-
June 16th, 2012, 00:33
عضو جدید
فروش انجمن تخصصی گیم
سلام دوستان .
انجمن گلدن گیمز رو برا یکی از دوستام هاست و دامنه خریدم و زدم بلافاصله پشیمون شد منم گفتم تکمیلش کنم و بفروشمش .
الان تکمیل شده کار های گرافیکیش انجام شده لوگو و بنر براش طراحی شده هک های واجب روش نصب شده و خلاصه آماده شروع یه فعالیت حرفه ای هست .
پست بیتش هم به صورت کاملا زیبا چیده شده و فیلد کنسول و موبایل و حالت من و درجه کاربری هم روش قرار گرفته .
بسیار زیباست .
برید ببینیدش ویبولیتیم 4.1.12 روش نصبه تو پوشه فروم هم نصب شده تا کسی اگه خواست پیج اصلی بزنه دیگه اذیت نشه برا انتقال فروم به پوشه جداگانه .
www.goldengames.ir/forum
هاست و دامینش تقریبا 11 ماه اعتبار دارن دامنش هم خیلی زیباست .
قیمتی مد نظرم نیست فقط پول هاست و دامنه و زحمتی که شبانه روز براش کشیدم رو بده امیدوارم .
ممنون از همه . خریداران پ.خ بدن .
به خریدار psd لوگو و همینطور بنر داده میشه .
منتظر پیشنهادات شما هستم .
-
تعداد تشکر ها از parsneshan به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012 00:33
# ADS
-
June 16th, 2012, 00:43
-
تعداد تشکر ها ازparadis به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 00:54
عضو جدید
پاسخ : فروش انجمن تخصصی گیم
ممنونم عزیزم در حال حاضر دو تا انجمن رو مدیریت میکنم که یکیش عمومیه و دیگری تخصصی بارسلونا هستش اگه دوست داشتید لینک میدم بازدید کنید خوشحال میشیم کاربران خوش ذوقی مثل شما داشته باشیم .
اخلاق من یه جوریه که یا مدیریتی رو به عهده نمیگیرم یا بگیرم درش نهایت سعیمو میکنم تا سایتم موفق باشه و اینجوری مدیریت کردن یک سایت هم وقت آدمو کاملا پر میکنه اما من دوتا مدیریت میکنم و واقعا وقت مدیریت این یکی رو ندارم .
کل کارای گلدن گیمز رو خودم انجام دادم و کلی زحمت براش کشیدم این استیال یک استایل عمومی و ساده هست اما تا این حد تغییر نیمه اختصاصیش کرده دیگه .
برای لوگوش بیشتر از 4 ساعت وقط گذاشتم تا یه چیز شیک بسازم که برای یه فروم گیم مناسب باشه مشاهده میکنید که از دو تا G داخل هم تشکیل شده و شکل کلید shot Down ایکس باکس هست که از لایه های زیادی ساخته شده و در فایل لایه باز همه چی مشخصه .
باید بگم شما بسیار لطف دارید و این فروم قابل شما رو نداره .
ممنون از حست سلیقتون .
-
تعداد تشکر ها ازparsneshan به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 01:30
عضو انجمن
لطفا اطلاعات هاست(حجم و هاستینگ مربوطه) و همچنین قیمت پیشنهادی خودتون رو اعلام کنید.
-
تعداد تشکر ها از abod_black به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 01:33
عضو انجمن
الیته بخش بندی باید تجدید نظر بشه:BaziCenter Forums
-
تعداد تشکر ها از abod_black به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 01:39
عضو جدید
عزیز هاستش دو گیگ هست که برای شروع یه انجمن معمولا یک گیگ هم استفاده میکنن چون زیاد نیاز به آپلود فایل نیست . دو گیگ برای سال اول و شروعی عالی مناسبه .
بخشبندی هم دیگه کسی که میخره دوست داشته باشه تغییر میده این بخشبندی خلاصه ای از بخش های بازیسنتر هست که برای هر فروم گیمی پایه و لازم هستن و به نظر من نیازی به تجدید نظر نیست اما بازم خریدار میتونه تغییر بده در مورد قیمت هم اگه قیمت دستم بود پست اول میزاشتم بنابر این پیشنهادی هست .
در خدمتم .
-
-
June 16th, 2012, 10:22
-
تعداد تشکر ها از miladbavafa79 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 10:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
miladbavafa79
100تومن خوبه؟؟؟؟
عزیز پ.خ دادم خدمتتون
-
-
June 16th, 2012, 18:11
عضو جدید
بالا باش دوستان لطفا خریدار نیستید پیشنهاد ندید که هم اسپم شه هم بدقولی .
-
-
June 17th, 2012, 00:49
عضو جدید
آپ - مشتری نبود ؟ مدیران عزیز آپ کردن ممنوع نیست که ؟
-