سلام دوستان
از نظرتون علت پیشرفت دیتا سنتر آی وب در کانادا در این ماه ها چیست ؟
از نظر من پنل های خوبشون هست !
و علت پیشرفت ovh چیست ؟
از نظر من قیمت های پایینش هست
نظر شما چیه ؟
سلام دوستان
از نظرتون علت پیشرفت دیتا سنتر آی وب در کانادا در این ماه ها چیست ؟
از نظر من پنل های خوبشون هست !
و علت پیشرفت ovh چیست ؟
از نظر من قیمت های پایینش هست
نظر شما چیه ؟
من که با کارو آمریکا کار می کنم قیمت بالاست ولی پشتیبانی 100![]()
iweb که ما بودیم پشتیبانی ضعیفی داشت!! OVH هم به دلیل پورت خوب و قیمتش خوب شده
من آی وب کار کردم ! پشتیبانیشون معمولی بود ! کیفیت محصولاتش خوب هست . دقّت کنین یه زمان کانادا زیاد بود تا چند ماه پیش کم بود ولی جدیدا زیاد شده اگه دقت کنین . داره زیاد تر هم میشه
تا اون جا كه من ديدمو شنيدم iweb براي اين كه با ايران مشكلي نداره فكر كنم آخه تو خيلي تاپيك ها ديده بودم
ovh هم كه به خاطر قيمتش
من با iweb کار کردم چند بار تیکت زدم کمتر از 45 دقیقه پاسخ دادن با جواب مشکل برطرف شد
نه مثل خیلی از این هاستینگ ها که فقط تیکت جواب میدن ولی مشکلی برطرف نمیشه
فکر کنم به دلیل این باشه که اینترنت ایران اصلش از کانادا میاد ! و به خاطر همین هم برای ایرانی ها بهترین سرور هاست ! البته این رو شنیدم از زبون من این حرفو نگیرین
اینترنت ایران در حال حاضر توسط شرکت مخابرات زیرساخت از سه مسیر Level3 و پاپ بین المللی در فجیره و تلیا که از طریق ترکیه میاد تامین میشه. قسمتی از پهنای باند هم روی Satellite هست.
کانادا نه تنها برای ایران، بلکه برای همه دنیا معروف به بهشت اطلاعات هست چرا که قوانین حمایت از پردازش و جریان اطلاعات بصورت فدرال وجود داره و حریم اطلاعاتی شرکت ها مثل آمریکا مورد خطر قرار نمیگیره.
مورد بعدی مربوط به فرهنگ قالب هست. در کانادا کمتر از نیم میلیون نفر ایرانی زندگی میکنه. 2 نمایند مجلس ایرانی وجود داره. همسر وزیر دفاع ایرانی هست.... و توی همه این شرکت ها مثل آی وب و Peer1 و ... کارمندهای رده متوسط یا بالای ایرانی وجود داره. که طبیعتا یه لابی ایجاد میشه برای ایرانیان.
مورد دیگه زیرساخت های کانادا هست که خیلی قوی تر از همه جای دنیاست. شرکت نورتل در اوتاوا، بعد از کورنینگ بزرگترین شرکت تولید فایبر هست. که خیلی از فایبرهایی که در ایران کشیده شده محصول این شرکت هست. نسل جدید تکنولوژی های پهن باند مثل LTE هم در کانادا پیاده سازی و طراحی شدند. جالبه بدونید که AT&T آمریکا هم که داره LTE رو پیاده میکنه با شرکت های کانادایی قرارداد داره. بنابراین کانادا زیرساخت قوی تری نسبت به کشورهای اروپایی و حتی آمریکا داره.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)