صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: قالب وردپرس

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    603
    تشکر شده در
    451 پست

پیش فرض قالب وردپرس

سلام دوستان
    در قالب زیر، sidebar رو آوردم سمت راست و mainlayout رو بردم سمت چپ:
    http://s2.picofile.com/file/7325882468/untitled2.png
    تصویر زمینه عناوین sidebar رو برعکس کردم.
    مشکلی که الان وجود داره، فاصله بین sidebar و mainlayout هست.
    تصویر :

این هم کدهای style.css (البته همش نیست) :
    کد:
    /*------------------------------------------------*/ /*-----------------[BASIC STYLES]-----------------*/ /*------------------------------------------------*/ body { overflow-x:hidden; overflow-y:scroll; background: #b5b5b5 url(images/main-bg.jpg) no-repeat center top; text-align: center; font-family: BYekan, Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; color: #ffffff; line-height: 21px; } a { text-decoration: none; color: #454444; text-shadow: 1px 1px 1px #ffffff;} a:hover { text-decoration: underline; } .clear { clear: both; } .ui-tabs-hide { display: none; } br.clear { margin: 0px; padding: 0px; } h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-weight: normal; padding-bottom: 5px; color: #000000; letter-spacing: -1px; line-height: 1em; } h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a { color: #000000; } h1 { font-size: 36px; } h2 { font-size: 24px; } h3 { font-size: 22px; } h4 { font-size: 18px; } h5 { font-size: 16px; } h6 { font-size: 14px; } p { padding-bottom: 10px; line-height: 24px; } strong { font-weight: bold; color: #1c1c1c; } cite, em, i { font-style: italic; } pre, code { font-family: Courier New, monospace; margin-bottom: 10px; } ins { text-decoration: none; } sup, sub { height: 0; line-height: 1; position: relative; vertical-align: baseline; } sup { bottom: 0.8em; } sub { top: 0.3em; } dl { margin: 0 0 1.5em 0; } dl dt { font-weight: bold; } dd { margin-left: 1.5em;} blockquote { margin: 1.5em; padding: 1em; color: #666666; background: #e6e6e6; font-style: italic; border: 1px solid #dcdcdc; } blockquote p { padding-bottom: 0px; text-shadow: none;} input[type=text],input.text, input.title, textarea, select { background-color:#fff; border:1px solid #bbb; padding: 2px; color: #4e4e4e; } input[type=text]:focus, input.text:focus, input.title:focus, textarea:focus, select:focus { border-color:#2D3940; color: #3e3e3e; } input[type=text], input.text, input.title, textarea, select { margin:0.5em 0; } textarea { padding: 4px; } img#about-image { float: left; margin: 3px 8px 8px 0px; } .clearfix:after { visibility: hidden; display: block; font-size: 0; content: " "; clear: both; height: 0; } * html .clearfix { zoom: 1; } /* IE6 */ *:first-child+html .clearfix { zoom: 1; } /* IE7 */ /*------------------------------------------------*/ /*---------------[MAIN LAYOUT INFO]---------------*/ /*------------------------------------------------*/ #page-wrap { width: 810px; margin: 0 auto; position: absolute; top: 25%; left: 20%; margin-right:-9px; } #main-content { float: left; text-align: right; width: 586px; } img#logo { margin: 138px 0px 0px 65px; } div.container-top { background: url(images/container-top.png) no-repeat; height: 16px; } div.container-bottom { background: url(images/container-bottom.png) no-repeat; height: 16px; margin-bottom:15px; } div.container { background: url(images/container.png) repeat-y; min-height: 340px; padding: 24px 0px 0px; } div.container-top, div.container-bottom, div.container { visibility: hidden; } div.divider { width: 559px; height: 18px; clear: both;} div.heading { padding: 0px 42px 21px 39px; background: url(images/divider.png) no-repeat bottom left; } .pagetitle { letter-spacing:-2.3px; } span.separator { margin: 5px 13px 0px 8px; } .pagetitle, span.separator { float: right; color: #4a4949; text-shadow: 1px 1px 1px #d2d2d2; font-size: 36px; } div.heading span.tagline {color: #4a4949; font-family: BYekan, Century Gothic,Arial,Verdana,sans-serif; font-size: 24px; text-shadow: 1px 1px 1px #c9c9c9; padding-top:11px; display:block; } div.entry { text-shadow: 1px 1px 1px #717171; padding: 11px 42px 8px;} div.page { visibility: hidden; } div.page ul { list-style-type: disc; margin: 10px 0px 10px 20px; } div.page ol { list-style-type: decimal; list-style-position: inside; margin: 10px 0px 10px 2px; } div.page ul li ul, div.page ul li ol { margin: 2px 0px 2px 20px; } div.page ol li ul, div.page ol li ol { margin: 2px 0px 2px 35px; } /*------------------------------------------------*/ /*--------------------[SIDEBAR]-------------------*/ /*------------------------------------------------*/ #sidebar { float: right; width: 223px; text-align: right; line-height: 50px; padding-top: 14px; } ul#nav li { height:55px; margin-right:-9px; padding: 8px 44px 0px 0px; } ul#nav li img { float:left; margin: 10px 3px 0px 0px; display: none; } ul#nav li.active { background: url(images/pageactive-bg2.png) no-repeat top right; } ul#nav li.active a { color: #ffffff; text-shadow: 1px 1px 1px #717171; } ul#nav li a { text-decoration: none; float: right; padding-right:10px; } ul#nav li a.hover { background: url(images/hover-bullet.png) no-repeat center right; } /*------------------------------------------------*/ /*------------[CAPTIONS AND ALIGNMENTS]-----------*/ /*------------------------------------------------*/ div.post .new-post .aligncenter, .aligncenter { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } .wp-caption { border: 1px solid #ddd; text-align: center; background-color: #f3f3f3; padding-top: 4px; margin-bottom: 10px; } .wp-caption.alignleft { margin: 0px 10px 10px 0px; } .wp-caption.alignright { margin: 0px 0px 10px 10px; } .wp-caption img { margin: 0; padding: 0; border: 0 none; } .wp-caption p.wp-caption-text { font-size: 11px; line-height: 17px; padding: 0 4px 5px; margin: 0; color: #000000; text-shadow: none;} .alignright { float: right; } .alignleft { float: left } img.alignleft { display:inline; float:left; margin-right:15px; } img.alignright { display:inline; float:right; margin-left:15px; }
    با تشکر از شما

2. تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    404
    تشکر شده در
    282 پست

پیش فرض پاسخ : قالب وردپرس-کـــمـــکـــ فـــوریـــ لـــطـــفـــا

چند تا کار میتونید انجام بدین !

1- عکس سمت راست رو زیاد تر کنید
    2- میتونید از margin-left:-50px; استفاده کنید
    3- میتونید از margin-right-50px; استفاده کنید
    4- میتونید width منوی سمت راست رو زیاد تر کنید
    5- میتونید هر دو رو float:right; بزارید ولی باید دقت کنید که سایز هر دو در کنار هم به سایز استاندارد نزدیک بشه تا مشکلی نداشته باشه !

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط lordmhn نمایش پست ها
    چند تا کار میتونید انجام بدین !

1- عکس سمت راست رو زیاد تر کنید
    2- میتونید از margin-left:-50px; استفاده کنید
    3- میتونید از margin-right-50px; استفاده کنید
    4- میتونید width منوی سمت راست رو زیاد تر کنید
    5- میتونید هر دو رو float:right; بزارید ولی باید دقت کنید که سایز هر دو در کنار هم به سایز استاندارد نزدیک بشه تا مشکلی نداشته باشه !
    البته این راهنمایی هایی که کردم باید توی کلاس مناسب انجام بشه یعنی جایی که margin-left باید استفاده کنید توی منو ها هست و جایی که margin-right استفاده باید کرد برای متن اصلی هست
    طراحی حرفه ای وب سایت
    quadangles.web@gmail.com

5. تعداد تشکر ها ازlordmhn به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    603
    تشکر شده در
    451 پست

هنوز اندر خم همون کوچه م !

لطفا راهنماییم کنید دوستان

7. تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    404
    تشکر شده در
    282 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheyl_ir89 نمایش پست ها
    هنوز اندر خم همون کوچه م !

لطفا راهنماییم کنید دوستان
    شما اگه میتونید یک لینک از این قالب بذارید تا بتونم راحتر کمکتون کنم !
    طراحی حرفه ای وب سایت
    quadangles.web@gmail.com

9. تعداد تشکر ها ازlordmhn به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    603
    تشکر شده در
    451 پست

با تشکر از همراهیت
    تو لوکال هاست دارم کار می کنم
    لینک دموی قالب اصلی : BusinessCard Theme | Just another WordPress weblog

الان این جوریش کردم :

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

حالا باید کاری کنم که رو هم برن
    اما الان sidebar می آد پایین

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

چه جوری این کارو بکنم؟
    کدش چیه؟

موقعی که چپ چین بود، در قسمت sidebar ، کد margin-right:-9px; بود.
    اما حالا نمی دونم چی کار کنم
    خیلی امتحان کردم

11. تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    404
    تشکر شده در
    282 پست

این الان که این طوری شده یا میتونه از clear باشه میتونه از سایز زیاد باشه باید چک کنی ببینی که توی html بعد از قسمت متنه <div class="clear"></div> هست یا نه و این که width کلی که در نظر گرفته شده چقدره و این که آیا margin-left و right توی این قسمت ها درست به کار رفته یا نه این اتفاق زمانی می افته که width و margin زیاد باشه و نتونه کنار هم قرار بگیره !
    طراحی حرفه ای وب سایت
    quadangles.web@gmail.com

13. تعداد تشکر ها ازlordmhn به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    603
    تشکر شده در
    451 پست

هنوز نتونستم این مشکل رو برطرف کنم!
    دوستان
    ممنون می شم کمکم کنید

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

چه جوری این کارو بکنم؟
    کدش چیه؟

خیلی امتحان کردم

15. تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید

عضو انجمن SaynaServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    96 پست

هنوز نتونستم این مشکل رو برطرف کنم!
    دوستان
    ممنون می شم کمکم کنید

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

چه جوری این کارو بکنم؟
    کدش چیه؟

خیلی امتحان کردم
    می تونم کمکتون کنم از امضا ای دیم رو بر دارید در ارتباط باشید

17. تعداد تشکر ها ازSaynaServer به دلیل پست مفید

عضو دائم sazsaz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

مشکل خود را در انجمن راهنمای وردپرس فارسی بنویسید متاسفانه به خاطر حرکتی از سوی سیستم بن شده بودید که الان فعال شدید

19. تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    603
    تشکر شده در
    451 پست

پیش فرض پاسخ : قالب وردپرس

دوستان کمکم کنید لطفا
    هنوز نتونستم درستش کنم این قالب رو!
    با تشکر از شما

21. تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)