-
July 23rd, 2012, 07:05
سوال در مورد مجازی ساز و کنترل پنل
درود.
تویه انجمن گشتم ولی به جواب درستی نرسیدم. من الان از ovh سرور اختصاصی گرفتم. حالا می خواستم ببینم باید چه تنظیماتی اعمال کنم؟
به صورت پیشفرض با centos 6 گرفتمش. حالا می خواستم ببینم باید برای اینکه بتونم مجازی ساز کنم باید چی کار کنم؟ در اصل بهترین حالت استفاده از یک سرور اختصاصی چی هست؟
و اینکه الان می خواستم کنترل پنل نصب کنم روی سرور برای هاستینگ. در حال حاضر بیشتر از 20 سایت در نظر ندارم . شما چه کنترل پنلی پیشنهاد می کنید؟ البته بگم من تصمیم ندارم فعلا بابت کنترل پنل هزینه کنم!!
و اینکه کنترل پنل را روی خود سرور نصب کنم یا اول مجازی ساز کنم بعد روی یه vps نصب کنم؟
-
-
July 23rd, 2012 07:05
# ADS
-
July 23rd, 2012, 20:09
پاسخ : سوال در مورد مجازی ساز و کنترل پنل
کسی می تونه بگه من چطور سرورم را مجازی سازی کنم؟
-
-
July 23rd, 2012, 20:15
عضو دائم
سلام
شما اصلا مشخص نمیکنید که هدف اصلیتون از سرور گرفتن چی هست تا کسی بتونه راهنماییتون کنه!
کامل توضیح بدین که برای چه کاری نیاز دارید تا راهنماییتون کنم.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2012, 20:17
عضو دائم
اگر برای مجازی سازی میخواید باید یک شخصی که وارد باشه براتون از طریق kvm مجازی ساز نصب کنه.
اگر برای هاستینگ میخواین که روی همون Centos کلوکسو نصب کنید با توجه به اینکه میگین نمیخواین هزینه لایسنس پرداخت کنید.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2012, 20:26

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
سلام
شما اصلا مشخص نمیکنید که هدف اصلیتون از سرور گرفتن چی هست تا کسی بتونه راهنماییتون کنه!
کامل توضیح بدین که برای چه کاری نیاز دارید تا راهنماییتون کنم.
خوب هدف اصلی اینه که بتونم هاستینگ بدم و همینکه با مجازی سازی آشنا بشم. و با گرفتن یه سرور بهتر vps هم بتونم سرویس بدم.
-
-
July 23rd, 2012, 20:28

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
اگر برای مجازی سازی میخواید باید یک شخصی که وارد باشه براتون از طریق kvm مجازی ساز نصب کنه.
اگر برای هاستینگ میخواین که روی همون Centos کلوکسو نصب کنید با توجه به اینکه میگین نمیخواین هزینه لایسنس پرداخت کنید.
راهی نداره که خودم انجام بدم مجازی سازی را؟
بله چون فعلا هم مشتری ندارم و هم اینکه نمی دونم دقیقا باید چی کار کنم هزینه لایسنس ندم بهتره.
ولی من کلکسو را سعی کردم روی centos 6 64bit نصب کنم. نشد! مثل اینکه فکر کنم با 64 بیتی مشکل داره . درسته؟
-
-
July 23rd, 2012, 21:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SiavashRC
راهی نداره که خودم انجام بدم مجازی سازی را؟
بله چون فعلا هم مشتری ندارم و هم اینکه نمی دونم دقیقا باید چی کار کنم هزینه لایسنس ندم بهتره.
ولی من کلکسو را سعی کردم روی centos 6 64bit نصب کنم. نشد! مثل اینکه فکر کنم با 64 بیتی مشکل داره . درسته؟
فقط روی 32 بیت نصب میشه
Platform Support
CentOS 5 Stable (32Bit)
Server Control Panel and Webhosting software Kloxo | LxCenter
-
تعداد تشکر ها از pouria به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2012, 21:32
عضو انجمن
نصب KVM تا حدودی برای شما مشکل خواهد بود.توصیه میشود بدین یک شخص کاملا وارد به این مبحث براتون نصب و تنطیمات مجازی ساز را انجام دهد!
بنده آقای حسینی را پینشهاد میکنم .طی مدتی که با ایشون همکاری کردیم توانایی های بالای ایشون در این مبحث را مشاهده کردیم!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-