-
April 6th, 2012, 14:22
هتزنر و او وی اچ
هتزنر که پیسی یا همون دسکتاپ میده اما میگن او وی اچ نه سرور هست ؟؟ حالا با این نظر کدو به اسپام بیشتر گیر میده ؟؟
و کیم سوفی و خود او وی اج و کیم سوفی ک زیر او وی اچه این تور که میگن سروری میده با قیمت حدود 45 و هتزنرم سرورهای داره 40 50 تومن ب بالا فرقشون چیه ؟ از نظری ک کدوم سروره ؟؟ واقعا اینا برای ما سرورن ؟؟؟؟ یا سرورای privatelayer که وقتی قیمت و ..... میبینه پس اون دیگه چیه ؟؟؟
لطفا هر دوست عزیز نظراتشون رو اینجا بگن
جناب موسوی و جناب پارسیان عزیزد اگر امکان داره تجربه هاتان رو بگید
دوستان دیگر هم اگر مایل هستن شرکت کنن و تجرهاشونو بگن ...
اگر اسمی نبردم با این اشخاص عزیز اشنا تر بودم
با تشکر
-
-
April 6th, 2012 14:22
# ADS
-
April 6th, 2012, 17:41
پاسخ : هتزنر و او وی اچ

نوشته اصلی توسط
mariean
هتزنر که پیسی یا همون دسکتاپ میده اما میگن او وی اچ نه سرور هست ؟؟ حالا با این نظر کدو به اسپام بیشتر گیر میده ؟؟
و کیم سوفی و خود او وی اج و کیم سوفی ک زیر او وی اچه این تور که میگن سروری میده با قیمت حدود 45 و هتزنرم سرورهای داره 40 50 تومن ب بالا فرقشون چیه ؟ از نظری ک کدوم سروره ؟؟ واقعا اینا برای ما سرورن ؟؟؟؟ یا سرورای privatelayer که وقتی قیمت و ..... میبینه پس اون دیگه چیه ؟؟؟
لطفا هر دوست عزیز نظراتشون رو اینجا بگن
جناب موسوی و جناب پارسیان عزیزد اگر امکان داره تجربه هاتان رو بگید
دوستان دیگر هم اگر مایل هستن شرکت کنن و تجرهاشونو بگن ...
اگر اسمی نبردم با این اشخاص عزیز اشنا تر بودم
با تشکر
سلام دوست عزیز.تا حالا کسی داخل این دیتا سنتر نبوده که بفهمه این سخت افزار که رویه کیس بسته شده از خانواده سرور سانان هست یا پی سی سانان اما از رویه مدل مادر برد هایی که رویه سرور بسته شده میشه فهمید که سرور در چه وضعیت هست.
در حال حاظر سرور های جدید هتزنر که مادر بورد اسوز داره روش از خانواده workestion هست که جزو سرور های متوسط شناخته میشه.مدل دقیق مادر بور های سری قدیم رو نمیدونم درخواست kvm دادم تا ببینم چی هستن.
اگر هم کسی میکه اینا پی سی هستن مدرک نشون بده.ما اعلام کنیم که درست میگه یا نه.
بعدش این مدل مادر برد سری جدید رو تا حالا داخل ایران ندیدم.
هتزنرم سرورهای داره 40 50 تومن ب بالا فرقشون چیه ؟
تفاوت سر همین سخت افزاری که میزارن هست.و در قبالش هم هزینه ستاپ هم میگیرن.
اکثر سرورهایی که گرفتم تا الان هارد هاشون WD مدل black هست.
به جز چندتا که سامسونگ بوده
اگر هم پی سی باشه ما در ایران نمیتونم معادل 1/2 این سخت افزارو تهیه کنیم.
همین آقای فرا جان برن تک(سجاد) و مدل ها رو قیمت کنن.بعض از این مدل ها در تعران هم پیدا نمیشه.
-
-
April 6th, 2012, 18:54
با سلام
جدمت جناب پارسیان و موسوی عزیز
جناب پارسیان من دوست ندارم شما دو دوست کل بندازید با توجه حرفتون که نظر سنجی اینجا نکنم و ... اما خودتون اینجا کامنت میذارید ...
این بحث ها
اگر امکان داره شما هم برای او و اچ مدارک بذارید برا اینکه سرور هستن ....
در همان پست نظر سنجی و مقایسه این دو شرکت
از سرعت دیال و اپ لود ... جزیاتی از شرکت ...
که دوستان میخونن با شرکت کاملا اشنا بشن ....
و برای انتخاب راحتر بشه
من با هتزنر کار کردم سرعت .... اشنای دارم تا حدی و برای بیشتر شدنش شما دوستان کمک خاستتم نه کل بحث ...
خاهشن انجا نظر بذارید
با تشکر
من هیچ کدوم از سرور های هتزنرو فیزیکی ندیدم که بگم این پی سی هست یا سرور.من میگم نمیدنم اما در این که از رده های worktion هست اطمینان دارم.
در مورد ovh هم نمیدونم چون تا حالا سرور نداشتم به جز سه بار که داشتم واسه کابرام سرور مجازی به سرور های جدید انتقال میدادم.و بهتر نظر ندم.
speed dl.png
این هم سرعت دانلود پورت 1 گیگابیت
-
-
April 6th, 2012, 19:06
عضو دائم
میشه برداشتتون از سرور رو بگید :دی
اینا دیتا سنتر هستند نه کافینت :دی
-
-
April 6th, 2012, 19:09

