سلام
من یه ریلری هاست داشتم
الان روی یه سرور دیدیکیت سی پنل نصب کردم میخوام سایتهارو منتقل کنم تک تک منتقل کردن که فک نمیکنم معقول باشه
چه راهی داره که همه چیرو منتقل کنم از ایمیلها تا سابدومینها دیتابیسها و همه چیز
سلام
من یه ریلری هاست داشتم
الان روی یه سرور دیدیکیت سی پنل نصب کردم میخوام سایتهارو منتقل کنم تک تک منتقل کردن که فک نمیکنم معقول باشه
چه راهی داره که همه چیرو منتقل کنم از ایمیلها تا سابدومینها دیتابیسها و همه چیز
سلام
اتفاقا راه معقولانه اش همینه
از تک تک اکانت ها full backup تهیه کنید
در سرور داخل پوشه /home آپلود کنید
از whm جدید قسمت resotre full backup اقدام کنید.
بعد از انتقال فایلها از طریق ssh با دستور زیر بکاپ رو ریستور کنید
/scripts/restorepkg user
این دستور بهتره تا برید داخل whm و بخواید ریستور کنید
یه مشکلی هست الان از طریق whm جدید میرم به این قسمت
Main >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file
یه دکمه داره ری استور میزنم یه صفحه میاد با این پیغام
کد:<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <html> <head> <title>500 Internal Server Error</title> <style type="text/css"> .errortype { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:x-large; font-weight:bold; } .errormessage { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:large; whitespace:pre; margin-left:20px; } p.errormessage { color:#ff0000; } .serverinfo { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:medium; } </style> </head> <body> <h1 class="errortype">Internal Server Error</h1> <p class="errormessage">500<pre>No response from subprocess with exit signal: 0</pre></p> <hr> <address class="serverinfo">cpsrvd/11.32.2.25 Server at 76.164.222.154</address> </body> </html>
قبل از این که روی دکمه کلیک کنید باید username هاستی که می خواهید restore کنید را وارد کنید.
چرا از انتقال سرور به سرور استفاده نمی کنید؟ اگر هردو سی پنل باشن راحت این کار انجام میشه.
از داخل خود سی پنل. از قسمت ترنسفر و گزینه Copy multiple accounts/packages from another server
البته نیازه که حتما ssh فعال باشه.
یا هم میتونید از این گزینه استفاده کنید: Copy an account from another server with account password
نمیدونم سطح دسترسی هایتون در چه حدیه. ولی من همیشه از این گزینه استفاده می کنمو در عرض یک ساعت همه اکانتها رو منتقل می کنه.
ویرایش توسط hamidjan : May 7th, 2012 در ساعت 12:30
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
از پنل ریسلری میخوان منتقل کنندچرا از انتقال سرور به سرور استفاده نمی کنید؟ اگر هردو سی پنل باشن راحت این کار انجام میشه.
از داخل خود سی پنل. از قسمت ترنسفر و گزینه Copy multiple accounts/packages from another server
ببنید به مدیر هاست قبلیتون بگید که بیاد و کل پنل ریسلریتونو براتون زیپ کنه(البته به همین راحتی هم نیست)
در این دستور به جای user باید یوزر اون هاستی که میخواید بیاریدو بزنید/scripts/restorepkg user
اولی و انجام نمیدن
برای اینکار فک میکنم اول باید ک آپ هارو به سرور منتقل کنم بعد دستور ری استور بدم چطوری منتقل کنم ؟ تو کدوم دایرکتوری منتقل کنم ؟
کد:root@server [/home]# /scripts/restorepkg tizparva cPanel restorepkg 2 Force Mode: no Reseller Privs Restore: yes Searching /home.... checked 14 files..... No Restorable archives found! Searching /home2.... checked 0 files..... No Restorable archives found! Searching /home3.... checked 0 files..... No Restorable archives found! Searching /root.... checked 8 files..... No Restorable archives found! Searching /usr.... checked 17 files..... No Restorable archives found! Searching /usr/home.... checked 0 files..... No Restorable archives found! Searching /web.... checked 0 files..... No Restorable archives found! No archives were found for user tizparva!! This feature will restore full backups, cpanel backups and cpanel move files in one of the following formats: cpmove-{USER} cpmove-{USER}.tar cpmove-{USER}.tar.gz USER.tar USER.tar.gz backup-{BACKUP-DATE_TIME}_{USER}.tar backup-{BACKUP-DATE_TIME}_{USER}.tar.gz The files must be in one of these directories on the server: /home, /home2, /home3, /root, /usr, /usr/home, /web
بله اول فایل رو بیارید داخل سرور
اگه با دستور عادی آوردید اینجا اول برید به قسمت
cd /
بعد این دستور رو بزنید یعنی الان داخل home هستید برید به قبل از home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)