-
August 1st, 2012, 18:17
درخواست اجاره سرور داخلی
با سلام
قصد اجاره سرور اختصاصی در داخل کشور داریم، پیشنهاد شما کدام شرکت سرویس دهنده است؟
با توجه به اینکه شرایط و هزینه های خرید مستقیم از دیتاسنتر سنگین تر از شرکت های هاستینگ واسط هست ، پیشنهاد شما استفاده از کدام سرویس دهنده است؟
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از ashian به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2012 18:17
# ADS
-
August 3rd, 2012, 00:38
پاسخ : درخواست اجاره سرور داخلی

نوشته اصلی توسط
ashian
با سلام
قصد اجاره سرور اختصاصی در داخل کشور داریم، پیشنهاد شما کدام شرکت سرویس دهنده است؟
با توجه به اینکه شرایط و هزینه های خرید مستقیم از دیتاسنتر سنگین تر از شرکت های هاستینگ واسط هست ، پیشنهاد شما استفاده از کدام سرویس دهنده است؟
با تشکر
سلام. من میتونم یک سرور Core 2 Quad 6600 - چهار گیگابایت رم . 500 گیگابایت هارد دیسک + پورت 5 مگابیت و ترافیک نا محدود رو بدم ماهانه 250 هزار تومان. هزینه آپگرید ها هم به عهده شما. مثلا هر 4 گیگابایت رم 32 هزار تومان . و هر هارد 500 ساتا 2 سامسونگ در میاد 120 هزار تومان . اینها ست آپ هستند و یک بار برای همیشه پرداخت می کنید
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : August 3rd, 2012 در ساعت 00:41
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2012, 01:41
درود
مشخصات سرور تونو بگين ما از ديتا سنتر افرانت يا سروش رسانه ميتونيم براتون تهيه كنيم .
vps| کاکوهاست | دامنه | هاست
-
تعداد تشکر ها از sheitonakshirazi به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2012, 02:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. من میتونم یک سرور Core 2 Quad 6600 - چهار گیگابایت رم . 500 گیگابایت هارد دیسک + پورت 5 مگابیت و ترافیک نا محدود رو بدم ماهانه 250 هزار تومان. هزینه آپگرید ها هم به عهده شما. مثلا هر 4 گیگابایت رم 32 هزار تومان . و هر هارد 500 ساتا 2 سامسونگ در میاد 120 هزار تومان . اینها ست آپ هستند و یک بار برای همیشه پرداخت می کنید
سلام
شما رو کدوم دیتاسنتر ایران سرور دارید که پهنای باند نامحدود میدید؟
فقط جهت اطلاع پرسیدم؟
تا شاید من هم از شما بگیرم
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2012, 03:13

نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
سروری با 8 گیگ رم و حداقل 250 گیگ هارد ، ویندوز 2008 و پهنای باند ماهانه 100 گیگابایت حداقل شرایط مورد نظر ماست
-
تعداد تشکر ها از ashian به دلیل پست مفید