-
November 16th, 2009, 10:12
عضو دائم
محدودیت افراد آنلاین
سلام
قبلا یک سایت (انجمن vb) روی هاست اشتراکی داشتم که با افزایش حجم دیتابیس و افراد آنلاین مجبور به انتقال سایت روی یک سرور اختصاصی شدم.
زمانی که سایت روی هاست اشتراکی بود در ساعت های پرترافیک حدود 200 تا 250 اعضای آنلاین داشتم (مهمان و عضو) اما بعد از انتقال سایت روی سرور اختصاصی، از سه ماه پیش تاکنون در ساعت های پرترافیک بیش از 110 عضو آنلاین (مهمان و عضو) وجود ندارد.
این مشکل کمی برایم غیرطبیعی به نظر می رسد، لطفا نظرات خود را در این رابطه اعلام فرمائید.
سپاس
-
-
November 16th, 2009 10:12
# ADS
-
November 16th, 2009, 10:36
عضو انجمن
پاسخ : محدودیت افراد آنلاین
یه احتمال زیاد مقدار زمان ذخیره شدن کوکی ها دست کاری شده
حالا یا از طریق تنظیمات خود ادمین سایت یا از تنظیمات خود سرور
-
-
November 16th, 2009, 10:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sparksun
یه احتمال زیاد مقدار زمان ذخیره شدن کوکی ها دست کاری شده
حالا یا از طریق تنظیمات خود ادمین سایت یا از تنظیمات خود سرور
خودم ادمین سایت هستم دیگه :دی
کوکی رو تغییر ندادم همون روی 20 دقیقه است
از سمت سرور هم که تنظیمات کوکی ندیدم تا حالا
-
-
November 16th, 2009, 11:05
مدیر کل
زیاد نگران نباش
فرومت داره میگیره :-j
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
November 16th, 2009, 11:22
عضو انجمن
من اون چیزی که احتمال می دادم رو گفتم ، شما خودتون اینطور که می گید استاد هستید ولی خب تجربه یه چیز دیگری هست در بعضی از کارها !
از منیج سرور سر در نمیارم ولی این که می گید سرور چیزی به اسم زمان کوکی نداره ، زمان سرور بهم بریزه اولین چیزی که تاثیر میگذاره روی همین زمان کوکی ها هست ، حالا بگرد دنبال پرتقال فروش
یه سری موارد هست که ما فقط به مدیر سرور می گیم و در نهات انها اوکی می کنن با اطلاعاتی که دارن
نکته دیگه یادم رفت باید بگم ممکنه قبل از این که شما انجمنت رو انتقال بدی امار حقیقی نشون نمیاد و الان داره نشون میده
نکته بعضی از هک ها هستند که بر اساس زمان اصلی سرور تنظیم میشن یعنی 24 ساعت آنها برای ما 3.5 ساعت عقب تر هست و همین هم باعث میشه یکم که سرور تغییر بکنه امار رو اشتباه نشون بده
حالا بازم بگردید دنبال پرتقال فروش lol
-