چطور میشه در هر سرور اختصاصی از هر دیتاسنتری روتر تعریف کرد که سند و رسیو از اون عبور کنه
مثل هتزنر مثلا
مثلا توی ovh چطور میشه اینو تعریف کرد ؟
یا توی دیتاسنترهای معمولی که شبکشون معمولی هست
چطور میشه در هر سرور اختصاصی از هر دیتاسنتری روتر تعریف کرد که سند و رسیو از اون عبور کنه
مثل هتزنر مثلا
مثلا توی ovh چطور میشه اینو تعریف کرد ؟
یا توی دیتاسنترهای معمولی که شبکشون معمولی هست
لطفا یک نفر که اطلاعات این کار رو داره پاسخ بده ممنون
در اکثر موراد فقط لازه تا یک میکروتیک نصب کنید و یکی از آی پی های قابل استفاده ( اولین آی پی قابل استفاده بهتره چون راه دست تره ! ) و روی اون dEFAULT Route رو بزارید Gateway اون ساب نت
حالا هر آی پی از اون ساب نت رو که Gateway رو آی پی میکروتیک بدید ترافیکش از میروتیک رد میشه و میتونید یک سری از کارها رو روی ترافیک رد شده اعمال کنید
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
من الان یه میکروتیک زدم
(داخل پرانتز اینو بگم کلا روی vmware سوئیچ درست نکردم)
اما یه میکروتیک ساده درست کردم ( اینو اسمشو می زارم * )
روش یه ای پی دادم با گیت وی خود سرور اصلی بعد اینکه پینگ داد
بعد یکی از ای پی های دیگه رو اومدم توی روتر جدید تعریف کردم با ether2
بعد الان اومدم یه میکروتیک دیگه ساختم ( اسم اینم می زارم ** ) و گیت وی اونو همین ای پی جدید دادم و پینگ داد
سوالم اینه الان از کجا می تونم ببینم ایا ترافیک این ای پی جدیدی که ساختم از میکروتیک * رد میشه یا نه
چون من اومدم میکروتیک * رو ساسبند کردم تا ببینم میکروتیکی که تازه ساختم ( ** ) پینگش میره یا نه ولی دیدم بازم پینگ می ده برا همین شک دارم که ترافیکش از اون میکروتک اولی رد بشه( *)
لطفا کمکککککککککککک
سلام شبتون بخیر
در ovh امکانش نیست میکروتیک / روتر به عنوان gateway استفاده بشه .( این از ovh که در پست اول فرمودین )![]()
چرا نیست ؟
مگه میشه نشه ؟ ما تو پی سی چیزی به نام نشد نداریم
خوب باشه ست بشن !
بحث اینه که گیت وی به جای گیت وی اصلی سرور گیت ویی که ما دادیم ست بشه
در این صورت ترافیک از مال ما می گذره
الان من انجام دادم رو میکروتیک دیگه اون تا حالا bad confige نیومده
اما یه ویندوز هم گیت وی رو عوض کردم اون bad confige اومده
الان نمی دونم اونو چی کارش کنم کلا خیلی باهاش دارم ور میرم switch هم ساختم یه بار هم حذف کردم
چندین بار هم نتورک ها رو عوض کردم
اگه دوستان همفکری کنن به یه جایی می رسه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)