با سلام. من يه دامنه >in داشتم از سال قبل پنل هم دسته خودمه فردا وقتش تموم ميشه چطوري مي تونم تموديدش كنم از كسي هم كه خريد كردم كلا ارشو جمع كرده ديگه تو نت فعاليت نداره چطوري اين دامنه رو تمديد كنم .
با سلام. من يه دامنه >in داشتم از سال قبل پنل هم دسته خودمه فردا وقتش تموم ميشه چطوري مي تونم تموديدش كنم از كسي هم كه خريد كردم كلا ارشو جمع كرده ديگه تو نت فعاليت نداره چطوري اين دامنه رو تمديد كنم .
دامنه خودتون رو منتقل می کنین به یه فروشنده دیگه و اونجا تمدید می کنین
در صورت تمایل ما به رایگان انتقال میدیم براتون و براتون تمدید می کنیم میتونید تیکت بدید
wWw.NikServer.com
ویرایش توسط mehrshad.ho : April 21st, 2012 در ساعت 23:50
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ما اماده کمک به شما هستیم دامنه شما در کدام رجبسترر هست
ما نماینده ریسلر کلاب ( دایرکتی ) هستیم.
باتشکر،
فاتح
وب ایده
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
سلام در صورتی که تمایل داشتید می تونید به پنل ما منتقل کنید و خودتون مالک 100% دامنه هستید و میتونید دامنهتون را به هر تعداد سالی که خواستید تمدید کنید
یاهو ای دی : ertebat2002
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در صورتی که ثبت کننده شما directi باشه من میتونم کمکتون کنم و براتون در کمتر از جند ثانیه تمدید کنم
اگه از directi هست بگید تا مشخصات پانلم در direct i رو بدم انتقال بدید براتون تمدید می کنم بعد هم انتقال داده میشه به پانل خودتون
مگه پانل دامنه بهتون داده نشده ؟
قیمتش سالانه 4000 تومان هست
اگه بهتون پانل داده شده لینک ورود را بدون نام کاربری بدید فقط ببینم directi هست یا نه اگه بود بدید براتون تمدید کنم
مال من تمديد هستش.
فقط اينك ورود لازم هست يوزر و پسورد لازم نيست ؟
بله هزینه تمدید فرق میکنه
لینک ورود + یوزر و پسورد را بدید تا چک کنم
ببینم می تونم براتون کاری انجام بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)