صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: واقعا چرا؟!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض واقعا چرا؟!

با سلام

نزدیک به 2سالی هست که در این انجمن خرید و فروش و در مجموع فعالیت می کنم نکته بسیار جالبی نظرم رو جلب کرده که هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم درک کنم که واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم

تجربه بنده طی این دو سال در خرید از 99درصد اعضای این انجمن به ترتیب زیر بود:
    (این نکته رو بگم شاید از هر 10 کاربر قدیمی که طی 2سال پیش قدیمی بوده من از 9نفر خرید کردم پس حاشیه نرید و خودتون رو جدا از بحث این تاپیک ندونید روی صحبتم با خود خود خود شمایی هست که دارید این تاپیک رو می خونید)

• فروشنده هایی با قیمت بالاتر از همه و مدعی کیفیت:فروشنده ها و سرویس دهنده هایی تو این انجمن هستند که به اصطلاح روز بازار قیمت خون پدر گرامی رو بابت سرویس ها دریافت می کنند.در مقابل وقتی سوال می کنیم چرا قیمت تا این حد بالاست می فرمایند جهت ارائه سرویس با کیفیت قیمت برای مشتری نباید مهم باشه!!!!!

در مورد این دسته از فروشنده ها: خیلی عالیه که کیفیت ارائه میدین اما ناراحت نشید یک وقتی شما فروشنده نیستید فروشنده واقعی کسی هست که تا حدی چم و خم بازار را بلد باشه که علاوه بر ارائه بهترین کیفیت, قیمت مناسب با جیب مشتری ارائه کنه نه این که چون داره کیفیت بالا میده هزینه هاش رو به حدی ببره بالا که مشتری بیچاره بشه تا جور این کیفیت رو بکشه!!!! پس شما که مدعی کیفیت با قیمت بالا هستی بدون مدیر خوبی نیستی تا هزینه ها رو مدیریت کنی و علاوه بر کیفیت قیمت پایین هم بدی!!! بهتره یک حسابدار استخدام کنی!!!
    در ضمن یکی از خصوصیات اخلاقی عده کمی از این نوع فروشنده ها اینه که خیلی تند اخلاق و مغرور هستن و اکثرا پست ها و تاپیک های گیر دادن به این و اون رو میشه در انجمن ازشون دید

حالا ممکنه بعضی ها بگن قیمت خوب یا پایین با کیفیت بالا امکان پذیر نیست در جواب به دسته بعدی توجه کنید

• فروشنده هایی یا کمترین قیمت (آدم فکر میکنه دارن OverSell می کنن با این قیمت) و بیشترین کیفیت ممکن:عزیزان/فرشتگانی در این انجمن هستند (بدون شوخی میگم) که واقعا میدونن انسانیت چیه و به فکر بدبخت کردن دیگران و سود بیشتر خودشون یا .... نیستند.این دسته از فروشنده ها دارن کیفیتی ارئه میدن که حتی اون فروشنده مدعی کیفیت همچین سرویسی دست شما نمیده و در مقابل دارن یک قیمت کمی از شما میگیرن که با این سطح کیفیت گاهی خودتون شرمنده میشید و دوست دارید بهشون بیشتر پول بدید!!!!!!! دست این انسان های نیکو رو از همین جا می بوسم

در مورد این دسته از فروشنده ها:معمولا این عزیزان تاپیک های فروشی که میزنن بالای 30 الی 60 صفحه پست داره که توجه به این نکته الزامی هست که نزدیک به 20 صفحه اکثرا قصد خراب کردن این فروشنده رو دارن!!!!! حالا این که میان تو تاپیک خود طرف میگن خوبه یک عده دیگه هم که یک جای مبارکشون میسوزه دست به حرکت های ناجوانمردانه جهت خراب کردن واقعی این عزیزان می زنند مثل دی داس سرورها یا مسائلی که مشکل جدی برای فروشنده ایجاد می کنه!!!!!!
    در همین جا هم به آقایون و خانومایی که چون نمیتونن رقابت کنند و به سود کم قانع نیستند و دچار سوزش شدید شدن که همچین کارهایی می کنند باید اعلام کنم که بدی هیچ وقت پیروز نبوده و نخواهد شد پس به قول شاعر .............

