سلام من میخوام وی پی اس هارو منتقل کنم به سرور دیگه که اونم vmware هست چی کار کنم
مثلا وی پی اس 100 گیگ هست اما حجم فایل هاش 50 گیگ چطوری منتقلش کنم که بدون دردسر باشه مثل cpanel که restor داره اینو چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من میخوام وی پی اس هارو منتقل کنم به سرور دیگه که اونم vmware هست چی کار کنم
مثلا وی پی اس 100 گیگ هست اما حجم فایل هاش 50 گیگ چطوری منتقلش کنم که بدون دردسر باشه مثل cpanel که restor داره اینو چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت شما
تا جای که من اطلاع دارم فقط از طریق برنامه vcenter میشه ، یا باید یک لایسنس VMware vcenter Server بخرید یا اینکه بدید یکی براتون کلش رو از همین طریق انتقال بده
موفق باشید
سلام
سوال من هم موضوع مشترکی با جناب User vmware هست، به همین علت در همینجا سوال ایشون رو ادامه میدم.
به غیر از روش انتقال کامل وی پی اس ها با کمک vCenter، اگر بخوایم فقط هاردهای vm ها رو به سرور جدید منتقل کنیم (تا اونجا بعد از ساخت وی ام ها، هارد دیسک مجازی هر کدوم رو بهشون ادد کنیم)، چیکار باید کرد؟
راهی که من باهاش مواجهم یخورده سخته، از این قراره که می تونم برم تو فولدر هر وی پی اس و فایل مربوط به هارد مجازی اون وی پی اس رو دانلود کنم، بعد این فایل رو منتقل کنم به سرور جدید، مشکل این روش اینه که حجم خیلی زیادی دارن فایلها، به عنوان مثال یک وی پی اس وین داریم 250 گیگ ظرفیت کلش هست، ولی کلا 5 گیگش بیشتر استفاده نشده، چطور میشه کاری کرد که موقع انتقال هارد دیسک مجازی حجمی رو که منتقل می کنم 250 گیگ نباشه و فشرده شده و در حد همون 5 گیگ باشه؟
یا مثلا میکروتیک ها هر کدوم براش یک گیگ هارد در نظر گرفته شده، در حالیکه نهایتا 50 مگ از این هارد مورد استفاده قرار گرفته، اما بخوام هاردش رو منتقل کنم باید کل هارد یک گیگی رو دانلود کنم و بذارمش تو سرور جدید ...
کلا ترفند خاصی اگر داره این بکاپ گرفتن هارد وی ام ها و انتقالشون به سرور جدید ممنوم میشم به اشتراک بگذارید.
سلام،
VMware Server هست یا ESXi؟
موفق باشید
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
سرور من esxi هست
ESXi ورژن 4.1
منم در این خصوص برام سواله....
ESXi ورژن 4.1
دوستان لطف میکنند اگر اطلاعات دارن به اشتراک بذارن و راهنمایی کنند
متشکرم
دوستان لطف میکنند اگر اطلاعات دارن به اشتراک بذارن و راهنمایی کنند
متشکرم
----------------------------------
Hostine.net | هاستینه
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس - رداستیشن - هاستینه
اگر بخواید با توجه به حجم مصرف شده منتقل کنید باید با وی سنتر و هارد رو در حالت Thin Format انتقال بدید.
در غیر اینصورت میتونید از حالت Export OVF Template هم استفاده کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)