-
April 23rd, 2012, 17:37
عضو دائم
یک سوال خیلی مهم از سئو کاران عزیز
سلام دوستان
یه سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید
من یه سایت دارم (جدای سایت داخل امضام) که آمار نسبتا بالایی داره
از قرار دادن نام و آدرس سایت معذورم اما سوالم
از آنجایی که سایت چندین نویسنده داره و برخی نویسنده ها عادت ندارند برای مطالب برچسب بذارند و از انجایی که نذاشتن برچسب یکم زشت میکرد سایت رو من اومدم و div برچسب رو استایل display:none دادم . حالا سوالم اینه که آیا این کار من تو گوگل و ایندکس شدن سایت تاثیر خواهد داشت ؟
یعنی برچسب ها مخفی باشند مشکلی برای سئو سایت پیش میاره یا خیر ؟
با تشکر
-
-
April 23rd, 2012 17:37
# ADS
-
April 23rd, 2012, 18:15
عضو انجمن
پاسخ : یک سوال خیلی مهم از سئو کاران عزیز

نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام دوستان
یه سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید
من یه سایت دارم (جدای سایت داخل امضام) که آمار نسبتا بالایی داره
از قرار دادن نام و آدرس سایت معذورم اما سوالم
از آنجایی که سایت چندین نویسنده داره و برخی نویسنده ها عادت ندارند برای مطالب برچسب بذارند و از انجایی که نذاشتن برچسب یکم زشت میکرد سایت رو من اومدم و div برچسب رو استایل display:none دادم . حالا سوالم اینه که آیا این کار من تو گوگل و ایندکس شدن سایت تاثیر خواهد داشت ؟
یعنی برچسب ها مخفی باشند مشکلی برای سئو سایت پیش میاره یا خیر ؟
با تشکر
نه مشکلی پیش نمیاد چون گوگل بات سورس سایت شما رو اسکن میکنه نه محتوای ظاهری سایت شما رو
-
تعداد تشکر ها ازsebastian به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 18:53
عضو انجمن
خوب سورس رو كه بررسي كنه اين كد رو هم ميبينه و اين كد هم ببينه ميدونه يعني چي ديگه و ظاهر رو ميفهمه
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 19:17
گوگل اصلا به تگ و برچسب توجه نمیکنه... مخصوصا وقتی بیشتر از 8 تا باشه.. اما اگه لینک به خود این صفحه باشه و از یه صفحه دیگه هم اومده باشه ، واسه لینک داخلی حسابش میکنه وگر نه روی سئو(به صورت مستقیم) تاثیری نداره..
-
تعداد تشکر ها از navibd به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 21:15
عضو دائم
ممنونم از لطفتون
اما من یکم گیج شدم
اخه من با همین تگ ها ورودی گوگل دارم
شما چی میگید ؟ بذارم باشه یا شو کنم ؟
-
-
April 23rd, 2012, 21:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
خوب سورس رو كه بررسي كنه اين كد رو هم ميبينه و اين كد هم ببينه ميدونه يعني چي ديگه و ظاهر رو ميفهمه
شما خودت فهمیدی چی گفتی؟!!!
میگم یه بار دیگه سوال رو بخون

نوشته اصلی توسط
navibd
گوگل اصلا به تگ و برچسب توجه نمیکنه... مخصوصا وقتی بیشتر از 8 تا باشه.. اما اگه لینک به خود این صفحه باشه و از یه صفحه دیگه هم اومده باشه ، واسه لینک داخلی حسابش میکنه وگر نه روی سئو(به صورت مستقیم) تاثیری نداره..
اولا که برچسب و تگ هر دو تا یکی هستن ثانیا شما رو چه حسابی همچین حرفی میزنید که گوگل به تگ توجه نمیکنه؟!!!!
ثالثا اصلا صحبت سر لینک ورودی و خروجی نیست ایشون میخواستن بدونن که با اعمال استایل غیر قابل نمایش بودن تگ مشکلی بوجود میاد یا نه فکر نمیکنم به لینک داخلی یا خارجی مربوط بشه

نوشته اصلی توسط
vahab00
ممنونم از لطفتون
اما من یکم گیج شدم
اخه من با همین تگ ها ورودی گوگل دارم
شما چی میگید ؟ بذارم باشه یا شو کنم ؟
دوست عزیز فرقی نمیکنه اگه هم none باشه باز هم مشکلی پیدا نمیکنید
مثل keyword و description میمونه دیگه نمایش نداری تو صفحه ولی با همینا باز هم شما ورودی میگیری
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 21:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepastian
شما خودت فهمیدی چی گفتی؟!!!
شما بهتره حرف زدن ياد بگيري اول عزيز
دفعه ي چندمتون هست حواستون رو جمع كنيد
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 21:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
شما بهتره حرف زدن ياد بگيري اول عزيز
دفعه ي چندمتون هست حواستون رو جمع كنيد
شما لازم نکرده به بنده حرف زدن رو یاد بدید
ثانیا شما هم بهتر هستش به جای حاشیه جواب رو بدید چون فکر نمیکنم " شما خودت فهمیدی چی گفتی؟!!! " دلیلی برای دور شدن از موضوع اصلی تاپیک باشه
در ضمن نمیخوام به خاطر حاشیه پردازی های شما تاپیک قفل بشه و سوال این دوستمون نیمه کاره باقی بمونه
-
-
April 23rd, 2012, 22:02
عضو انجمن
ببينيد عزيز شما عادتون هست كه تاپيك ها رو به حاشيه بكشونيد قبلا هم زياد اين كار رو كردين و تو اين تاپيك هم خودتون شروع كردين و طبق عادت بچگانتون تقصير رو گردن كس ديگه انداختين . بهتر هست ديگه ادامه ندين
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 22:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
ببينيد عزيز شما عادتون هست كه تاپيك ها رو به حاشيه بكشونيد قبلا هم زياد اين كار رو كردين و تو اين تاپيك هم خودتون شروع كردين و طبق عادت بچگانتون تقصير رو گردن كس ديگه انداختين . بهتر هست ديگه ادامه ندين
شما مشکلتون اینه که بدون اطلاع راجع به چیزی نظر میدید مثلا همون پست اولی که در این تاپیک دادید واقعا میخوام بدونم توضیح بدید که چی گفنید؟؟؟؟؟؟
-