من میخوام سی پنل نصب کنم و کانفیگ کنم
میخوام لینوکسم 2 آی پی داشته باشه تا اگه یه موقع سوخت سریع جایگزین کنم میخوام بدونم چه جوری باید این کار رو بکنم؟
بعد :
میشه لایسنس هم جابجا کرد ؟
من میخوام سی پنل نصب کنم و کانفیگ کنم
میخوام لینوکسم 2 آی پی داشته باشه تا اگه یه موقع سوخت سریع جایگزین کنم میخوام بدونم چه جوری باید این کار رو بکنم؟
بعد :
میشه لایسنس هم جابجا کرد ؟
پیشنهاد می کنم قبلش خیلی مطالعه و تجربه کنید. با توجه سوالاتتون به تجربه کم شما پی بردم، که میتونه باعث صدمه زدن به اعتبارتون بشه.
سلام.
بله لایسنس رو میشه جا به جا کرد و فقط کافیه به کمپانی که لایسنس رو از اون خریدید بگید.
برای داشتن 2 آی پی اول این که بیاید بگید به کسی که ازش وی پی اس خریدید که شبکه آی پی رو اضافه کنه به وی پی استون و موقع نصب سی پنل وقتی که در آدرس ip:2086 هستید در یکی از مراحل از شما میپرسه که آیا میخواید آی پی اضافه کنید؟ در آن مرحله میتونید انجام بدید ...
سرور کل دسته خودمه میشه آی پی اضافه نکرد در موقعی که مشکل پیش اومد آی پی رو عوض کرد ؟
بله میشه ولی یکم دردسر داره ...
این مقاله کامل هست.کد:http://www.thewebhostinghero.com/tutorials/changing-shared-ip-on-cpanel-server.html
زبان انگلیسی خودش برای داشنن هاستینگ اهمیت داره چون مرجع فارسی برای کنترل پنل ها وجود نداره یا اگر داشته باشه هم کامل نیست .
شما سی پنل رو از طریق شل نصب کنید و در مرحله wizard install وقتی که به قسمت اضافه کردن آی پی برسه خودتون متوجه میشوید ...
اگر اشتباه نکنم مینویسه add ip address
این حرف رو کاملا تایید میکنم ... تا الان هر کس برای راه اندازی هاستینگ پیشم اومده اولین چیزی که بهش گفتم اینه که هاستینگ زدن 70% زبانه.زبان انگلیسی خودش برای داشنن هاستینگ اهمیت داره چون مرجع فارسی برای کنترل پنل ها وجود نداره یا اگر داشته باشه هم کامل نیست .
وقتی زبان بین المللی شما خوب باشه در وقت و مخارج شما به مقدار خیلی زیادی کمک میکنه ...
بله این امکان فراهم است
میتونید این کار رو انجام بدید .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)