صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: خريد اپل

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    38 پست

53 خريد اپل

با سلام خدمت تماميه دوستان عزيز
    ميخاستم بدونم ايفون 4 چه مشكلاتي داره.كه نبايد اون رو خريد.قصد خريد دارم.لطفا راهنمايي كنيد.
    خواهشا به اين چند سوال هم پاسخ دهيد:
    ايا اس ام اس فارسي بياد نمايش ميده چون در بعضي از گوشيها بصورت مربع نمايان ميشه؟
    بعضي از دوستان ميگفتند يك سمت گوشي دقيقا نپرسيدم . اگر دست بر روش قرار بگيره انتن دهي قطع ميشه؟
    بنده با سيستم عامل سيمبيان كار كردم ايا كار با سيستم اين گوشي مشكله؟
    تاچ گوشي چطور هست ايا دقيق و بدون مشكل عمل ميكنه؟
    ايا با خط همراه اول مشكلي نداره؟ از نظر انتن دهي و ...
    و در پايان بايد از ميكرو سيمكارت استفاده كرد؟
    و اگر چيزي هست كه ميدانيد بايد مطرح بشه بيان كنيد.
    با تشكر فراوان.

2. # ADS

عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

پیش فرض پاسخ : خريد اپل

نقل قول نوشته اصلی توسط asrar44 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تماميه دوستان عزيز
    ميخاستم بدونم ايفون 4 چه مشكلاتي داره.كه نبايد اون رو خريد.قصد خريد دارم.لطفا راهنمايي كنيد.
    خواهشا به اين چند سوال هم پاسخ دهيد:
    ايا اس ام اس فارسي بياد نمايش ميده چون در بعضي از گوشيها بصورت مربع نمايان ميشه؟
    بعضي از دوستان ميگفتند يك سمت گوشي دقيقا نپرسيدم . اگر دست بر روش قرار بگيره انتن دهي قطع ميشه؟
    بنده با سيستم عامل سيمبيان كار كردم ايا كار با سيستم اين گوشي مشكله؟
    تاچ گوشي چطور هست ايا دقيق و بدون مشكل عمل ميكنه؟
    ايا با خط همراه اول مشكلي نداره؟ از نظر انتن دهي و ...
    و در پايان بايد از ميكرو سيمكارت استفاده كرد؟
    و اگر چيزي هست كه ميدانيد بايد مطرح بشه بيان كنيد.
    با تشكر فراوان.
    سلام
    دوست عزیز اینجا بعث های مربو به کامپیوتر و اینترنت و شبکه هست نه موبایل !!!
    ولی من جواب می دم به شما !

ايا اس ام اس فارسي بياد نمايش ميده چون در بعضي از گوشيها بصورت مربع نمايان ميشه؟ بله زمان فارسی را بصورت عربی کاملا ساپورت می کند بدون نصب نرم افزار جانبی + داشتن گ ژ پ چ .
    بعضي از دوستان ميگفتند يك سمت گوشي دقيقا نپرسيدم . اگر دست بر روش قرار بگيره انتن دهي قطع ميشه؟ این مشکل تو یک سالی که من دارم دیده نشده ! و داداشمم داره دیده نشده !! و گفته می شوذ این مشکل فقط برای نسل سوم خط ها هست ! که ایران نسل دوم یا 2g هستش ! با خیال راحت بخر !
    بنده با سيستم عامل سيمبيان كار كردم ايا كار با سيستم اين گوشي مشكله؟ کار با این سیستم اولش خیلی سخت به نظر می یاد ولی بعدش خیلی راحت و دوست داشتنی هستش ! راحتتر از سیمبیان !
    تاچ گوشي چطور هست ايا دقيق و بدون مشكل عمل ميكنه؟ اگه بگم بهترین تاچ دنیاست باید باور کنی ! من بیشتر برند ها رو داشتم ! این بدون عیب هست ! راحتم خط و خش بر نمی دارد !
    ايا با خط همراه اول مشكلي نداره؟ از نظر انتن دهي و ... ! خیر با خطوط مخابراتی ایران و تمام دنیا سازگار هست .
    و در پايان بايد از ميكرو سيمكارت استفاده كرد؟ شما همون سیم کارتی که دارید رو هر جا ببرید به رایگان به میکروسیم تبدیل می کنند !
    و اگر چيزي هست كه ميدانيد بايد مطرح بشه بيان كنيد. حتما آیفون آنلاک فکتوری خریداری کن و هر کی هم گفت هزینه اضافه باور نکن ! آیفون بدون آنلاک فکتوری بدون کلی مشکل داره ! در حال حاضر آبفون با ورژن 4.3.3 بهترین گزینه و گرون ترین گزینه هستش ! تا حدی که با ورژن جدید آیفون 4.3.5 اختلاف قیمت 100 تومانی دارد !! فعلا فقط 4.3.3

موفق باشد من که دارم راضی هستم ! هرکی هم داره راضی !
    ویرایش توسط ServerDL.com : October 13th, 2011 در ساعت 23:22
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

4. تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ServerDL.com نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز اینجا بعث های مربو به کامپیوتر و اینترنت و شبکه هست نه موبایل !!!
    ولی من جواب می دم به شما !

