سلام دوستانه گلم. قصد گرفتن مسترکارت از رویال بانک آذربایجان رو دارم. خیلی ها میگفتن کارمزدش موقع خرید زیاد . ایا درسته؟ دوستانی که این کارت از همین بانک دارند لطف کنند نظرشون رو بگند. ممنون.
سلام دوستانه گلم. قصد گرفتن مسترکارت از رویال بانک آذربایجان رو دارم. خیلی ها میگفتن کارمزدش موقع خرید زیاد . ایا درسته؟ دوستانی که این کارت از همین بانک دارند لطف کنند نظرشون رو بگند. ممنون.
سلام
کارمزد خیلی زیادی نداره !
فقط می تونم بپرسم در حال حاضر این نوع کارت ها رو کجا ارائه می کنن ؟
عمو رضا خرید با این کارت ها کارمزدش زیاده و اینجوری که شنیدم بی حساب کم میکنند.
خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - فرم درخواست كارتهای Visaو Master
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
شما سایت یا شرکت دیگه که مثلاً ویزا کارت امارات صادر کنه سراغ دارید که اعتبارش هم خوب باشه؟تا چند سال پیش با این بانک کار میکردیم، فقط میتونم بگم که تو درگاه ها مشکل داره، درگاهها به عنوان کارت تقلبی و بی اعتبار از اون نام می برند، کلا رویال بانک اعتبار جالبی نداره.
آذری بانک و آتا بانک کارت الکترونشون خیلی بیشتر از کارت پلاتینیوم این ارزش داره.
ممنون
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
در این شرایط به نظر شما بهترین راه جهت تهیه کردن این کارت چیست؟کار با امارات الان سخت شده، قبلا ما هم از اونجا صادر می کردیم.
اصلا از کارت های آذربایجان استفاده نکنید دارای مشکلات بسیار زیادی است
برای مصارف شخصی می خوام.اگر دلیل درخواست کارتتون رو با این وضعیت دلار بدونم شاید بتونم بیشتر راهنمایی کنم.
چند نمونه بگید لظفاً.اصلا از کارت های آذربایجان استفاده نکنید دارای مشکلات بسیار زیادی است
آیا خودتون این از رویال بانک کارت دارین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)