سلام دوستان. میخوام یک راست برم سر اصل مطلب و بابت سوالی که مدت هاست ذهنم رو مشغول کرده یه مشاوره ازتون بگیرم. بنده در بانه مغازه دار هستم و یک فروشگاه اینترنتی به آدرس .:: بانه شاپز :: بزرگترین مرجع فروش ال سی دی، ال ای دی و کولر از بانه به کل کشور ::. هم دارم که خوب از یک سی ام اس رایگان براش استفاده کردم. در واقع در ابتدا هدف من فقط جذب مشتری حضوری و معرفی کالا بود که الان دیگه میخوام یه فروشگاه جامع و شیک و صد البت با هزینه معقول هم راه اندازی کنم. یه فروشگاه جامع و شامل و شکیل با امکانات خوب که مثلا اینترفیسی مثل دیجی کالا داشته باشه. اما بین این همه سی ام اس موندم هاج و واج. این سیستم که الان رو سایته بهیران هست که فقط فارسی شده ی یک سیستم خارجیه. سیستم هایی مثل پی ویر، سبد خرید، حامد و ... که تو ایران خیلی طرفدار دارن همه مثل همین بهیران از یه سورس اصلی کپی شدنو و با یه سری تغییرات تو ایران فروش میدن. البته امکاناتشون خوب و کافیه ولی همشون کلیشه ای هستن و سئوی خوبی ندارن. قالب های جالبی هم نمیشه براشون ساخت. اگر میشد چیزی مثل پی ویر رو که سال 90 بین فروشگاه سازها دوم شده اختصاصی کرد و سئوش رو خوب کرد که خیلی عالی میشد. سیستم های اوپن سورس مثل اوپن کارت، پرستا و توماتو هم خوبن ولی ترجمه شده هاشون خیلی مذخرف از آب در اومدن. امکاناتشون زیاد نیست. ماژول و قالب های کمی هم دارن. سرتون و درد نیارم خلاصه بنده میون انتخاب ها موندم. چون فروشگاهی که بنده میخوام بزنم در حوزه لوازم خانگی هست انتخاب هم خیلی مشکل شده. از نظر امکانات مدیریتی بنده زیاد چیز خاصی لازم ندارم. چیزی که امکانات یک فروشگاه خوب بالفرض مثل پی ویر رو داشته باشه برام کافیه. امکاناتی مثل مدیریت جامع فروشگاه، اینترفییس خوب منوی مدیریت، امکان همکاری در فروش، خبرنامه و پیامک و ...
از اونجایی که به خاطر سئوی خوب وردپرس خیلی ازش خوشم میاد یه سرچهایی زدم و از بین سایتهای جالبی که با وردپرس طراحی شده بودن بهترین ها رو گلچین و سراغ برنامه نویسهاشون رفتم و با چندین نفر و شرکت صحبت کردم. افزونه هایی مثل بازار که امکاناتش کمه رو نپسندیدم. افرونه دبلیو پی شاپ هم که نال شد و اونم زیاد جالب نبود. بین همه اینها از فروشگاه ورچین خوشم اومد که اونم با مجنتو هست که فارسی نیست و البته رو وردپرس هم میزدن ولی با دیدن کارای شرکت پرنسا تمام چیزی که میخواستم رو یکجا پیدا کردم! من یه چیزی در این حد و قواره میخوام : پارمیس گلبهار | نقد و بررسی و فروش آنلاین محصولات متنوع که کار این شرکته : طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت (سئو) | پرنسا
شرکت پرنسا واقعا گل کاشتن و وردپرس رو متحول کردن. هر جور قالب و یا امکاناتی که بخوای هم میشه برات بزنن که البته من چیز زیادی جدای از امکانات خود افرونه فروشگاهیشون نمیخوام که اونارم باید با استفاده از خود سیستم و نازهایی که پیش میاد کامل کرد وگرنه از همین اول نمیشه گفت کهچه چیزایی ممکنه نیاز باشه. اینا کلا منوی مدیریت وردپرس رو تغییر دادن و یه حالت جامعی از آب در اومده که تو عکس زیر معلومه :
ولی مشکلی که هست اینه که قیمتش خیلی بالاست. درسته که خیلی براش زحمت کشیده شده ولی اصلا جالب نیست که بخوایم برای افزونه ها و مچ کردن قالب با اونها 1 میلیون و 200 هزار تومان هزینه کنیم که اونم فقط برای هسته هست و ممکنه قیمت بالاتر بره. اسکریپت هم که کلا رو سرور خودشونه و از لحاظ امنیتی هم خیلی عالیه. من با هیچ کدوم از اینها مشکلی ندارم. فقط این تیم خوب باید قیمت پایشون رو یه چیزی در حد 500 تومن میزاشتن برای جذب مشتری. اگر قرار باشه 2 میلیون تومن خرج وردپرس کنیم که دل و میزدیم به دریا و کلا یه سیستم اختصاصی در حد "چاره" میاوردیم بالا. ولی این مقدار هزینه برای من مقدور نیست. بعد از همه ی این اوصاف از تمامی دوستان میخوام با توجه به تجاربشون بنده رو راهنمایی کنن. اگر سیستمی میشناسید که واقعا عالی هست به بنده بگین تا اونا رم یه امتحانی بکنیم. جالب اینجاست من که این همه دنبال این قضیه بودم تا دیروز اسم سی ام اس دروپال رو هم نشنیده بودم! پس خواهشا هر چیزی که دوستان تو چنته دارن به ما هم گن. اگر طراحانی هستن که تو هر زمینه ای میتونن به من کمک کنن با بنده تماس بگیرن. چیزی که من میخوام زیبایی و انعطاف قالب و سیستم مدیریت، سئو و امکانات جامع و قابل گسترشه. با تشکر از همه دوستان. منتظر جوابهاتونم.
می خوام در یک سایت وردپرسی درگاه پرداخت بانک ملت داشته باشم. فروشگاه نیست اما یک هزینه ثبت نام هست که باید آنلاین بگیره و به صاحب سایت اطلاع بده! چه کنم؟
می خوام در یک سایت وردپرسی درگاه پرداخت بانک ملت داشته باشم. فروشگاه نیست اما یک هزینه ثبت نام هست که باید آنلاین بگیره و به صاحب سایت اطلاع بده! چه کنم؟