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
میشه برداشتتون از سرور رو بگید :دی
اینا دیتا سنتر هستند نه کافینت :دی
من قصد تخریب بازار دیگرانو ندارم .بهتره دیگران نظر بدن.
-
-
April 6th, 2012, 19:28
ممنون بابت کامنت ها جناب موسوی
حالا منتظر نظر دوست عزیز پارسیان که سابقه کاری با او وی اچ دارن برای راهنمای بیشتر ممنون میشم ایشون هم شرکت کنن اینجا
جناب سرور استار شما هم که اهل کار هستین نظر بدید در مورد او وی اچ و هتزنر اگر باشون کار کرید ...
یا از انجای ک سرور ارئه می کنید
ویرایش توسط mariean : April 6th, 2012 در ساعت 19:59
-
-
April 6th, 2012, 21:10
در مورد سرورهای OVH باید گفت کیفیت سخت افزاری و شبکه بسیار خوبی رو دارند...و شبکه پایداری دارند..از نظر ابیوز OVH حساس هست و باید حتما پورت ها مدیریت بشه در غیر این صورت مشکل ساز خواهد بود...برو روی سرور ها میکروتیک میشه نصب کرد که ما بلد نیستیم (به زودی آموزش نصب میکروتیک روی OVH) رو میزاریم...حالا شاید حرف من باشه ولی OVH دیتاسنتر شماره 1 دنیا هست!!! البته در لینک زیر هم مواردی رو میخونین
Hosting and Internet Solutions - OVH
در مورد هتزنر هم خوب سرور هاستینگ ما روی هتزنر هست که به زودی انتقال میدیم به OVH ..دلیلش هم اینکه برای یک سرور هاستینگ بیش از حد ابیوز ارسال میکنن و در باز کردن آي پی کمی بد برخورد میکنند...در صورتی که در OVH آی پی به هر دلیلی بسته بشه کمتر از 10 ثانیه توسط خود ما باز میشه!!!
و اینکه هتزنر جدیدا با ایرانی ها مشکل پیدا کرده در صورتی که OVH برخورد بسیار خوبی داره در حدی که وقتی ما با Legal ( بخش حقوقی ) OVH ایمیل میدیم بعضی موقع های خودشونtranslate فارسی میکنن و جواب میدن...
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 100 شیر OVH

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
همین آقای فرا جان برن تک(سجاد) و مدل ها رو قیمت کنن.بعض از این مدل ها در تعران هم پیدا نمیشه.
ببخشید ها ولی یکم قبل از زدن حرف دقت کنید بعد بگین!!!بنده پدرم از سال 66 کار واردات لپ تاپ و کامپیوتر انجام میدن!!در مجتمع تک و تابان هم در هر 2 مجتمع شرکت داریم!!! خواستین بیاین قیمت بدم بهتون هر کدوم هم خواستین موجود هست...نمونش از هفته دیگه هارد 1 ترابایت اکسترنال usb فقط 70 هزار تومان ..در مورد سرورهای شما خرید نمیکنین سرور رو اجاره میکنین!!!
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 21:21
-
-
April 6th, 2012, 21:35

نوشته اصلی توسط
razavihost
من در کل این موارد نظری نمیدم جز یک مورد .
دیتا سنتر به هیچ وجه با ایرانی ها مشکل نداره بده کاری آقای خسروی رو به این ارجیف ربظ ندین مشکل مالی به ایرانی و غیر ایرانی ربط نداره.پنل به به نام ایران ثبت نشده و منو به ایرانی بودن نمیشناسند. دقت کن آقا
کانتیر هاردو من نقدا 100 تومن هر کدومشو میخوام.
اگه با ایرانی مشکل ندارن چرا به اسم ایران ثبت نکردین!!البته اول از شریکتون بپرسین !!!
درمورد هارد هارد ها 1000 تا هست بهتون آدرس رو پیام خصوصی میکنم فردا تشریف بیارین شرکت چکش رو بدین!!!
-
-
April 6th, 2012, 22:39
EX4 -- Asus P8H67-M PRO, HDD 3,0 TB SATA: Seagate Barracuda XT ST33000651AS
EX5 -- MSI X58 Pro-E HDD 1,5 TB SATA: Seagate ST31500341AS / 32MB
EX6 -- Asus P8B WS HDD 3,0 TB SATA: Seagate Constellation ES.2 ST33000650NS
EX8 -- Asus P8B WS
SSD: 120GB SSD Corsair CSSD-F120GB2-BRKT
SAS 300 GB (15,000 rpm): Seagate CHEETAH ST3300657SS
razavihost عزیز ! لطفا اطلاعات غلط ندید
دیتا سنتر به هیچ وجه با ایرانی ها مشکل نداره بده کاری آقای خسروی رو به این ارجیف ربظ ندین مشکل مالی به ایرانی و غیر ایرانی ربط نداره.پنل به به نام ایران ثبت نشده و منو به ایرانی بودن نمیشناسند. دقت کن آقا
متاسفانه فعلا مدارکی در اختیار ندارم ولی حرف های زیادی برای گفتن دارم که شاید بعدا اعلام بکنم.
ویرایش توسط smartieuser : April 6th, 2012 در ساعت 22:48
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید