سلام
من يه وي پي اس دارم كه سيستم عاملس win 2003 هست
فاير واش رو در قسمت control panel روشن كردم اما ديگه نميتونم وصل شم
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام
من يه وي پي اس دارم كه سيستم عاملس win 2003 هست
فاير واش رو در قسمت control panel روشن كردم اما ديگه نميتونم وصل شم
ممنون ميشم كمكم كنيد
درود
از مدیر سرور بخواهید تا یا فایروال را خاموش کند.یا اگر به روشن بودنش نیاز دارید دسترسی ریموت دسکتاپ به آن دهد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
میشه بگید علت این سخن گهر بارتون چیه ؟ :دیدوست عزیز همیشه یادتون باشه هیچ موقع فایروال رو روشن نکنید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
ریموت را به قسمت exception فایروال معرفی کنید تا بلاک نشود.
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
دوست عزیز علت اینکه اکثر مدیران سرور فایروال را خاموش می کنند به خاطر موارد استفاده متعدد از سرورها و همچنین تنوع استفاده نرم افزارهای مختلف از پورتها می باشد . اکثر کاربران ( مخصوصا کاربران مبتدی ) به خاظر عدم آشنایی با کارکرد فایروالها در استفاده از سرورها به مشکلات متعددی برخورد می کنند. برای همین مدیران سرورها غالبا فایروال ها را خاموش می کنند تا کاربران بنا به نیاز خودشان از فایروال استفاده کنند.( البته پورت هایی که عمومیت دارند مثل پورت اسپم در اکثر سرورها مسدود شده است)
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
در كل استفاده نكردن از فايروال حتي فايروال خود سيستم كار اشتباهي است
بعضي ها هم كه خاموش مي كنند اين عمل موقتي است يا يك جايگزين براش دارن يا اصلا كار با فايروال بلد نيستند كه عواقبش را خواهند ديد
از نظر فايروال خوب هم فايروال خود ويندوز اگر درست منيج بشه كارش از 20 نمره 18 ميگيره خصوصا كه در ويندوز سرور 2008 از نظر كنترل امنيت ديگه 19/95 را گرفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)