-
June 20th, 2012, 17:29
عضو انجمن
فروشگاه های اپل در آمریکا از فروش آیفون و آیپد به پارسی زبانان خودداری می کنند!!
url21.jpg
علمولوژی: یک خانم جوان ۱۹ ساله ایرانی ساکن آلفارتای جورجیا گفته که یکی از فروشگاههای اپل در جورجیا پس از اینکه او با عمویش شروع به فارسی حرف زدن کرده از فروش آیفون و آیپد به او خودداری کرده است. این خانم که سحر ثابت نام دارد به تلویزیون WSB گفت زمانی که به فروشنده گفتم ایرانی هستم اوگفت که محصولات اپل را نمی توانم به شما بفروشم چرا که روابط بین دو کشور من و شما خراب است. پس از آن، کارمند فروش به سیاست های فروش که در وبسایت اپل ذکر شده اشاره کرد و گفت که اپل در وبسایت خود اعلام کرده که به کشورهایی که تحت تحریم آمریکا هستند، محصول نمی فروشد.
زک ظفرزاده دیگر ایرانی که قربانی این سیاست نژاد پرستانه اپل شده گفته زمانی که من می خواستم به یکی از دوستان خود در ایران برای خرید یک اپل آیفون کمک کنم، فروشنده از فروش محصول به او خود داری کرد.
خوب حالا نظر شما چیست؟ ایران را دوست داشته باشیم یا اپل را؟
منبع
-
تعداد تشکر ها ازAriyaDownload به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2012 17:29
# ADS
-
June 20th, 2012, 17:36
عضو انجمن
پاسخ : فروشگاه های اپل در آمریکا از فروش آیفون و آیپد به پارسی زبانان خودداری می کنند!!
با این همه نمیدونم چرا بعضیا باز سنگ آمریکا رو به سینه میزنن
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2012, 17:52
عضو دائم
پاسخ : فروشگاه های اپل در آمریکا از فروش آیفون و آیپد به پارسی زبانان خودداری می کنند!!
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2012, 20:33
-