سلام
برای سرور یکی از دوستای من این اتفاق افتاده. من می خوام بدونم برای جلوگیری از این اتفاقات و حملات چکار میشه انجام داد؟ سرور لینوکس
سلام
برای سرور یکی از دوستای من این اتفاق افتاده. من می خوام بدونم برای جلوگیری از این اتفاقات و حملات چکار میشه انجام داد؟ سرور لینوکس
راهکار که خیلی زیاد هست.
باید ببینید مشکل شما در چه حد و اندازه ای است!
البته بعضی وقت ها هم هیچ راهکاری جز تحمل وضع موجود نیست و یا اینکه از نظر سخت افزاری ارتقا پیدا کنید.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
من مطمئنترین راه رو محدود کردن پهنای باند مصرفی هر کاربر میدونم !
یعنی پهنای باند همه کاربر ها رو محدود کن و توی تنظیمات قسمتی که میگه اگه بیشتر از کپنش مصرف کرد suspend کنم رو فعال کن
اینجوری هر کاربری که بهش حمله کنند suspend میشه و برای بقیه مشکلی ایجاد نمیشه
تا شما یه تصمیم درست حسابی بگیرید !!!
با فایروال و نرم افزار هایی هم میتونید استفاده کنید برای رفع مشکل کلی
که فعلاً مشخص نیشت مشکل شما چی هست !
تنها کار مانیتور کردن پهنای باند و مورد حمله هست ! ساسپند کردن اون مورد!
ممنون از پاسخ دوستان
شاید بهتر بود از اول صحبت حمله رو نمی کردم چون الان مطمئن نیستم حمله شده...مسئله این هست که همیشه 100 گیگ مصرف می کرده... نه داون لودی بوده نه چیزی...از دیتا سنتر نامه میاد که شما 1670 گیگ مصرف کردی... باید فلان قدر پول اضافه مصرفتو بدی چون از حد 1500 گیگ ماهیانه ات اضافه مصرف کردی...حالا با این توضیح فکر می کنید حمله شده یا علت دیگه ای هست ؟
سلام
سرور دست فرد دیگری هم بوده؟
ممکنه سو استفاده شده باشه.
با مونیتور سرور میشه فهمید چرا اینقدر مصرف شده.
بک آپ هم ممکنه عاملش باشه . زیاد بک آپ گرفته باشین و ....
هم از sitemeter استفاده میشه هم از google analytics هم awstats.اینها همه نرمال هستند و مثل همیشه هستند.وقتی وارد کنترل پنل سرور هم میشیم گزارش میده تا بحال 45 گیگ مصرف شده
سرور دست یک نفر هست که علی الحساب مسئولیت سرور با اونه...پول مختصری بابت اینکار میگیره
چند روز پیش یک کپی از محتویات دو تا سایتی که روی سرور هست داون لود شده در حد 1 گیگ اطلاعات
بک آپ بطور اتوماتیک به سرور remote و بطور روزانه انجام میشه...
کدوم دیتاسنتر ؟
احبانا ورلد ... نیست ؟
دیتا سنتر مهم نیست مهم اینه که علت پیدا بشه. این قسمت
server access statistics provided by host
رو پیدا کردم ...دیدم درسته لود سرور خیلی بالا رفته بوده و تمام 1500 گیگ رو اشغال کرده و بیشتر هم شده...عجیب اینکه نه فابل ویدئوئی روی سایت هست نه عکس. چند تا مقاله که بطور پی دی اف درست شده فقط هست
با دیتا سنتر صحبت کردم میگه اگه دوباره تکرار شد در باره علتش تحقیق می کنن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)