-
عضو انجمن
پاک کردن CentOS 5.8 از سرور اختصاصی
دوستان عزیز یه سرور اختصاصی گرفتم که کار کنم و بیشتر با ماشین مجازی سازی آشنا بشم اما ابتدای کار گیر کردم یه سیستم عامل CentOS نصب شده روی سرور و نمی دونم چطوری پاک کنم که بتونم از طریق کی وی ام ماشین مجازی سازی رو نصب کنم؟!
زمانی هم که گزینه ikvm میزنم پیام زیر رو میده .
پشتیبانی دیتاسنتر هم خونشون خراب الان 4 ساعته جواب ندادن پشتبانی آنلاین نشون هم که جواب نمیده!
KVM over IP (iKVM) is a technology allow you access your server remotely even without OS installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.
ویرایش توسط websazha : June 9th, 2012 در ساعت 00:47
-
-
June 9th, 2012 00:36
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : پاک کردن CentOS 5.8 از سرور اختصاصی

نوشته اصلی توسط
websazha
دوستان عزیز یه سرور اختصاصی گرفتم که کار کنم و بیشتر با ماشین مجازی سازی آشنا بشم اما ابتدای کار گیر کردم یه سیستم عامل centos نصب شده روی سرور و نمی دونم چطوری پاک کنم که بتونم از طریق کی وی ام ماشین مجازی سازی رو نصب کنم؟!
زمانی هم که گزینه ikvm میزنم پیام زیر رو میده .
پشتیبانی دیتاسنتر هم خونشون خراب الان 4 ساعته جواب ندادن پشتبانی آنلاین نشون هم که جواب نمیده!
Kvm over ip (ikvm) is a technology allow you access your server remotely even without os installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.
به نظر من راحترین راه اینکه که به دیتاسنتر بگید مجازی سازی که مد نظرتون است را نصب کنند در غیر این صورت kvm بگیرید و dvd مجازی ساز را mount کنید و نصب کنید(اموزش ها نصب د رانجمن موجود است)
-
-
عضو انجمن
بد بختی اینحا هست دیتاسنتر نه فرمت میکنه نه جواب تیکت ها میده!تا هزینه داده نشه حتی فرمت هارد هم انجام نمی دن!
-
-
عضو انجمن
کسی نظر دیگه ای نداره کلی تیکت دادم به دیتاسنتر بعد که جواب دادن باز همین سیستم عامل نصب کردن!
دست رسی به kvm ندارم وقتی گزینه kvm میزنم این پیام رو میده کسی نظری نداره :؟
Kvm over ip (ikvm) is a technology allow you access your server remotely even without os installed yet. Go back to previous page: Servers . Or contact us to get access to this powerful feature.
-
-
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
عضو انجمن
لطف كنيد اول ديتا سنتر را مشخص كنيد.
با توجه به پيامي كه شما گذاشتيد KVM كه در اختيار داريد فقط دسترسي ريموت را داريد باهاش و براي استفاده بيشتر بايد تماس بگيريد!
اگر هم كه نصب نكردند مجازي ساز vmware server يا KVM نصب كنيد.
موفق باشيد
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
June 21st, 2012, 11:25
عضو انجمن
سلام
منم از آفر یس آپ سرور کور آی 3 گرفتم و همین مشکل رو دارم !
دوستان لطفا راهنمایی کنید
-
-
June 21st, 2012, 11:47
این مورد حتما باید دیتاسنتر حل کنه
اگر از یک جای معتبر خرید میکردید خیالتون سر این مورد راحت بود
موفق باشید
-
-
June 28th, 2012, 01:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
لطف كنيد اول ديتا سنتر را مشخص كنيد.
با توجه به پيامي كه شما گذاشتيد KVM كه در اختيار داريد فقط دسترسي ريموت را داريد باهاش و براي استفاده بيشتر بايد تماس بگيريد!
اگر هم كه نصب نكردند مجازي ساز vmware server يا KVM نصب كنيد.
موفق باشيد
مشکل با فرمت هارد از طرف دیتاسنتر حل شد و خود دیتاسنتر بعد از 3 روز نصب کرد.
-
-
June 28th, 2012, 01:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminarab17
سلام
منم از آفر یس آپ سرور کور آی 3 گرفتم و همین مشکل رو دارم !
دوستان لطفا راهنمایی کنید
از دیتاسنتر بخواهید که هارد سرور رو کامل فرمت بشه تا خودتون بتونید نصب کنید و یا بگین برای شما نصب کنند.
-