-
April 10th, 2012, 08:49
عضو جدید
سلام. تحویل vps چقدر طول می کشه؟
با سلام.
من از یکی از ارائه دهنده های vps یک سرویس گرفتم که حدودا دو روز می شه ولی هنوز تحویل ندادن، من هم از شانس بد خیلی عجله دارم.
مگه ارائه vps چقدر طول می کشه؟ مگه چیزی غیر از کپی کردن یک image از سیستم عامل و حالا شاید چند دقیقه ای config هست؟؟
-
-
April 10th, 2012 08:49
# ADS
-
April 10th, 2012, 09:18
پاسخ : سلام. تحویل vps چقدر طول می کشه؟
سلام دوست عزیز بستگی داره که مدیر سرور چه مدت زمان بخواهد سرور شما را تحویل دهد و در کل تا بخواد یک vps نصب کند نهاید 45 دقیقه زمان میبره و اینکه معملا تحویل سرور مجازی از 1 ساعت تا 1 روز و حتی اگر templates داشته باشند 5 مین زمان میبره
اتمام ip داشته باشه درد سر مدیر سرور
ویرایش توسط rezahd : April 10th, 2012 در ساعت 09:48
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
April 10th, 2012, 09:20
عضو دائم
اگه قرار بوده که کانفیگ انجام بدن ، که بستگی به کانفیگ داره
در غیر این صورت 10 دقیقه تا نیم ساعت
البته مشکلات مختلفی هم ممکنه پیش بیاد ، مثل تاخیر در ارائه آی پی از طرف دیتاسنتر
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
April 10th, 2012, 09:37
عضو جدید
من الآن دو روزه منتظرم ولی هنوز تحویل ندادن!
خدا رحم کنه شروع داستان که اینطوره، نمی دونم آخرش به کجا می کشه.
اول می خواستم از یکی بگیرم که تو فورم ها تبلیغات کرده بود، ولی احساس کردم خوب پشتیبانی نمی کنه، از یکی از سرویس دهنده ها گرفتم که تبلیغاتش توی فورم هست و تقریبا هم مشهوره. ولی نمی دونم چرا تحویل نمی دن!
-
-
April 10th, 2012, 09:46
نهایتش 1 ساعت مگر اینکه ای پی تمام کرده باشه بخواد بگیره
-
-
April 10th, 2012, 09:55
احتمالا مشکلی مثل کمبود منابع (ای پی و ...) یا مشکلات دیگر دارند چون عملا همان طور که دوستان گفتند کمتر از 30 دقیقه
-
-
April 10th, 2012, 10:40
عضو انجمن
تیکت بزنید و دلیل رو از خودشون بپرسید
-
-
April 10th, 2012, 11:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
webpaiman
با سلام.
من از یکی از ارائه دهنده های vps یک سرویس گرفتم که حدودا دو روز می شه ولی هنوز تحویل ندادن، من هم از شانس بد خیلی عجله دارم.
مگه ارائه vps چقدر طول می کشه؟ مگه چیزی غیر از کپی کردن یک image از سیستم عامل و حالا شاید چند دقیقه ای config هست؟؟
اگر مشتری نداشته باشه و سرش خلوت باشه 15 دقیقه میتونه سرور بده تازه 15 خیلی زیاد گفتم
از خودشون بپرسید احتمالا سرشون شلوغه یا مشکلی دارن
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 10th, 2012, 11:17
عضو دائم
2 روز مدت زیادیه اما همه دارن با زمان template لود کردن زمان تحویل رو میگین 15 دقیقه
اول اینکه اشتباه از شما بوده باید خودتون اول هماهنگ میکردی بد خرید میکردی
دوم اینکه من خودم شخصا" هرچقدر گرفتار باشم 1 روز تحویل میدم
سوم اینکه اون آقایی که منابع خالی نداره چرا باید ملت رو سر کار بزاره و بعد 2 روز جواب هم نده ...
-
-
April 10th, 2012, 12:13
عضو جدید
با درود
لطفا اسپم نفرمایید.
شاید قوانین سایت طرف باشه که 1/3 روز کاری برای تحویل طول میکشه.
شاید مشکلی برای این شخص پیش امده باشه که نتوانستن تا الان تحویل بدن.
یا کلا طرف وجود.... ندارد.
شما هم همچنان مجبور هستید منتظر باشید چون راه دیگه وجود نداره.
همچنان مشکل وجود داشت اقدامات لازم میتوانین انجام بدید. ( پیگیری قانونی ) یا اقدامات دیگه ...
کسی که 1 ویندوز خام بخواد ارایه بده 20 min هم نمیتونه. حدود 1تا 2 ساعت زمان نصب میخواهد مگر اینکه از image اماده شده کپی بگیره که 10 تا 15 دقیقه تحویل میدن پس اسپم تایم نفرمایید لطفا (چون هر کسی به نحوه خودش تحویل میده )
با احترام
زیبا ترین قسمت یک انجمن گزینه جستجو آن سایت هست
-