سلام
من یه چند جا دیدم هاست نامحدود به قیمت خیلی پایین میفروشن؟
اینا قضیش چیه؟ از کجا میارن این هاستو؟؟
از این هاستا میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کرد؟
سلام
من یه چند جا دیدم هاست نامحدود به قیمت خیلی پایین میفروشن؟
اینا قضیش چیه؟ از کجا میارن این هاستو؟؟
از این هاستا میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کرد؟
به نظرم من هاست نامحدود با پهنای باندش هم نامحدود باشه
چیزی به نام ناحمدود نداریم.
بله منم اینو میدونم ولی خوب میگن دیگه
بله بنده ارائه میدم هاست نامحدود و شرایطش اینه:
منظور از سرویسهای نامحدود بدین معنی نیست که شما به صورت نامحدود میتوانید آپلود داشته باشید چون هیچ هارد دیسکی نامحدود نمی باشد لذا مفهوم دقیق این است که با سایر کاربران روی سرور به صورت اشتراکی میتوانید از هارد دیسک سرور استفاده کنید که هارد دیسک سرورهای ما معمولا دو عدد 3 ترابایتی است که مقدار بالایی میباشد.
آدرس سایت فروش هاست نامحدود: میزبانی وب اشتراکی - ParsVPS.com
متاسفانه یک عده اطلاعات علمی پایینی دارن و میان مثال میزنن مگه هارد نامحدود داریم که هاست نامحدود داشته باشیم. در صورتی که قوانین هاست نامحدود چیزی هست که بالا نوشتم.
هر هاستینگی ممکنه کیفیت خوبی نداشته باشه و ممکن هم هست کیفیت خوبی داشته باشه ربطی نداره نامحدود باشه یا محدود. ربط به ارائه دهنده سرویس داره. پلن بندی سایت بنده شبیه www.hostgator.com هست که یکی از معروفترین هاستینگ های جهان هست.
جسارتاً اگر روی هاست گیتور، دانلود راه بندازید، صبح پامیشید میبینید کلاً اثری از سایتتون نیستاونا نامحدودشون فقط برای میزبانی وب هست!
متاسفانه سطح علمی شما اینقدر بالا هست که تو دستور زبان هم دست میبرید
به این نمیگن هاست نامحدود : unlimited به این میگن غیر قابل اندازه گیری : unmetered
پی نوشت :البته دکر کنم این کلمه جا افتاده و فروش هم به ناچارا باید به همین گونه باشه اما میشه تو این صحبت ها دیگه نگیم نامحدود و کم کم در کنار نامحدود بگیم غیر قابل اندازه گیری تا همینطور که کلمه غلط نامحدود جا افتاده کلمه درست غیر قابل اندازه گیری هم جا بندازیم.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : July 31st, 2012 در ساعت 19:44 دلیل: اضافه کردن پی نوشت
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)