دسته آخر فروشنده ها دیگه خیلی خیلی جالبه فکر می کنم زمانی که داشتند پرو بودن و مال مردم خوری پخش می کردن این عزیزان اول صف رفتن زنبیل هم گذاشتن تا این خصوصیات زشت رو بیشتر بگیرند

• فروشنده هایی که بیشترین قیمت رو میدن و مدعی کیفیت هستند اما کیفیت ظاهری و دروغین:جریان این دسته خیلی جالبه چون دارن بیشترین قیمت ممکن رو میدن و زیر نقاب این قیمت بالا پنهان شدن که بگن ما کیفیت بالا میدیم پس قیمت رو مد نظر نگیرید!! تا حدودی شبیه دسته اول هستند با این تفاوت که دسته اول واقعا کیفیت میدن اما مدیریت ندارند اما این دسته سوم فقط مدعی کیفیت هستند حالا چرا؟ الان میگم!

در مورد این دسته از فروشنده ها:جریان از این قراره که این آقایون حرفی برای گفتن ندارن و به عبارت دیگه کسی آدم حسابشون نکرده میان با استفاده از سیاست قیمت بالا که همه فکر می کنند چون قیمت بالاست کیفیت هم بالاست استفاده می کنند!!! میان قیمت فضایی ارائه میدن و میگن کیفیت این چنان اونچنان!!! حقیقت این فروشنده ها اینه که به طور معمول بیشتر از حجم و توان سرورها مشتری ایجاد می کنند کیفیت سرورهاشون رو هم سعی می کنند خوب نگه دارند اما فقط یک کاربر درجه یک متوجه اتفاقی که داره میوفته میشه!!!! جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
    چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
    و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!

در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!

مرسی از وقتی که بابت خوندن گذاشتید چیزی به نظرم رسید اضافه می کنم

پ.ن:متاستفانه چون دوستان هدف تاپیک رو دلیل تنوع قیمتی برداشت کردند اضافه می کنم:

دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
    و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
    داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
    ابتدای تاپیک نوشتم:
    واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم
    من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایین
    بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
    کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
    کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
    من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
    این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
    مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
    سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
    نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
    این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
    پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم
    ویرایش توسط iranian-portal : June 16th, 2012 در ساعت 14:21

2. تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    330 پست

پیش فرض پاسخ : واقعا چرا؟!

متاسفانه از این قبیل بحث ها زیاد توی این فروم مطرح شده و نتیجه ایی نداشته دوست من

5. تعداد تشکر ها از Maya به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
    چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
    و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!

در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!
    با سلام

از این صحبت ها در انجمن زیاد هست اما کو آدم درست و گوش شنوا ...

بقیه حرفاتون را تقریبا قبول داریم اما این حرفی که قرار دادم را قبول ندارم.

جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
    شما از کجا میدانید شاید سروری که دارن ماهانه پرداخت میکنن مثلا پرت آن را ارتقا دادن و ماهانه بیشتر در میاد و به خاطر مشتری مداریشون نمیخوان از مشتریان کنونی هزنیه بیشتری بگیرن و ضرر میبینن ،فقط از مشتریان جدید میگیرن

هیچ به این نکته فکر کردید؟

راستی :

ما کلا هلند کار نمیکنیم (شاید در آینده کار کنیم اما تا کنون که از هلند خدمات ندادیم که گربه شامل ما شود.) (راستی گربه نیست گربه د ز د ه هست.)

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.

یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.

یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.

در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.

بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.

8. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    391
    تشکر تشکر شده 
    573
    تشکر شده در
    427 پست

من در حدي نيستم كه اينجا نظرم بدم ولي سيايت هاي هر شركت واسه خودش مهمه.
    خب بيزينس به مي گن ديگه هر كس يه قيمت بده
    انواع قيمت گذاري وجود دار:
    قيمت گذاري بازار محور
    قيمت گذاري بالاتر از هزينه
    قيمت گذاري بازر محور كه يكي از مهم ترين قيمت گذاري هاي در كار هستش خودش به چند دسته تقسيم ميشه:
    1 - قيمت گذاري نفوذي: خودم ازاين نوع قيمت گذاري استفاده كردم و موفق هم بودم. اين نوع قيمت گذاري نوعي قيمت گذاري هستش كه كالا ها رو كمتر از نرخ بازار ميدن و بعد اينه كه مشتري ثابت قدم شد و وابسته قيمت رو مطابق نرخ بازار ميدن .
    قيمت گذاري گران: اينم رعكس قيمت گذاري نفوذي هستش. يه دونه مي فروشه پول 5 -6 نفر يه جا در مياد البته اين نوع قيمت گذاري رو هم بيشتر تو كار هايي كه تكنولوژي جديد دارن ديده ميشه. مثل وقتي كه چيز پي ان ها قطع شده يه عده اومدن پ ر و ك س ي راه ندازي كردن شخصا خودم شاهد قيمت ها بودم.
    3-قيمت گذاري مخرب: خدا اين بلا رو سر هيچ كشوري نياره.
    4-تبعيض در قيمت : تو انجمن هم گاها ديده ميشه برا همه 15 تومان هستش برا شما 13 ميدينم
    5- قيمت گذاري با توجه به رقبا .ورشكستگي در اين نوع قيمت گذاري زياد هستش.
    قيمت گذاري بالاتر از هزينه هم مي گن اينقدر خرج كردم مثلا 25 درصد مي كشم روش مي فروشم.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.

یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.

یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.

در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.

بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.
    حرف ها شما کاملا درست هست...کسانی که شرکت دارن میدونن...هزینه برق تجاری که میاد 500 هزار تومان وقتی هزینه اشتراک مجتمع تجاری میاد 100 هزار تومان..هزینه 1 کارمند هم میدن 300 هزار تومان...درصورت متاهل بودن هم باز هزینه های خودش رو داره....اگر شرکت در مکانی اجاره ای باشه هم باید هزینه اجاره بدن. اگه تلفن ثابت معمولی باشه کم کم ماهی 80 هزار تومان هزینه تلفن هست..اگه خط 4 رقمی باشه باید 100 هزار تومان فقط آبونمان بدن!...هزینه های جانبی و......هزینه اینترنت و....... اگر بخوایم جمع بزنیم میبینیم که باید کم کم ماهی 2 میلیون در بیاد که شاید تازه فقط خرج ها در بیاد...سود به کنار...پس این چیز ها با هزینه های پایین جور در نمیاد
    shivahost عزیز کاملا حرفشون درست هست

11. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
    و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
    داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
    ابتدای تاپیک نوشتم:
    واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم
    من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایین
    بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
    کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
    کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
    من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
    این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
    مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
    سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
    نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
    این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
    پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم

13. تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید

عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

با سلام و عرض ادب
    با حرف های شیوا هاست و فرانتورک عزیز کاملا موافقم
    اما از اونجایی که بحث شما روی چیز دیگست بیاید طور دیگه نگاه کنیم به قضیه
    شما فروشنده باش و فکر کن تنها داری کار میکنی
    قیمت هات هم بالاست و مشتری هم داری
    اما حال فکر کن روزانه با تعداد زیادی مشتری و مخصوصا تازه کارها سرو کله بزنی
    درخواست هاشونو انجام بدی و... به طبع پس از گذشت مدتی دل و دماغ دادن پشتیبانی براتون وجود نخواهد داشت
    بنظرم باید تمام این موارد سنجیده بشه
    اما در مورد اینکه کیفیت سرویس هاشون چرا پایینه باید گفت این بر میگرده به نوع هنجار و رفتار افراد
    یک نفر میاد و وجدان کاری داره و در ازای پولی که گرفته مسئولیت پذیره و خودشو در قبال مشتری متعهد میدونه
    نمونه هاشم زیاد داریم که در صورت نیاز میتونم یه لیست بزرگ رو نام ببرم تازه از افراد همین انجمن
    نمونشون شیوا هاست ، فرانتورک ، اشکان عزیز و سایر دوستان ک خیلی زیاد هستند
    اما عده ای دیگه هستند که فقط به فکر پولند
    این افراد به نظرم وجدان ندارند و زمانی ک پول رو گرفتند دو حالت داره یا سرویس میدن و بعد تموم یا کلا نمیدن
    خلاصه بحث روی این موارد بنظرم به جایی نمیرسه
    این ها همه بر میگرده به هنجار های شکل گرفته شده ی افراد در خانواده
    البته من خیلی کوچیکتر از اونم که بخوام در مورد کسی نظر بدم . از همینجا در صورتی ک حرف بدی زدم معذرت میخوام
    موفق و سربلند باشید
    یا حق
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

15. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

عضو انجمن om!d-D آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    731
    تشکر تشکر شده 
    464
    تشکر شده در
    360 پست

ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
    شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
    یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که

پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده
    R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
    تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز

17. تعداد تشکر ها ازom!d-D به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط om!d-D نمایش پست ها
    ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
    شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
    یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که

پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده
    عجب

ایشون دارن میگن آقا با گرفتن پول بیشتر مخالف نیستن با این مخالف هستن که چرا پول بیشتر میگیرن متعهد نمیشن دربرابر چیزی که به مشتری فروختن

خیلی ها هستن که هزینه کمتری میگیرن اما کاملا متعهد میشن.

مثلا درباره قطعی که کسی که کمتر هزینه میگیره 10 روز اضافه کرده اما کسی که بیشتر هم گرفته 3 روز دان بوده بعد روشن کرده هیچ جوابی هم نداده و ...

منظور ایشون تا جایی که بنده فهمیدم اینه
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

19. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)