صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: درخواست مسترکارت

عضو دائم allbert آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    178
    تشکر تشکر شده 
    1,086
    تشکر شده در
    791 پست

پیش فرض درخواست مسترکارت

سلام چند تا مشتری دارم جهت اموزش در مالزی و . . .

که باید به حسابم $ واریز کنند

یک مستر کارت یا ویزا کارت میخوام که قابلیت شارژ و انتقال دلار و ورفای کردن در پی پال رو داشته باشه

لطفا افر بدید اینجا
    متشکر
    ▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
    ▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir

2. # ADS

عضو دائم allbert آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    178
    تشکر تشکر شده 
    1,086
    تشکر شده در
    791 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مسترکارت

toping topic
    ▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
    ▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام
    ممنون میشم دوستانی که در ضمینه افتتاح حساب پی پال یا مستر یا ویزا اطلاعات کامل دارند در اختیار ما هم قرار بدن
    با مدیر سایت payment24.ir هم صحبت کردم ولی به دلیل اینکه در سفر بودن نتونستیم به نتیجه گیری کاملی برسیم
    تا اونجایی که من اطلاع بدست آوردم ویزا محدودیت در انتقال و شارژ داشت
    برای ما که قرار هست یک سری از هزینه های سایت جدید را از مشتریان خارجی دریافت کنیم (( به دلار )) کدام گزینه مناسب تر هست ؟؟
    سیستم سایت جدید هم WHMCS هست
    همچنین بهترین سایت و مطمعاً ترین راه برای افتتاح یک حساب از سه گزینه فوق کدام یک مناسب تر است ؟؟
    در حال حاضر نیز هزینه سرویس هایی که به دلار دریافت میکنیم از طریق ماژول WHMCS به حساب یکی از دوستان که پی پال داره و در انگلستان ساکن هست واریز میشه اما تمایل داریم که خودمون حساب افتتاح کنیم و همه چیز دست خودمون باشه

ممنون میشم در مورد افتتاح حساب و ... راهنمایی کنید که از طریق کدام سایت یا شخص اقدام کنیم

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

5. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

سلام

برای دریافت هزینه از کاربرای خارجی بهترین گزینه و معتبر ترین و راحت ترین یک حساب پایپال هست.

برای حساب پایپال اگه می خوایید یک موقع خدای نکرده مشکلی پیش اومد باید برای رفع لیمیت اسکن پاسپورت + فیش آب یا تلفن محلی که با آن حساب پایپال را ایجاد کرده اید ارایه بدید.

این اکانت پایپال هزینش بیشتر هست. اما اگر مطمئن هستید که مشکلی پیش نخواهد آمد یک حساب پایپال از امارات ایجاد کنید و با گیفت کارت وریفای کنید.

در مورد مستر کار یا ویزا کارت دو نوع فیزیکی و مجازی هستن. فیزیکی باید خودتون پاسپورت یا اقامتگاه یک کشور و یا پاسپورت یکی از نزدیکان را ارایه بدید در سایت های ایرانی هم هزینه فیزیکی 200 تومان هست. با این کارت ها میشه از هتزنر خرید کرد و اسکن کارت را برایشان برای تایید ارسال کرد.

اما مجازی فقط شماره کارت و ccv2 در اختیار قرار میدن و نمیشه از دیتاسنتری مثل هتزنر خرید کرد چون مجازی هستن. و در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ هستن.

بهتر هست اکانت پایپال ایجاد کرده و به نوع پریمیری ارتقا داده و کد api را در ماژول whmcs قرار داده و هزینه را دریافت کنید.

با تشکر.
    The Best Dedicated & VPS
    All Server Uptime 100 % Guarantee
    Support 24/7/365 Ticket & live chat

7. تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید

عضو جدید amir_arian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    29 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aph نمایش پست ها
    سلام

برای دریافت هزینه از کاربرای خارجی بهترین گزینه و معتبر ترین و راحت ترین یک حساب پایپال هست.

برای حساب پایپال اگه می خوایید یک موقع خدای نکرده مشکلی پیش اومد باید برای رفع لیمیت اسکن پاسپورت + فیش آب یا تلفن محلی که با آن حساب پایپال را ایجاد کرده اید ارایه بدید.

این اکانت پایپال هزینش بیشتر هست. اما اگر مطمئن هستید که مشکلی پیش نخواهد آمد یک حساب پایپال از امارات ایجاد کنید و با گیفت کارت وریفای کنید.

در مورد مستر کار یا ویزا کارت دو نوع فیزیکی و مجازی هستن. فیزیکی باید خودتون پاسپورت یا اقامتگاه یک کشور و یا پاسپورت یکی از نزدیکان را ارایه بدید در سایت های ایرانی هم هزینه فیزیکی 200 تومان هست. با این کارت ها میشه از هتزنر خرید کرد و اسکن کارت را برایشان برای تایید ارسال کرد.

اما مجازی فقط شماره کارت و ccv2 در اختیار قرار میدن و نمیشه از دیتاسنتری مثل هتزنر خرید کرد چون مجازی هستن. و در دو نوع قابل شارژ و غیر قابل شارژ هستن.

بهتر هست اکانت پایپال ایجاد کرده و به نوع پریمیری ارتقا داده و کد api را در ماژول whmcs قرار داده و هزینه را دریافت کنید.

با تشکر.
    سلام،
    خیلی ممنون از توضیحات شما، شرکت معتبری در این زمینه سراغ دارید که افتتاح حساب بانکی انجام بدن؟

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

در مورد افتتاح حساب تنها به من اعلام کردند که اسکن پاسپورت نیاز هست و در مورد فیش یا قبض چیزی اعلام نشد
    در مورد ویزاکارت فیزیکی نیز تا اونجایی که من سوال کردم اعلام شد حداکثر میزانی که میتونیم شارژ کنیم 850 دلار هست
    که این میزان برای ما خیلی خیلی کم هست و حداقل ماهیانه بین 8 تا 10 هزار دلار نیاز داریم که پرداخت سرورها و موارد دیگر را انجام بدیم که دوستان پی پال را بیشتر پیشنهاد کردند
    در سایت زیر هم یک چنین توضیحاتی مشاهده کردم :
    فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این&#1

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

من عمری دنبال این بحث ها بودم، اگر پی پال در امارات خواستید ، من میتونم براتون انجام بدم با وریفای، خودم هم دارم،راضی هستم و دارم کار میکنم باهاش و البته خرید !

در رابطه با کارت فیزیکی هم چون خیلی دنبال این کارهای بانکی بودم، چند تاسایت پیدا کردم که قیمت های مختلفی داشتند از 120 تومان تا 300 تومان، اما بالاخره شرکتی رو پیدا کردم با شماره ثبت و معتبر در این زمینه، که البته خودم فعلا نگرفتم چون وضعیت مالی خوب به دلیل گرفتن سرور، ندارم.

ولی در برنامم هست که بگیرم و اقدام کنم، سایت هم توسط یکی از دوستانی که باهاشون کار کرده و خیلی مورد اعتمادم هست بهم معرفی شد، اگر دوست دارید بهم پیام بدید تا سایتش رو بگم، فقط یک سایت payament24 در دنیا نیست !!!! که چسبیدید بهش .
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

11. تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

فقط یک سایت payament24 در دنیا نیست !!!! که چسبیدید بهش .
    سلام
    ملاک خیلی ها مثل من برای انتخاب سابقه کاری و تایید همکاران معتبر هست
    با یک جستجو ساده در گوگل می توان سایتهای زیادی را در این ضمینه پیدا کرد اما ایا می تونیم به همه اعتماد کنیم ؟؟
    موارد مالی موضوع ساده ای نیست که به راحتی از کنارشون رد بشیم
    برای مثال در خیلی سایتها نسخه نال شده ماژول های بانکی موجود است اما وقتی نگاه میکنیم و میبنیم که اگر از فراسو با قیمت 50 تومان یا بیشتر اقدام به خرید کنیم و با خیال راحت روی سایت نصب کنیم , در آینده برای پرداخت کاربران و موارد امنیتی و هزینه ها واریز شده به حساب با خیال آسوده فعالیت خواهیم کرد , پس از این طریق اقدام می کنیم
    در مورد تهیه پی پال یا کارتهای فیزیکی نیز به دلیل اینکه افراد معتبر و شناخته شده کم هستند نمی توان به هر فرد یا گروهی اعتماد کرد

موفق باشید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

حق با شماست، من هم اون سایت ها رو تبلیغ نکردم برادر، یک سایتی هست که شرکت هست و رسم و آدرس و .. داره، مورد تایید یکی از دوستان مورد اعتمادم هست، منم میخوام از اون بگیرم، کارت هاشونم به درد شما میخوره فکر میکنم چون ویزا چند مدل دارد ، travel,classic,busines,gold

که ویزا گلد، حداقل موجودی باید هزار تا باشد، حداکثر هم 10 هزار تا فکر میکنم ... در هر صورت اگر خواستی پیام بده، .. متشکر، موفق باشید
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

14. تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    در مورد افتتاح حساب تنها به من اعلام کردند که اسکن پاسپورت نیاز هست و در مورد فیش یا قبض چیزی اعلام نشد

در مورد ویزاکارت فیزیکی نیز تا اونجایی که من سوال کردم اعلام شد حداکثر میزانی که میتونیم شارژ کنیم 850 دلار هست
    که این میزان برای ما خیلی خیلی کم هست و حداقل ماهیانه بین 8 تا 10 هزار دلار نیاز داریم که پرداخت سرورها و موارد دیگر را انجام بدیم که دوستان پی پال را بیشتر پیشنهاد کردند
    در سایت زیر هم یک چنین توضیحاتی مشاهده کردم :
    فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این&#1

موفق باشید
    سلام

برای دریافت هزینه از کاربرا پایپال بهترین گزینه است.

در ضمن ویزا کارت مبلغ قابل شارژ متفاوتی دارند. و در ماه با توجه به نوع ویزا کارت امکان شارژ کردن نیز متفاوت است.

برای پرداخت هزینه 8 هزار دلار بهتر است از صرافی استفاده کنید و حواله بانکی بزنید.

با تشکر.

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_arian نمایش پست ها
    سلام،
    خیلی ممنون از توضیحات شما، شرکت معتبری در این زمینه سراغ دارید که افتتاح حساب بانکی انجام بدن؟
    سلام

برای افتتاح حساب بانکی باید در اون کشور اقامت داشته باشید.

یا اگر شرکتی بخواد برای شما حساب بانکی واقعی نه مجازی مثلا از آمریکا براتون ایجاد کنه مثل ایران نیست با هزینه 20 تومان ایجاد شه هزینه اش واقعا خیلی بالا هست . بهتر هزینه ای که می خوایی برا حساب بانکی صرف کنی ویزا کارت بخری. البته اگر اقامت داشته باشی خیلی راخت هست و ارزون هم هست با همو حساب بانکی می تونی ویزا کارت هم از بانک درخواست کنی.

با تشکر.
    The Best Dedicated & VPS
    All Server Uptime 100 % Guarantee
    Support 24/7/365 Ticket & live chat

16. تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)