دوستان ، مدتی هست که من حساب بانک ملت باز کردم و متوجه شدم برای انتقال بین کارت های بانک ملت 25 تومان کارمزد میگیره ! آیا این درسته ؟ شما هم این 25 تومانو میدید ؟
دوستان ، مدتی هست که من حساب بانک ملت باز کردم و متوجه شدم برای انتقال بین کارت های بانک ملت 25 تومان کارمزد میگیره ! آیا این درسته ؟ شما هم این 25 تومانو میدید ؟
25 هزار تومان؟ یا تک تومان؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بله عزیز ملت به ملت 25 تومن و ملت به باقی 500 تومن
فعلا هم سایتشون ترکیده و تراکنش های ما رو هواست
تنها بانکیه که کارمزد داخلی داره !
جالبش اینجاست بدون اطلاع کارمزد میتراشه و ... (نمی دونم شایدم جایی اطلاع داده ولی من خبر ندارم)
حالا یه چیزایی از بانک ملت میبینی اینا پیشش هیچه
در کل خیلی خوب بانکیه
بله برای انتقال وجه بین کارت های خودش هم کارمزد میگیره!!! تنها بانکی هست که اینجوره. حساب من طوری هست که حداقل موجودی داخلش باید 5 هزار تومان باشد در صورتی که در حساب هایی که در بانک های دیگه دارم این مبلغ میتونه 1 ریال باشه! واقعاً بانک عجیبی هست.
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
تغییر را احساس کنید !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام آره ماله منم 25 تومان کم میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)