-
برای خریدن دامین هایی که مال کسی بوده و اعتبارشون رو به اتمامه چه توصیه ای دارید؟
یه دامین برای چند سال به اسم کسی ثبت شده بوده و استفاده ای ازش نمی شده.
حالا اعتبار این دامین رو به اتمامه.
من می خوام این دامین رو برای 2 سال به اسم خودم ثبت کنم. برای ثبت دامین هم اول باید پول بریزم به حساب.
مسئله اینه که ممکنه من پول رو بریزم به حساب ولی صاحب قبلی این دامین دوباره بخواد دامین رو به اسم خودش ثبت کنه.
در این مورد چه نظری دارید؟
-
-
May 23rd, 2012 00:55
# ADS
-
پاسخ : برای خریدن دامین هایی که مال کسی بوده و اعتبارشون رو به اتمامه چه توصیه ای دارید؟
خوب بهتره بذارید کاملا از مالکیت اون شخص خارج بشه و ثبتش کنید!
-
-
پاسخ : برای خریدن دامین هایی که مال کسی بوده و اعتبارشون رو به اتمامه چه توصیه ای دارید؟
باید صبر کنید دامنه منقضی بشه بعد از 60 روز اگر دوباره تمدید نشد دامنه میاد تو لیست ازاد شده ها و هر کس دیگه ای میتونه اونو ثبت کنه
30 روز بعد از منقضی شدن با همون قیمت صاحب اول میتونه ثبت کنه بعد از 30 روز تا 30 روز بعدش هم با پرداخت جریمه 2 برابری . اگه تاریخ منقضی شدن دامنه رو میدوند دقیقا 60 روز بعدش برید و به اسم خودتون ثبت کنید
-
-
دوست عزیز همینجور الکی هم نیست که مثلا 1 ساعت بعد از اینکه دامبن اون وقتش تموم شد شما بتونی ثبتش کنی به اسم خودت که !
-
-

نوشته اصلی توسط
m.e
باید صبر کنید دامنه منقضی بشه بعد از 60 روز اگر دوباره تمدید نشد دامنه میاد تو لیست ازاد شده ها و هر کس دیگه ای میتونه اونو ثبت کنه
30 روز بعد از منقضی شدن با همون قیمت صاحب اول میتونه ثبت کنه بعد از 30 روز تا 30 روز بعدش هم با پرداخت جریمه 2 برابری . اگه تاریخ منقضی شدن دامنه رو میدوند دقیقا 60 روز بعدش برید و به اسم خودتون ثبت کنید
ببخشید من دقیق متوجه نشدم الان مثلا یه دامین .in دارم و هزینه تمدیدش 5 برابره هزینه ثبتش هست و نیازی هم بهش ندارم ولی دوست دارم بمونه و دوباره داشته باشمش با اینکه واسم بی مصرفه
وقتی تموم شد تا 30 روز اول میتونم با همون 20 تومن تمدیدش کنم بعد 30 روز باید 40 تومن بدم تا تمدید کنم ؟ و بعد 60 روز اگه دوباره بخوام ثبت کنم عینه ثبت اولیه دامنه میشه همون 4 تومن ؟
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
mahkoom021
ببخشید من دقیق متوجه نشدم الان مثلا یه دامین .in دارم و هزینه تمدیدش 5 برابره هزینه ثبتش هست و نیازی هم بهش ندارم ولی دوست دارم بمونه و دوباره داشته باشمش با اینکه واسم بی مصرفه
وقتی تموم شد تا 30 روز اول میتونم با همون 20 تومن تمدیدش کنم بعد 30 روز باید 40 تومن بدم تا تمدید کنم ؟ و بعد 60 روز اگه دوباره بخوام ثبت کنم عینه ثبت اولیه دامنه میشه همون 4 تومن ؟
ممنون
بله
همینی که گفتی میشه !
-
-
یعنی باید دو ماه بعد از پایان اعتبار دامین، برای ثبت دامین به اسم خودم اقدام کنم؟
-
-
عضو انجمن
البته اگه ملی بخوای 1 ماه بعدش میتونی ثبتش کنی
-
-
باید صبر کنید این دامنه ازاد شه اگر ازاد شد میتونید این دامنه را به اسم خودتون خرید کنید
-
-
May 23rd, 2012, 17:29
البته اگه ملی بخوای 1 ماه بعدش میتونی ثبتش کنی
نه دامنه ملی نیست یه دامنه دات کامه که می خوام بخرمش.
باید صبر کنید این دامنه ازاد شه اگر ازاد شد میتونید این دامنه را به اسم خودتون خرید کنید
رقابت برای گرفتن دامنه به چه صورته؟ اگر همزمان با من کسی دیگه هم بخواد این دامنه رو بخره باید چیکار کنم که بتونم زود تر از همه دامنه رو خریداری کنم؟
-