-
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
1eng.ir, A.B.A.N, adyrene, AftabHosting, amirlord, company_hosting, Doublex, GameIran, hadi_am, HOSSEIN1242000, Mehdi92, mohsen1, nimafire, RezaFH, S3CreT, sohrab.khan, thanker, web-ha
-
July 1st, 2010 01:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : آموزش تصویری ساخت VDS در hyper-v
با سلام آموزش خوبی بود دستت درد نکنه
-
تعداد تشکر ها ازagarb98 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
agarb98
با سلام آموزش خوبی بود دستت درد نکنه
و وحید تشکر را آفرید .
با تشکر
-
-
آقای صالحی واقعا از شما انتظار نمی رفت که یه مشت فایل آلوده رو بدی دست بچه ها انجمن ،عزیزان من این فالیلو اسکن کردم ولینک اسکن رو میزارم تا همه ببینن و فایلهایی که آقا رضا میزاره یکم در موردش بیشتر دقت کنن جالب اینجاست که 22 تا فایل مخرب داشت تازه این فقط شامل یکی از فایلاشون میشه از دوستانی که دانلود کردن یه آنتی قوی برای سیستمشون بزنن چون سیستمشون دچار اختلال میشه البته آقا رضا ببخشید ها قصد من جسارت به شما نبود فقط جهت آگاهی دوستان گفتم .
اینم لینک اسکن Virustotal. MD5: 718c9c63d55cfa761c6750e1a62017f1 Trojan Horse Artemis!766C30EE73B5 Trojan.Generic.3256798
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
تازه این مال فایل مشاهده آموزش بود بعدی هم تو راهه
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
خوشبختانه فایل دوم آقای صالحی سالم از آب در اومد
Virustotal. MD5: 49411d4859c8a000326c5795398e949a
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
امیدوارم توضیح خوبی داشته باشن که چرا از فایلی مطوئن نیستن میان انو برای دانلود هزاران نفر قرار میدن؟
-
تعداد تشکر ها ازweb-ha به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
web-ha
آقای صالحی واقعا از شما انتظار نمی رفت که یه مشت فایل آلوده رو بدی دست بچه ها انجمن ،عزیزان من این فالیلو اسکن کردم ولینک اسکن رو میزارم تا همه ببینن و فایلهایی که آقا رضا میزاره یکم در موردش بیشتر دقت کنن جالب اینجاست که 22 تا فایل مخرب داشت تازه این فقط شامل یکی از فایلاشون میشه از دوستانی که دانلود کردن یه آنتی قوی برای سیستمشون بزنن چون سیستمشون دچار اختلال میشه البته آقا رضا ببخشید ها قصد من جسارت به شما نبود فقط جهت آگاهی دوستان گفتم .
اینم لینک اسکن
Virustotal. MD5: 718c9c63d55cfa761c6750e1a62017f1 Trojan Horse Artemis!766C30EE73B5 Trojan.Generic.3256798
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
امیدوارم توضیح خوبی داشته باشن که چرا از فایلی مطوئن نیستن میان انو برای دانلود هزاران نفر قرار میدن؟
یعنی تروجان به خورد مردم داد 
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
web-ha
اینم لینک اسکن
Virustotal. MD5: 718c9c63d55cfa761c6750e1a62017f1 Trojan Horse Artemis!766C30EE73B5 Trojan.Generic.3256798
سیمانتک من هم پاک کرد فایل رو ! ولی فکر کردم به خاطر تنظیماتش هست !
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
یعنی چی دوستان از شما ها انتظار نمی ره ! واقعا که !
خوبه تو فیلم آموزشی هم می بیند که آنتی تروجان نصبه !
اصلا رفتار خوبی ندارید . ... من خودم چک کردم هیچ مشکلی نداشت !
دوستان دیگه هم بررسی کنند خبرش رو بدند .
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

نوشته اصلی توسط
web-ha
اینم لینک اسکن
سلام . من خودم هم آنتی ویروس جداگانه و هم ضد تروجان نصب هست . نمونه اش رو هم تو فیلم آموزشی دیدید .
بقیه دوستان هم که گرفته بودند فکر کنم همگی آنتی ویروس و... داشتند و براشون هم مشکلی پیش نیومده بود
به هر حال بازبینی می شه اگر تروجان بوده حتما لینک جدید با آموزش جدید و روی یه سیستم دیگه قرار می گیره .
با تشکر
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

نوشته اصلی توسط
NovinServer
یعنی چی ؟ تروجان به خورد مردم داد آخه !
تاپیک رفت تو انحراف
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------

نوشته اصلی توسط
LoveLife
سیمانتک من هم پاک کرد فایل رو ! ولی فکر کردم به خاطر تنظیماتش هست !
سلام . آخرش فایل ها تروجان هستند یا نه ؟!
چون رو سیستم هم آنتی تروجان هست و هم آنتی ویروس و اتفاقا آپیدیت هم می شن .
ولی دوستان دیگه که دانلود کرده بودند مشکلی براشون پیش نیومده بود + خودم هم دانلود کردم و آنتی ویروس مشکلی نشون نداد .
-
-

نوشته اصلی توسط
takhoster
یعنی چی دوستان از شما ها انتظار نمی ره ! واقعا که !
خوبه تو فیلم آموزشی هم می بیند که آنتی تروجان نصبه !
اصلا رفتار خوبی ندارید . ... من خودم چک کردم هیچ مشکلی نداشت !
دوستان دیگه هم بررسی کنند خبرش رو بدند .
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
سلام . من خودم هم آنتی ویروس جداگانه و هم ضد تروجان نصب هست . نمونه اش رو هم تو فیلم آموزشی دیدید .
بقیه دوستان هم که گرفته بودند فکر کنم همگی آنتی ویروس و... داشتند و براشون هم مشکلی پیش نیومده بود
به هر حال بازبینی می شه اگر تروجان بوده حتما لینک جدید با آموزش جدید و روی یه سیستم دیگه قرار می گیره .
با تشکر
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
یعنی چی ؟ تروجان به خورد مردم داد آخه !
تاپیک رفت تو انحراف
یعنی اینگونه که از اسکن پیداست شما فایل الوده به تروجان گذاشته بچه ها هم ریختن روی سیستمشون !
خدا رحم به اطلاعاتشون کنه !
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
بعد چند تا فایل بیشتر نبوده ... این هزار تا فایل از کجا اومد ؟
-
-
July 3rd, 2010, 08:41
عضو دائم
آقا بس کنید به خدا . همین الان رو یه سیستم دیگه که avast نصب بود تست کردم فایل ها هیچ مشکلی ندارن به خدا ! فقط کارتون شده آبرو ریزی .
وب ها عزیز فایل ها مشکلی ندارن . فقط زیب برنامه( bbfale.zip --- یادم می یاد لینکی که وحید داده بود گرفتم و برا شما گذاشتم ! ) داخلش کرکش هست که شاید بعضی آنتی ویروس ها بهش گیر بدن به خاطر اینکه فایل کرک هست .
-