-
April 21st, 2012, 21:38
عضو دائم
لینک ورودی از سایت گوگل
سلام
چطوری میشه لینک ورودی از گوگل واسه یه سایت ساخت !!!
لطفا" بفرمایید .
-
-
April 21st, 2012 21:38
# ADS
-
April 21st, 2012, 22:18
عضو انجمن
پاسخ : لینک ورودی از سایت گوگل
منور شما بک لینک برای گوگل هست؟
این کار اثر منفی برای سایت شما داره
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
April 21st, 2012, 23:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ertebat7
منور شما بک لینک برای گوگل هست؟
این کار اثر منفی برای سایت شما داره
نه منظور ایشون این بود که در لیست بک لینک سایتشون سایت google.com هم به عنوان لینک دهنده به اون باشه

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام
لطفا" بفرمایید .
که باید ایندکس پیج سایتتون خیلی بالا باشه تا گوگل بک لینک شما بشه
-
-
April 22nd, 2012, 00:11

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام
لطفا" بفرمایید .
شما برای اینکه ورودی گوگل داشته باشید و میزان ورودی گوگل و تعداد صفحات ایندکس شده ی سایت شما در گوگل بسنجید و ... میتونید از قسمت وبمستر گوگل استفاده کنید (برای ورود کلیک کنید) البته یادت نره بعد از اینکه تونستی سایتت رو با موفقیت در گوگل وبمستر بسبتی اولین کار سایت مپ سایتت رو به گوگل معرفی کن (سریع تر ایندکس میشی )
-
-
April 22nd, 2012, 14:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehran00
شما برای اینکه ورودی گوگل داشته باشید و میزان ورودی گوگل و تعداد صفحات ایندکس شده ی سایت شما در گوگل بسنجید و ... میتونید از قسمت وبمستر گوگل استفاده کنید (
برای ورود کلیک کنید) البته یادت نره بعد از اینکه تونستی سایتت رو با موفقیت در گوگل وبمستر بسبتی اولین کار سایت مپ سایتت رو به گوگل معرفی کن (سریع تر ایندکس میشی )
مرسی خیلی وقته اینکار رو کردم از تو وبمستر میتونم لینک بگیرم ؟ از کدوم قسمتش ؟؟؟
-
-
April 22nd, 2012, 18:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
مرسی خیلی وقته اینکار رو کردم از تو وبمستر میتونم لینک بگیرم ؟ از کدوم قسمتش ؟؟؟
نه فقط که وبمستر نیست خدمتتون هم که تو پست قبلیم عرض کردم باید ایندکس پیجتون بالا باشه که این به گوگل وبمستر ارتباطی نمیتونه داشته باشه
-