دوستانی که سرور مجازی ویندوز ارائه میدن جهت جلوگیری از مسدود شدن آی پی کدوم پورت هارو می بندند ؟
دوستانی که سرور مجازی ویندوز ارائه میدن جهت جلوگیری از مسدود شدن آی پی کدوم پورت هارو می بندند ؟
پورت زیاده که معمولا با قرار دادن یک میکروتیک در هر abus که از دیتاسنتر میاد پورتو درونش قرار میدیم تا دوباره از همون پورت abus نیاد.
25-445-1433-4500-1800 , ....
میشه بگی دقیقا چه جوری پورت رو توی ویندوز می بندند ؟ آشنا نیستم
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
آپ
املای درست اون کلمه Abuse (اَبیوز) هست به معنای سواستفاده
محدود کردن و نظارت بر ترافیک شبکه کاملا بستگی به کار شما داره. مثلا خود ما تمام پورتهای غیر متداول رو روی سرورهای خودمون می بندیم و مشتری با توجه به نیازی که به پورتهای باز داره براش باز می کنیم. مثلا همین پورت ۲۵ بستنش روی سروری که روش میل سرور نصب نیست توصیه می شه. در غیر این صورت مشکلی نخواهید داشت
روش های بستنش هم با توجه به نوع سیستم عامل و فایروال شما متفاوت خواهد بود و نمیشه آموزش کلی ارایه داد. چیزی که مهمه اینه که شما مبانی کار با فایروال رو بلد باشید بقیه اش مشابه هم هست
در ضمن امکان بستن پورت توی ویندوز ۲۰۰۳ وجود نداره!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
من یه ویندوز 2003 ساختم میخوام بدم دست مشتری چی کار کنم آی پی بلوک نشه ؟
پس چی کار کنم ؟
اگر امکانش هست لطفا آموزشش رو قرار بدید تا شرکت مایکروسافت هم ازش بهره مند بشه!
توی لینک زیر نوشته:
Checklist: Creating Outbound Firewall Rules
احتمالا منظور شما ınbound هست که بستن یا نبستن اون تاثیری روی امنیت شبکه نداره ولی واسه امنیت خود سرور مفید هستNote Windows XP and Windows Server 2003 do not support outbound filtering.
یکی به ما بگه چه جوری پورت ببندیم تا آی پی بسته نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)