سلام دوستان
من یکی از برترین سرورهای کانتر سورس 1.9 رو دارم و اخیرا زیاد ddos میشم.
یه سرور خوب میخوام و اگر کسی هم کانفیک کانتر بلده که چه بهتر.فقط میخوام ddos نشم و به اصطلاح خودمون lag نشم.
تظمینی هم میخواما.
ممنون افر بدید
سلام دوستان
من یکی از برترین سرورهای کانتر سورس 1.9 رو دارم و اخیرا زیاد ddos میشم.
یه سرور خوب میخوام و اگر کسی هم کانفیک کانتر بلده که چه بهتر.فقط میخوام ddos نشم و به اصطلاح خودمون lag نشم.
تظمینی هم میخواما.
ممنون افر بدید
سلام دوست عزیز
مشخص کنید که چقدر میخواید هزینه کنید
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
من حاضرم تا 150 هزار تومن حاضرم هزینه کنم ولی یه چیز خوب باشه
دوست عزيز 150 تومان شما داريد با اين 150 تومان ميتونيد يك سرور با پرت اختصاصي 24 مگ يا 100Mbps shared مگ با ترافيك 250 گيگابايت با رم 2 گيگ مكان سرور تهران پارس انلاين بخريد كه هون طوري كه ميدونيد پارس انلاين بهترين پينگ براي گيم سرور برخوردار هست و چنيدن سرور مجازي ديگه و مكان هاي مختلف ايران با شرايط مناسب كه قبلا عرض كردم تضمين ميدم بدون لگ و بازكشت هزينه تا 24 تا 48 وجع شما اگر خواستيد در خدمت هستم
این مشخصات رو کسی میتونه به من توی ایران ارائه بده ؟
نوع پردازنده: Intel i7
هارد: 350GB
رم: 8192 مگابایت
پهنای باند نامحدود
آپتایم شبکه: 99.9%
سیستم عامل: قابل انتخاب
IP اختصاصی: 2 عدد
پ . خ شد
مشخصات لطفادوست عزيز 150 تومان شما داريد با اين 150 تومان ميتونيد يك سرور با پرت اختصاصي 24 مگ يا 100Mbps shared مگ با ترافيك 250 گيگابايت با رم 2 گيگ مكان سرور تهران پارس انلاين بخريد كه هون طوري كه ميدونيد پارس انلاين بهترين پينگ براي گيم سرور برخوردار هست و چنيدن سرور مجازي ديگه و مكان هاي مختلف ايران با شرايط مناسب كه قبلا عرض كردم تضمين ميدم بدون لگ و بازكشت هزينه تا 24 تا 48 وجع شما اگر خواستيد در خدمت هستم
این قیمت پول کلو دیتاسنتر نیست عزیز
اين مشخصات شما ميخواين بالاي 400 هزار تومان هست ParsDev.Ir - سرور های اختصاصی ویژه در ایران - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس يك نگاهي بندازي ميفهميد
پهناي باند نامحدود تو ايران بي معني هست هر 1 ترابايت پهناي باند قيمت350 هزار تومان ميشه با پرت 100 مگ سرور اختصاصي تو ايران به صرفه نيست اگر براي گيم سرور هست
دوست عزيز كي گفته چنين مشخصات وجود نداره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)