سلام عزیزان من چندتا سوال دارم
اول اینکه این سایت های دانلود فیلم مخصوصا آنلاین فا از vps استفاده میکنند یا سرور اختصاصی دارن خودشون آپ میکنند ؟ اگه مجازیه چه جوریه مثلا لینوکس یا ویندوز و حجمش چقدره مثلا 1 گیگ
به کمکتون نیاز دارم![]()
سلام عزیزان من چندتا سوال دارم
اول اینکه این سایت های دانلود فیلم مخصوصا آنلاین فا از vps استفاده میکنند یا سرور اختصاصی دارن خودشون آپ میکنند ؟ اگه مجازیه چه جوریه مثلا لینوکس یا ویندوز و حجمش چقدره مثلا 1 گیگ
به کمکتون نیاز دارم![]()
بله 90% سرور مجازی دارند هم برای لینک مستقیم و دانلود فایلهاشون
و کسایی که به این منظور از ما سرور میگیرند معمولا" ویندوز میگیرند بخاطر مدریت راحت تر فایلهای لینک شده
خوب قیمش چطوره ؟
بیشتر سایت ها که میگشتم همه 1 گیگ داشتن
این سایت های دانلود فیلم این هم در روز فیلم میزارن چطوریه ؟ 1tb هم هست ؟
اگر فقط برای لینک کردن بخواید 1 گیگ کفایت میکنه میزان هارد بسته به نیاز خریداری میشه
اگر بخواید رو سرور دانلود کنید زیپ و آنزیپ کنید به cpu و ram بیشتری نیاز دارید
ببخشید من گیر دادم به انلاین فا
به نظر شماه انلاین فا چه حجمی رو داره ؟
اینا که 1گیگ رو میدن 20 اون الاین فا که صبح تا شب فیلم میزاره 100% یک گیگ رو نداره حداقل 1 ترابایت رو داره چقدر قیمتشه ؟این انلاین فا از کجا میاره فکر کنم ماهی 1 ملیون فقط پول سرور میده درسته؟
آلان متوجه شدم خودتونم نمیدونی چی داری میگی![]()
دیگه من چجوری بگم
خلاصه کار این آنلاین فای خراب شده که صبح تا شب فیلم با لینک مستقیم میزاره حجم vpsش چقدره ؟
1g چی ؟ رم ؟ هارد ؟ پورت ؟ پهنای باند ؟
واسه همچین کاری سایتی که خیلی گنده باشه حتما یه سرور اختصاصی داره که هم خود سایتش هم دانلوداش رو همون سرور هست
اگر واسه شروع باشه 1 گیگ رم دورو ور 100 تا 200 گیگ هارد و پهنای باند 500 گیگ در ماه کفایت میکنه
همونطوری که گفتم این دوستمون سرور رو به اسم 1 گیگ و 1 ترا میشناسه اما این 1 گیگ معلوم نیست منظورشون چیه احتمالا" اطلاعاتشون کامل نیست
چون سوالشون کامل نیست تا جواب داشته باشه
خوب من اماتورم با vps هم کار نکردم
به خدا من نمی دونم دیگه چه جوری بگم شما ها بفهمید من اگه بخوام یه سایت مثل آنلاین فا یا مشابه آن سایت دانلود فیلم داشته باشم باید چه سروری داشته باشم ? همین جونم بالا اومد
بعنی طرف اینقدر بیکاره که سرور اختصاصی گرفته باشه که فیلم ها رو دونه دونه دانلود بعد اپلود کنه ا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)