ايا اس ام اس فارسي بياد نمايش ميده چون در بعضي از گوشيها بصورت مربع نمايان ميشه؟ بله زمان فارسی را بصورت عربی کاملا ساپورت می کند بدون نصب نرم افزار جانبی + داشتن گ ژ پ چ .
    بعضي از دوستان ميگفتند يك سمت گوشي دقيقا نپرسيدم . اگر دست بر روش قرار بگيره انتن دهي قطع ميشه؟ این مشکل تو یک سالی که من دارم دیده نشده ! و داداشمم داره دیده نشده !! و گفته می شوذ این مشکل فقط برای نسل سوم خط ها هست ! که ایران نسل دوم یا 2g هستش ! با خیال راحت بخر !
    بنده با سيستم عامل سيمبيان كار كردم ايا كار با سيستم اين گوشي مشكله؟ کار با این سیستم اولش خیلی سخت به نظر می یاد ولی بعدش خیلی راحت و دوست داشتنی هستش ! راحتتر از سیمبیان !
    تاچ گوشي چطور هست ايا دقيق و بدون مشكل عمل ميكنه؟ اگه بگم بهترین تاچ دنیاست باید باور کنی ! من بیشتر برند ها رو داشتم ! این بدون عیب هست ! راحتم خط و خش بر نمی دارد !
    ايا با خط همراه اول مشكلي نداره؟ از نظر انتن دهي و ... ! خیر با خطوط مخابراتی ایران و تمام دنیا سازگار هست .
    و در پايان بايد از ميكرو سيمكارت استفاده كرد؟ شما همون سیم کارتی که دارید رو هر جا ببرید به رایگان به میکروسیم تبدیل می کنند !
    و اگر چيزي هست كه ميدانيد بايد مطرح بشه بيان كنيد. حتما آیفون آنلاک فکتوری خریداری کن و هر کی هم گفت هزینه اضافه باور نکن ! آیفون بدون آنلاک فکتوری بدون کلی مشکل داره ! در حال حاضر آبفون با ورژن 4.3.3 بهترین گزینه و گرون ترین گزینه هستش ! تا حدی که با ورژن جدید آیفون 4.3.5 اختلاف قیمت 100 تومانی دارد !! فعلا فقط 4.3.3

موفق باشد من که دارم راضی هستم ! هرکی هم داره راضی !

يك دنيا ممنون از پاسختون.

6. تعداد تشکر ها از asrar44 به دلیل پست مفید

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

در iOS5 مشکلات فارسی حل شده.

عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.mansoury نمایش پست ها
    در ios5 مشکلات فارسی حل شده.
    os5 فعلا باگ های زیادی دارد که اصلا پیشنهاد نمی کنم کسی نصب کنه !
    فعلا بهترین گزینه 4.3.3 هستش !
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

عضو جدید ramtin140 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    188 پست

مشکلش فقط نداشتن بلوتوث بود که اونم با 12000 تومان حل شد هیچ مشکل دیگه ای نداره و مطمئنم این گوشی رو دستت بگیری هیچ سیستم عامل دیگه ای رو نمیپسندی

عضو انجمن loginvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ServerDL.com نمایش پست ها
    os5 فعلا باگ های زیادی دارد که اصلا پیشنهاد نمی کنم کسی نصب کنه !
    فعلا بهترین گزینه 4.3.3 هستش !
    من خودم از os5 استفاده میکنم البته 5.0.1 که جیلبریک آنتتر کردم خیلی هم راضی هستم
    الان airblue کرک شدش هست که دیگه مشکل بلتوث حل شده و از سورس insanelyi می تونی دریافت کنی
    ولی خودم Celeste رو پیشنهاد میدم که میتونی از cydiastore.ir خریداری کنی (برای کاربران ایرانی)
    در حال حاضر هم iOS5.1 هم اوومده که مشکل باتری رو حل کرده(برای 4اس) که در 4 چنین مشکلی نداره و اینکه جیلبرک تتر هست (اگه توضیح لازم بود بشتر توضیح میدم)
    و کلا توپه بهترین گوشی با توانایی بالا که کار کردن باهاش خیلی اسونتر از سیمبیان و اندروید هست
    هنگام خرید هم به شرط آنلاک فکتوری خریداری کنین
    سیمکارتو قیچی می کنین یا با دستگاه برش میزنن میزارین روش و راحت کار میکنین
    تازگیا اپل ایرانو از تحریم هم در آورده و براحتی می تونی از store دانلود داشته باشی

11. تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید

عضو جدید ramtin140 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    188 پست

منم رو 5.0.1 هستم تا الان مشکلی ندیدم اما 5 باگش زیاد بود مخصوصا مصرف باتریش

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ramtin140 نمایش پست ها
    مشکلش فقط نداشتن بلوتوث بود که اونم با 12000 تومان حل شد هیچ مشکل دیگه ای نداره و مطمئنم این گوشی رو دستت بگیری هیچ سیستم عامل دیگه ای رو نمیپسندی
    بلوتوث رایگان هست عزیز
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

عضو جدید taksami4 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    43 پست

حالا که بحث شد یه قیمتی هم بدید از هر دو نوعش...هم 4 و هم 4 اس

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)