظرم بعد از cPanel ، پانل lxadmin بهترینه. البته تو بعضی مسائل از cPanel هم بهتره. که اشاره شد^
-
-
December 24th, 2009, 01:13
عضو دائم
شما از داخل پنل آپدیت کنید هیچ مشکلی پیش نمی آید
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2009, 02:06

نوشته اصلی توسط
babak
چرا بدون اطلاع دقیق یه هرفی رو همینجوری می پرونید ؟؟ باگی که گفتید داخل Hyper-VM بود که اون هم برطرف شده
kloxo یکی از بهترین پنل ها هست ، امنیت بالایی داره ، رایگانه ، کم رم مصرف میکنه ، مشکلی با ایران نداره ، ساپورت عالی هم داره
شما اطلاع دقیق ات از کجاست .. ؟ یه سر به فروم این برنامه بزن و مشکلات رو ببین .. علاوه بر مشکلات امنیتی 1000 جور مشکلات دیگه هم داره .. مشکلات Permission فایلها و ...
لیست Exploit های Kloxo
Kloxo 5.75 (24 Issues) Multiple Remote Vulnerabilities
هنوز نیمی از این Exploit ها روی آخرین نسخه این برنامه هم قابل اجراست
Kloxo - Wikipedia, the free encyclopedia
-
-
December 24th, 2009, 02:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jafarjeni
والا من نمیدونم چطور شما این ریسک را کردید که kloxo نصب کنید .. برنامه باگ وحشتناک داره و شما را بزودی دچار اشکال میکنه .. اینقدر ضایع بود که سازنده برنامه خودش را دار زد و مرد!
خیلی باحال بود
حال کردم
-
-
December 24th, 2009, 02:56
مشکل زیاد داره ولی مصرف رم پایینی داره، تا حدودی جلوی دی داس رو میگیره. واسه استفاده شخصی بهترینه ...
-
-
December 24th, 2009, 04:03
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید