نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: رفع فی--لتر سایت !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

20 رفع فی--لتر سایت !

سلام من سایتم موزیک مجاز هست و 9 ماه هست که دارم فعالیت میکنم ! و کلیه قوانین رو رعایت کردم و هر چیزی که گذاشتم با توجه به تجربیات و دوستان و خوانندگانی که باهاشون آشنا بودم گذاشتم

برای مثال آلبوم علی لهراسبی رو با خودشون هماهنگ کردیم ! و 2 آهنگ رو یک شب قبل از پخش آلبوم به ما دادن و بر روی سایت قرار دادیم در هر صورت مشکلی نیست ! بگذریم

بنده وقتی سایتم فی--لتر شد تعجب کردم ! همه اخطارها رعایت شدن ! مشکلی نیست ! چرا فی--لتر شده سایت؟؟ چراا

خب از اون جایی که وقتی زنگ میزنی شما به دبیرخانه برای رفع فی--لتر میگن که مشکل رو بهتون نمیگیم تا تعهد نامه رو پر کنین باشه من برای این که کارم سریع تر از همه پیش بره شب یه بلیط قطار گرفتم رفتم تهران و صبح شنبه فرم رو گذاشتم روی میز !

که خدایی نکرده ! اگر از ارشاد شهرستان ارسال کنن شاید ایمیل بره اسپم ! شاید به دستشون نرسه ! و هزار تا مشکل دیگه که بهتر هست بگذریم

خب وقتی فرم رو پر کردیم به خانوم (مهر آسا) مسئول فرم و رفع فی--لتر گفتیم که مرحله بعد چی هست ! گفتن باید زنگ بزنین ساماندهی !! ساماندهی چرا ؟؟؟ خب باشه ممنون خدانگهدار

زنگ زدیم ساماندهی به ما ربطی نداره ! باید زنگ بزنین به دفتر ارشاد داخلی 168 زنگ زدیم به ایشون گفتیم که خودتون گفتین زنگ بزنیم ساماندهی میگه سایتتون که ثبت هست برای چی زنگ بزنین ساماندهی !! ما نمیدونیم خودتون گفتین

ایشون گفتن که باید ایمیل بدید به

shkayat@dci.ir و یک کپی هم ازش ارسال کنین به rafe@dci.ir خب باشه ممنون. ارسال کردین فردا زنگ بزنین من پیگیری کنم !

خب فرداش زنگ زدیم قضیه رو گفتیم ایشون گفتن ایمیل ارسال کردین ! بله ارسال کردم جوابی نگرفتین نه باشه من پیگیری میکنم فردا زنگ بزنین .

فرداش که امروز باشه زنگ زدم گفتن که زنگ زدم داخلی 177 داخل اتاقشون نیستن باشه ممنون !

خودم زنگ زدم گفتن که هیچ ربطی به ما نداره مربوط به داخلی 168 هست زنگ بزنین بیگین که زنگ زدین داخلی 177 و گفتن که هیچ ربطی به ما نداره (اسمشون رو هم که من فراموش کرده بودم)

گفتن که بپرسید .

باشه زنگ زدم گفتن به داخلی 168 و قضیه رو گفتم . ایشون گفتن که من پیگیری میکنم هنوز منتظر هستم که پیگیری کنم

قبلاً یه سایت داشتم که فی--لتر شده بود دو روز نشد که بیرون اومد کسانی که اون جا بودن مرد بودن و سریع پیگیری میکردن ! دستشون درد نکنه ولی الان خانم مهر آسا بعد از 4 روز دارن پیگیری میکنن کار ما هنوز تموم نشده

این ها رو نوشتم که همه بدونین چه بر کسی میگذره که سایتش فی--لتر شده باشه

امید وارم که هیچ وقت سایتتون فی--لتر نشه
    ویرایش توسط kargar : April 9th, 2012 در ساعت 11:48

2. تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)