-
November 24th, 2009, 00:57
فروش ويژه سرورهای اختصاصی به مناسبت الکامپ 2009
سلام
گروه نیکان به عنوان نماینده برتر دیتا سنتر کارو Caro ( جهت اطلاعات کامل تر https://www.caro.net/reseller.php ) در نمایشگاه ایران الکامپ 2009 حضور خواهد داشت. نیکان هاست از تمامی همکاران و دوستان برای بازدید از غرفه این گروه واقع در سالن 41B غرفه 45 دعوت می نماید.
ضمنا در طی زمان نمایشگاه یعنی از روز سه شنبه 3 آذر 1388 الی شنبه 7 آذر 1388 برای کلیه سرورهای اختصاصی شامل سرورهای فروش ویژه - سرورهای قدرتمند و سرور های ارزان معادل 20% تخفیف در نظر گرفته خواهد شد.
به منظور استفاده از تخفیف نمایشگاه کافی است در زمان سفارش در سایت نیکان هاست در قسمت کد تخفیف : iranelecomp2009 را وارد فرمایید یا اینکه iranelecomp2009 را در قسمت توضیحات اضافه کنید.
لازم به توضیح است این تخفیف فقط برای سفارش جدید سرورهای اختصاصی در نظر گرفته می شود
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2009 00:57
# ADS
-
November 24th, 2009, 01:37
پاسخ : فروش ويژه سرورهای اختصاصی به مناسبت الکامپ 2009
سلام
برای سرور مجازی تخفیف ندارین؟
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2009, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
گروه نیکان به عنوان نماینده برتر دیتا سنتر کارو caro ( جهت اطلاعات کامل تر
https://www.caro.net/reseller.php ) در نمایشگاه ایران الکامپ 2009 حضور خواهد داشت. نیکان هاست از تمامی همکاران و دوستان برای بازدید از غرفه این گروه واقع در سالن 41b غرفه 45 دعوت می نماید.
ضمنا در طی زمان نمایشگاه یعنی از روز سه شنبه 3 آذر 1388 الی شنبه 7 آذر 1388 برای کلیه سرورهای اختصاصی شامل سرورهای فروش ویژه - سرورهای قدرتمند و سرور های ارزان معادل 20% تخفیف در نظر گرفته خواهد شد.
به منظور استفاده از تخفیف نمایشگاه کافی است در زمان سفارش در سایت نیکان هاست در قسمت کد تخفیف : Iranelecomp2009 را وارد فرمایید یا اینکه iranelecomp2009 را در قسمت توضیحات اضافه کنید.
لازم به توضیح است این تخفیف فقط برای سفارش جدید سرورهای اختصاصی در نظر گرفته می شود
با تشکر
فقط در ماه اول خرید یا تا مادام العمر که این سرور اجاره میشه ؟
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
تعداد تشکر ها از Kambiz به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2009, 16:49
عضو انجمن
آقای میرزا خانی سلام
من همونم که امروز حدود 1ساعت وقتتون رو گرفتم
یادم رفت بپرسم که این تخفیف مادامی که این سرور رو داریم یا ماه اول؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
تعداد تشکر ها از mohebali به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2009, 00:01

نوشته اصلی توسط
mohebali
آقای میرزا خانی سلام
من همونم که امروز حدود 1ساعت وقتتون رو گرفتم
یادم رفت بپرسم که این تخفیف مادامی که این سرور رو داریم یا ماه اول؟
سلام
شرمنده از همه دوستان که دیر جواب دادم .
خواهش می کنم همین که تشریف آوردین باعث افتخار من بود و از دیدار شما خیلی خوشحال شدم
بله این تخفیف تا زمانی که شما سرور را نگهدارید وجود دارد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید