-
March 11th, 2012, 21:15
کمک در راه اندازی وب سایت فروش سرور
من دنبال کسی می گردم که در راه اندازی وب سایت فروش هاست منو همراهی کنه. من طراح وب سایت هستم. اما برای مسائلی مثل whmcs با کپی رایت یا بی کپی رایت بگیریم ، اینکه چه ماژول هایی ضروریه ، راه اندازی Whois و ثبت دامین آنلاین و ... نیاز به یک شخص وارد در این امور دارم. مشکلی در راه اندازی خود سرور و مدیریتش ندارم. برای اینکار هزینه ای مناسب با توجه به بودجه اندکم هم می پردازم. لطفا اگر کسی هست اعلام کنه یا پیام خصوصی بده. با تشکر
-
-
March 11th, 2012 21:15
# ADS
-
March 11th, 2012, 22:26
پاسخ : کمک در راه اندازی وب سایت فروش سرور
سلام شما چه نوع همکاری نیاز دارید ؟
-
-
March 11th, 2012, 23:00
عضو انجمن
whmcs رو اورجینال بگیرین بهتره چون آپدیت ها خیلی مهم هستند
برای دامنه پنل از دایرکت آی بگیرین حدود 180 تومن در میاد که پنل 100% مال خودتون باشه
سرور رو هم با whmcs ست کنید اکانتها اتوماتیک ایجاد بشن
پرداخت بانک ملت هم گزینه خوبی برای فروش انلاین هست
-
-
March 11th, 2012, 23:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mersen
من دنبال کسی می گردم که در راه اندازی وب سایت فروش هاست منو همراهی کنه. من طراح وب سایت هستم. اما برای مسائلی مثل whmcs با کپی رایت یا بی کپی رایت بگیریم ، اینکه چه ماژول هایی ضروریه ، راه اندازی Whois و ثبت دامین آنلاین و ... نیاز به یک شخص وارد در این امور دارم. مشکلی در راه اندازی خود سرور و مدیریتش ندارم. برای اینکار هزینه ای مناسب با توجه به بودجه اندکم هم می پردازم. لطفا اگر کسی هست اعلام کنه یا پیام خصوصی بده. با تشکر
اگر خواستید کمکتون میکنم
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
March 11th, 2012, 23:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mersen
درود
جهت مدیریت کامل سرور مجازی و اختصاصی به طور کامل در خدمتیم!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
March 12th, 2012, 00:01
درود . مهندسان گروه ما قطعا می توانند شما را راهنمایی کنند . سوالی بود در خدمتیم .
-
-
March 13th, 2012, 14:13
-
-
March 20th, 2012, 16:37
عضو انجمن
لطفا شماره تلفنتان را پ.خ یا ایمیل کنید
در چه زمینه هایی اطلاعات دارید؟
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
-
March 20th, 2012, 17:54

نوشته اصلی توسط
guerillamethod
لطفا شماره تلفنتان را پ.خ یا ایمیل کنید
در چه زمینه هایی اطلاعات دارید؟
یکم زود اومدی
-
-
March 21st, 2012, 02:20

نوشته اصلی توسط
mersen
به نظر من اگه میخواهید فروش راحتی داشته باشید whmcs اصل بگیرید چون هم امنیتش بالا هست و هم امکانات حرفه ای داره و کارتونو راحتر میکنه !
شما میتونید سرورتونو به whmcs وصل کنید و راحت بدون رفتن به پنلی هاست بسازید فقط باید چند نکته تو هماهنگ سازی whmcs با سرورتون داره که باید رعایت کنید وگرنه دیگه مشکلی نداره ، استفاده از whmcs هم که خیلی آسونه اگه نیاز به فیکس کردن بخش های whmcs داشتید در خدمتتونم ! ( برای مثال ساخت سرویس جدید ، تنظیم واحد پولی ، شماره حساب ها ، و.... )
-