-
June 16th, 2012, 13:19
ویرایش توسط iranian-portal : June 16th, 2012 در ساعت 14:21
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
abod_black, Amid, AriyaDownload, Ashkankamangar.ir, AvalinHost, code_2219, faranetwork, HyperServer, itjavani, mahdi2009, MAHDITX, mhm233, m_dg_farari, nimafire, om!d-D, saeedxxx, saeed_m27, SaMaN0861, sara.ab, scary-x2, Sir.DarKNesS, vahab00, X2Maxer
-
June 16th, 2012 13:19
# ADS
-
June 16th, 2012, 13:25
پاسخ : واقعا چرا؟!
متاسفانه از این قبیل بحث ها زیاد توی این فروم مطرح شده و نتیجه ایی نداشته دوست من
-
تعداد تشکر ها از Maya به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 13:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم

دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!
در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!
با سلام
از این صحبت ها در انجمن زیاد هست اما کو آدم درست و گوش شنوا ...
بقیه حرفاتون را تقریبا قبول داریم اما این حرفی که قرار دادم را قبول ندارم.
جالب اینجاست که یکی از همین مدل فروشنده ها که چند وقتی باهاشون کار می کردم حتی از سرور پر فروش هم سوء استفاده میکرد!!! چطوری؟ فرض کنید سرور هلند بیشترین مشتری رو داشت بعد این عزیزان اومدن گفتن هرکس سرور هلند انتخاب کنه هزینش فلان قدر بیشتره!!! من برام جالب شد پرسیدم چرا؟فقط چون بیشترین فروش مربوط به سرور هلند هست؟گفتن نه سرورهای جدیدی که از هلند خریدیم گرون تر شده اما قدیمی ها در پنل کاربرا به همون قیمت فاکتور میشه!!! گفتم باشه!!! یک سرور قدیمی داشتم از هلند رفتم یک سرور جدید سفارش دادم که فلان قدر هم هزینش اضافه تر بود!!! وقتی تحویل گرفتم رفتم از روش های به خصوصی سرور رو انگولک کردم

دیدم به به این سروری که دارن با هزینه اضافه تر به عنوان سرور جدید میدن دست مشتری روی همون سرور قدیمی هست که دارن با قیمت کمتر میدن!!!!
چه اتفاقی افتاد این وسط؟ دیدن مشتری ها از یک موقعیت بیشتر خرید می کنند اومدن قیمت رو بردن بالا!!!!!!!!!!
و آخرین نکته در مورد این دسته از فروشنده ها این که علاوه بر سیاست های کثیف بالا به خاطر استفاده از سخت افزارهای ضعیف معمولا دچار مشکلات جدی میشن که اگر بیشتر این مورد رو توضیح بدم فکر کنم مشخص میشه کدوم فروشنده در حال حاضر خطاب این دسته است!!!!
شما از کجا میدانید شاید سروری که دارن ماهانه پرداخت میکنن مثلا پرت آن را ارتقا دادن و ماهانه بیشتر در میاد و به خاطر مشتری مداریشون نمیخوان از مشتریان کنونی هزنیه بیشتری بگیرن و ضرر میبینن ،فقط از مشتریان جدید میگیرن
هیچ به این نکته فکر کردید؟
راستی :
در انتها یک نکته خیلی مهم رو هم بگم:دوستان و فروشندگان محترمی که قصد دارن تو این تاپیک هرگونه پست ارسال کنند یک نکته یادشون باشه که در مورد هریک از این دسته ها اعتراض کنید یا بگید فلان دسته منظورم با شما بوده یا ... در واقع خودتون رو تابلو کردید چون اینجا هیچ اسمی از هیچ کسی برده نشده پس بهتره جبهه گیری نفرمایید چون میگن گربه هنوز چوب رو برنداشتی به خودش شک داره فرار می کنه!!!!!!!!
ما کلا هلند کار نمیکنیم (شاید در آینده کار کنیم اما تا کنون که از هلند خدمات ندادیم که گربه شامل ما شود.) (راستی گربه نیست گربه د ز د ه هست.)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 16th, 2012, 13:39
عضو دائم
ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.
یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.
یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.
در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.
بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 13:57
-
-
June 16th, 2012, 14:09

نوشته اصلی توسط
shivahost
ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.
یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.
یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.
در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.
بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.
حرف ها شما کاملا درست هست...کسانی که شرکت دارن میدونن...هزینه برق تجاری که میاد 500 هزار تومان وقتی هزینه اشتراک مجتمع تجاری میاد 100 هزار تومان..هزینه 1 کارمند هم میدن 300 هزار تومان...درصورت متاهل بودن هم باز هزینه های خودش رو داره....اگر شرکت در مکانی اجاره ای باشه هم باید هزینه اجاره بدن. اگه تلفن ثابت معمولی باشه کم کم ماهی 80 هزار تومان هزینه تلفن هست..اگه خط 4 رقمی باشه باید 100 هزار تومان فقط آبونمان بدن!...هزینه های جانبی و......هزینه اینترنت و....... اگر بخوایم جمع بزنیم میبینیم که باید کم کم ماهی 2 میلیون در بیاد که شاید تازه فقط خرج ها در بیاد...سود به کنار...پس این چیز ها با هزینه های پایین جور در نمیاد
shivahost عزیز کاملا حرفشون درست هست
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 14:18
دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
ابتدای تاپیک نوشتم:
واقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم
من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایین
بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 15:17
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 15:48
عضو انجمن
ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که
پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده
-
تعداد تشکر ها ازom!d-D به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 15:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
om!d-D
ببینید شما میگین چرا در قبال کیفیت بالا قیمت بیشتری میخواند...
شما ممکنه یه سرویس با سرعت خوب و مناسب پیدا کنی با قیمت خیلی ارزون...در ازای اون شما هم یه چیزایی میخواید درسته؟ میخواید ساپورت خوبی داشته باشید میخواید جدیت کاری داشته باشید و شایدم بعضی تمایل دارند با شرکتی ها کار کنند
یارو اومده و برای اینکه شما راحت باشید و راضی اپراتوری استخدام میکنه که روزی ده ساعت بشینه پشت سیستم و یا اگه زیادتر بخواد رو کارش تمرکز کنه میاد و دو سه شیفت کاری اپراتور میگیره و بیست و چهار ساعته ساپورت میده بهت ... اینا هر کردوم بابت هر ثانیه از وقتی که میذارند پول میخواند ... بابراین اینجاست که
پول بیشتری ازت میگیره چون پول بیشتری میده و همینطور به تو آرامش خاطر بیشتری میده
عجب
ایشون دارن میگن آقا با گرفتن پول بیشتر مخالف نیستن با این مخالف هستن که چرا پول بیشتر میگیرن متعهد نمیشن دربرابر چیزی که به مشتری فروختن
خیلی ها هستن که هزینه کمتری میگیرن اما کاملا متعهد میشن.
مثلا درباره قطعی که کسی که کمتر هزینه میگیره 10 روز اضافه کرده اما کسی که بیشتر هم گرفته 3 روز دان بوده بعد روشن کرده هیچ جوابی هم نداده و ...
منظور ایشون تا جایی که بنده فهمیدم اینه
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید