-
عضو انجمن
اینجا ، انجا ، همه جا هتزنر
سلام
اگه دوستان متوجه شدند در بخش فروش ، 80% پست ها مربوط به فروش سرورها /سرور مجازی های هتزنر هستش ! ( نمی دونم هتزنر چه قدر میلیارد شده سر ما ایرانی ها ) یعنی بیشترین پست ها
هتزنر
هتزنر
هتزنر
اصلا شده انجمن فروش هتزنر
مدیران و همکاران و بازدید کنندگان دوست دارم نظرتون بدونم ! یک پارچه بشه تاپیک های هتزنر بهتر نیست ؟
من الا نگه کردم به چشم یک خریدار در بخش فروش سرور اختصاصی تا چشم کار میکرد هتزنر هتزنر هتزنر
دوستان تاپیک رو به حاشیه نکشن لطفا ، دوست دارم یه نظر سنجی در این مورد انجام بشه نه اینکه تعصبشون رو به رخشون بکشن !
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2012 13:29
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : اینجا ، انجا ، همه جا هتزنر
هرکس از هرجا که دوست داره سرویس میده. همه هم دوست دارن که از هتزنر سرویس بدن. بنابر این باید به سلیقه دیگران احترام گذاشت نه اینکه همچین تاپیکی ایجاد کرد!
-
-
عضو انجمن
مگه دوست عزیز سرویس های هتزنر خوب نیست ؟
به نظر من من که سرویس میگیرم عالی هست .
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
هرکس از هرجا که دوست داره سرویس میده. همه هم دوست دارن که از هتزنر سرویس بدن. بنابر این باید به سلیقه دیگران احترام گذاشت نه اینکه همچین تاپیکی ایجاد کرد!
درسته مشکلی نداره هر کس از هر جا سرویس بخواد میتونه بده ، ولی الا همه انجمن شده هتزنر ! من خودم 3 سرور از هتزنر دارم نمیخوام مثل شما یا دیگران که کلا تاپیک فروش هتزنر دارید (هتزنر آلمان > فروش سرور مجازی با قیمت مناسب)
بخوام تعصبی نظر بدم ! منم هتزنر میفروشم ! . دقیقا برای احترام به حقوق دیگران نظرمو دادم که یک پارچه بشه تاپیک بخش خودش مربوط به هتزنر !
مگه دوست عزیز سرویس های هتزنر خوب نیست ؟
به نظر من من که سرویس میگیرم عالی هست .
اصلا کاری به خوب بودن یا بد بودنش ندارم
بحث من سر تاپیک هایی هست که 80% شده هتزنر
به نظر من چند تا تاپیک معروف فروشنده هتزنر مثل فکر کنم اقای رضوی ! که فکر میکنم خیلی از سروورهای بچه های انجمن از ایشون تامین میشه به نظر من باید استیکی بشه تاپیکشون !
دوستان تعصبی هتزنر فروش یا .... لطفا خواهش میکنم اصلا شرکت نکنند چون میخوام به یه نتیجه رسیده باشیم تا به حاشیه پرداخت بشه !
ویرایش توسط novinvps.com : June 6th, 2012 در ساعت 14:09
-
-
عضو دائم
خب کیفیت بالاشه که آدمو جذب میکنه و این نشون دهنده ی عالی بودنشه
-
-
عضو دائم
خودتون جواب خودتونو دادین چیزی خوب نباشه که نمیرن سراغش
کیمسوفی هم خیلی ارزونتر از هتزنره ولی همه میرن هتزنر حتما دلیل داره
چون میدونید خرید از هتزنر خیلی سخت هم هست و به راحتی خرید از باقی دیتاسنتر ها نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
اگه دوستان متوجه شدند در بخش فروش ، 80% پست ها مربوط به فروش سرورها /سرور مجازی های هتزنر هستش ! ( نمی دونم هتزنر چه قدر میلیارد شده سر ما ایرانی ها ) یعنی بیشترین پست ها
هتزنر
هتزنر
هتزنر
اصلا شده انجمن فروش هتزنر
مدیران و همکاران و بازدید کنندگان دوست دارم نظرتون بدونم ! یک پارچه بشه تاپیک های هتزنر بهتر نیست ؟
من الا نگه کردم به چشم یک خریدار در بخش فروش سرور اختصاصی تا چشم کار میکرد هتزنر هتزنر هتزنر
دوستان تاپیک رو به حاشیه نکشن لطفا ، دوست دارم یه نظر سنجی در این مورد انجام بشه نه اینکه تعصبشون رو به رخشون بکشن !
با اینکه دل پری از این دیتاسنتر دارم ولی خب هرکسی میتونه از هر جایی که دوست داره سرویس بده و هیچ ایرادی به این فرد نیست ! این موضوع کم کم داره برای سرور های ovh هم در ایران صدق میکنه کم کم تاپیک های ovh هم داره به اندازه هتزنر میرسه! به نظر من یکبار شفاف سازی در مورد این دیتاسنتر و نحوه عملکرد و برخورد این دیتاسنتر و علت ارزانی یا گرانی آن مطرح بشه کافیه! کاربر موضوع مرتبط را میخونه و خودش تصمیم میگیره! هتزنر دیتاسنتر بدی نیست! دیتاسنتر خیلی عالی هم نیست! یک دیتاسنتر هست که به نسبت قیمتی که داره میده سرویس مناسبی ارائه میکنه و همه هم ازش به اندازه پولی که دادند راضی هستند! مهم ترین بحثی که میشه اینجا پیش آورد این هست که ایرانی ها به هر دیتاسنتری رفتند اون دیتاسنتر رو به چالش کشیدند! پس دیر یا زود شاهد ریزش زیاد کاربران ایرانی از این دیتاسنتر و دیتاسنتر ovh خواهیم بود! مگر اینکه هتزنر خودش رو با شخصیت استفاده و فرهنگ استفاده ایرانی ها سازگار کنه.ovh رو که میدونم خودش رو با جایی سازگار نمیکنه بقیه باید با اون سازگار بشند ولی هتزنر از این کارا از دستش برمیاد!
کلا هتزنر فکر کنم مدیران برنامه ریزی فروشش چینی باشند :دی کارهایی که میکنه شبیه سیاست بازار چینی ها هست :دی
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
درسته مشکلی نداره هر کس از هر جا سرویس بخواد میتونه بده ، ولی الا همه انجمن شده هتزنر ! من خودم 3 سرور از هتزنر دارم نمیخوام مثل شما یا دیگران که کلا تاپیک فروش هتزنر دارید (هتزنر آلمان > فروش سرور مجازی با قیمت مناسب)
بخوام تعصبی نظر بدم ! منم هتزنر میفروشم ! . دقیقا برای احترام به حقوق دیگران نظرمو دادم که یک پارچه بشه تاپیک بخش خودش مربوط به هتزنر !
به نظر من چند تا تاپیک معروف فروشنده هتزنر مثل فکر کنم اقای رضوی ! که فکر میکنم خیلی از سروورهای بچه های انجمن از ایشون تامین میشه به نظر من باید استیکی بشه تاپیکشون !
دوستان تعصبی هتزنر فروش یا .... لطفا خواهش میکنم اصلا شرکت نکنند چون میخوام به یه نتیجه رسیده باشیم
وقتی نیاز من و مشتریانم رو برطرف میکنه علاقه ای ندارم که سمت دیتاسنتر دیگه ای برم. بنابر این دلیلی نداره که تعصبی حرف بزنم!
این تاپیک شما هم به نتیجه ای نمیرسه.
موفق باشی.
-
-
June 6th, 2012, 14:11
عضو انجمن
ولی همه میرن هتزنر حتما دلیل داره
چون میدونید خرید از هتزنر خیلی سخت هم هست و به راحتی خرید از باقی دیتاسنتر ها نیست
دلایل مختلفی داره !
هر کسی نمیتونه از عهده شبکه OVH بر بیاد ! یا از عهده ابیوز هاش !
دلیل دوم یه نگاه به قیمت های هتزنر بندازید ! به قول امیرحسین بود ؟ 1eNG چه میکنه این هتزنر ... 64 گیگ رم مفتاد تومن
در مورد خرید از هتزنر نه الا اصلا سخت نیست
اقای رضوی هستند و کلی از دوستان که الا به راحتی برای مشترکین خرید میکنند. یا یه سرچ در انجمن های خارجی بزنید فروشنده های زیادی هستند که میتونند از هتزنر سرور تهیه کنند برای مشترکینشون.
-