-
July 27th, 2012, 21:21
چگونه هارد اضافه شده به وی پی اس را فعال کنم؟
سلام دوستان.
همین ابتدای کار ازتون عذرخواهی میکنم اگه سوالم ابتداییه.ولی بپرسم بهتر از اینه که ندونم.
من یه وی پی اس ویندوز 2008 آلمان دارم.امروز درخواست دادم که 200 گیگ هارد برام اضافه کنن و انجام شده ولی من نمیدونم این هارد اضافه شده رو چطوری به درایو e که از قبل داشتم ،اضافه کنم.میدونم که باید از قسمت disk manager باید این کار رو انجام بدم ولی دیگه بقسشو نمیدونم.
منون میشم اگه راهنمایی کنید.
بازم ممنون از راهنمایی شما
-
-
July 27th, 2012 21:21
# ADS
-
July 27th, 2012, 21:24
پاسخ : چگونه هارد اضافه شده به وی پی اس را فعال کنم؟
با این برنامه به راحتی میتونی درایو جدید بسازی یا مقدار هارد رو به یک درایو اضافه کنید بدون اینکه اطلاعات درایو شما فرمت شه
کلا 1 دقیقه طول میکشه انجام بدی کار باهاشم خیلی راحته
دانلود EASEUS Partition Master Pro 9.1.1 / Server 9.1.1 x86/x64 - نرم افزار پارتیشن بندی هارد
-
تعداد تشکر ها از porya_spy به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2012, 21:31
عضو دائم
پاسخ : چگونه هارد اضافه شده به وی پی اس را فعال کنم؟

نوشته اصلی توسط
m.naderi
سلام دوستان.
همین ابتدای کار ازتون عذرخواهی میکنم اگه سوالم ابتداییه.ولی بپرسم بهتر از اینه که ندونم.
من یه وی پی اس ویندوز 2008 آلمان دارم.امروز درخواست دادم که 200 گیگ هارد برام اضافه کنن و انجام شده ولی من نمیدونم این هارد اضافه شده رو چطوری به درایو e که از قبل داشتم ،اضافه کنم.میدونم که باید از قسمت disk manager باید این کار رو انجام بدم ولی دیگه بقسشو نمیدونم.
منون میشم اگه راهنمایی کنید.
بازم ممنون از راهنمایی شما
احتمال خیلی خیلی زیاد برای شما به عنوان درایو دوم اضافه کردن یعنی یک پارتیشن جدید میشه که طبق این اموزش میتونید انجام بدین
اموزش اضافه کردن هارد درایو به سرور مجازی ویندوز در esx/esxi
ولی چنانچه همون پارتیشن قبلی را براتون افزایش دادن با این برنامه براحتی میتونید اضافه کنید حجم پارتیشن قبلی را
http://37.59.241.222/adminiso/WwW.Ma...ion_retail.exe
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید