دوستان من اگهwhmcsنال شده رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟نمایندگی هاست وارز هم دارم.
تفاوت نال شده و اصلی در چیه؟
دوستان من اگهwhmcsنال شده رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟نمایندگی هاست وارز هم دارم.
تفاوت نال شده و اصلی در چیه؟
سلام
نسخه ی نال شده ، توسط گروه ( تیم خاصی ) ویرایش شده . به عبارت ساده ، با تغییراتی در هسته ی اسکریپت، نیاز به لایسنس رو از بین بردند
این نسخه مزیت هایی داره . و در کنارش معایبی . مزیت ها مثل رایگان بودن اون و معایب مثل امکان بیشتر هک شدن و نفوذ به سیستم و یا ایبوز اومدن از سوی دیتاسنتر مورد نظر سرور شما ( قوانین کپی رایت )
و نسخه ی نال شده . که بنابر صلاح دید نویسندگان اون ، شما موظفید در قبال استفاده از این اسکریپت ماهانه هزینه ای رو بپردازید
در این نسخه امکان نفوذ به مراتب کمتره و امنیت بیشتری خواهید داشت . ولی خوب هزینه ی نسبتا بالایی رو هم در سال باید متقبل بشید
با تشکر
از نظر امنیت نال شده بسیار ضعیف هست و راحت هک میشه ولی نسخه اصلی این اسکریپت بسیار قوی هست !
اگه میخواهید با whmcs هاست و کلیه کاراتونو انجام بدین به نظر من نسخه اصل رو تهیه کنید .
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
و البته به نظر بنده ، اگر تازه کار هستید و مشتری خاص و محصولات زیادی ندارید ( البته در حال حاضر ) و امکان هزینه کردن برای خرید لایسنس رو ندارید ، مثل اکثر افراد دیگر از نسخه ی نال استفاده کنید
البته از نالی که کمترین مشکل رو داشته باشه
مثل این نسخه WHMCS.v5.0.3.UPDATED.1.PHP.NULL-iND
ولی در هر حال نسخه ی اصلی لایسنس دار ، از تمامی نسخه ها مطمین تر و بهتر هستش
موفق باشید
بنظر من اگه میخای بمونی تو این کار اصل بگیر
ما یک اشتباهی کردیم اولاش نال استفاده کردیم حدود 20 باری سایتمون الوده شد تازه تمام موارد امنیتی هم انجام دادیم
رفتیم لایسنس گرفتیم واقعا راحت شدیم
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
ببخشید منم یک سوال واسم پیش آمد؛آیا نسخه نال شده هم اوتوماتیک هاست میدند؟من شنیدم نمیشه اما اکر هست لینک دانلود بدهید بنده دانلود کنم؛متشکرم از شما
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
صحبتهای دوستان همه درستهتفاوت نال شده و اصلی در چیه؟
در یک کلام استفاده از نال مثل اینه که روی آب خونه بسازی
شما که بالاخره کار خودتونو می کنید برای چی می پرسید ؟
همه می گن نال خوب نیست و مشکل امنیتی داره بعد شما میگید لینک این نسخه رو بدید :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)