سلام.. دوستان خسته نباشيد.. من بخوام وي پي اس بدم.. بايد چي كار كنم ؟
آيا همه دوستاني كه نمايندگي هاست دارن همه كارها رو انجام ميدن ؟ از فروش هاست تا فروش دامين و وي پي اس ؟
ممنون از شما
سلام.. دوستان خسته نباشيد.. من بخوام وي پي اس بدم.. بايد چي كار كنم ؟
آيا همه دوستاني كه نمايندگي هاست دارن همه كارها رو انجام ميدن ؟ از فروش هاست تا فروش دامين و وي پي اس ؟
ممنون از شما
من بيشتر منظورم اين بود كه وي پي اس رو از كجا و چه طوري ميشه تهيه كرد و براي فروش گذاشت..
من تازه كارم عزيز.. : دي
بله شما میتونید از هر شرکت معتبری سرویس خود را تهییه کنید و کار خود را شروع کنید ولی پیش نیاز هایی که هستش برای مدیریت را داشته باشید
موفق باشید
خوب اون پيش نياز ها چيه ؟
من ريسلر دارم 10 گيگ و مي تونم بفروشم.. مي خوام در كنارش وي پي اس هم بدم.. بايد چه طوري شروع كنم ؟
خدا رو شكر پس ؛ كاري مي كنم كه ياد برادرتون بيوفتين..
دوسان منتظر جواب هستم.. مرسي
بعد در مورد تهیه وی پی اس ، شما یه سرور تهیه می کنید و روی اون وی پی اس ایجاد می کنید
به همین راحتی که نوشتم نیست!
Fresh Start Again!
ممنون.. خوب شرط اول كارش چيه ؟ همه كه از اول وي پي اس باز نبودن ؟ هزينه سرور چه قدره ؟ من ريسلر دارم
اصلا ربطی به ریسلر شما نداره
وی پی اس باز!
شرط اول داشتن اطلاعات کافی برای ورود به اینکار هستش ، اگر ندارید از نمایندگی استفاده کنید! وی پی اس تهیه کنید و بفروشید ، بخش فنی با کسی که ازش می گیرید!
هزینه سرور بسته به لوکیشن ، دیتاسنتر و کانفیگ خود سرور فرق می کنه از 50$ ! تا ....
که برای مجازی سازی رنج قیمتهای بالای 150$ تا 300$ پیشنهاد میشه که عموما کانفیگ مناسبی برای اینکار دارند
Fresh Start Again!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)