-
December 8th, 2012, 18:10
-
تعداد تشکر ها ازhadi-110 به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2012 18:10
# ADS
-
December 8th, 2012, 19:42
عضو انجمن
پاسخ : آموزش رفع مشکل آنلاین ماندن یوزر ها و بر طرف شدن مشکل صفحه Online Users در IBSng
این فایل squid_rad_auth.c رو که باید در مسیر /etc/squid/squid_radius_auth-1.10 با FTP انتقال داده بشه رو شما می توانید در همان اول نصب یعنی دقیقا بعد ار این مرحله
کد PHP:
tar -zxvf squid_radius_auth-1.10.tar.gz
شما اگر در این مرحله انجام دهید این کار باعث این می شود که دیگر نیاز به انجام مرحله زیر نداشته باشید .
make
make clean
make install
موفق باشید .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 08:10
پاسخ : آموزش رفع مشکل آنلاین ماندن یوزر ها و بر طرف شدن مشکل صفحه Online Users در IBSng

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
این فایل
squid_rad_auth.c رو که باید در مسیر /etc/squid/squid_radius_auth-1.10 با FTP انتقال داده بشه رو شما می توانید در همان اول نصب یعنی دقیقا بعد ار این مرحله
کد PHP:
tar -zxvf squid_radius_auth-1.10.tar.gz
شما اگر در این مرحله انجام دهید این کار باعث این می شود که دیگر نیاز به انجام مرحله زیر نداشته باشید .
make
make clean
make install
موفق باشید .
ممنون بابت از راهنماییتون
-
تعداد تشکر ها از hadi-110 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2012, 01:43
عضو انجمن
من این کار رو انجام دادم ، یوزرهای Squid رو الان آنلاین نشون میده ، اما مشکلی که هست بعضی از یوزرهای Squid بعد از قطع کردن باز هم در IBSng آنلاین میمونن و یوزر نمیتونه مجدداً وصل شه و باید Squid رو رستارت کنم ! ممکنه راهنمایی کنید . ممنون
-
تعداد تشکر ها از zigma4000 به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2013, 21:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
من این کار رو انجام دادم ، یوزرهای Squid رو الان آنلاین نشون میده ، اما مشکلی که هست بعضی از یوزرهای Squid بعد از قطع کردن باز هم در IBSng آنلاین میمونن و یوزر نمیتونه مجدداً وصل شه و باید Squid رو رستارت کنم ! ممکنه راهنمایی کنید . ممنون
این مشکل رو کسی بلده؟
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 22:49

نوشته اصلی توسط
ehsan_296
این مشکل رو کسی بلده؟
براتون انجام میدم simorghteam
-
تعداد تشکر ها از sintel به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2013, 10:15
سلام دوستان من این مشکل دارم مشکل مربوط میشه به یور https آنلاین میمونن تو بخش یوزر آنلاین نشون نمیده 13439436891.jpg
-
-
January 17th, 2015, 21:54
-