cpanel VPS optimized 3
سلام، نمایندگی در گرفتم. حالا که cpanel رو دریافت کردم میبینم vps نوشته. یعنی شخصی که به من نمایندگی ارائه میده روی vps هست. مشکلی برای من ایجاد نمیشه ؟
cpanel VPS optimized 3
سلام، نمایندگی در گرفتم. حالا که cpanel رو دریافت کردم میبینم vps نوشته. یعنی شخصی که به من نمایندگی ارائه میده روی vps هست. مشکلی برای من ایجاد نمیشه ؟
مشکل که هست یعنی طرف پول سرور اختصاصی نداده یه سرور مجازی گرفته داره هاست میفروشه
100 درصد کیفیت کمتر از سرور اختصاصی هست
چون پورت و سی پی یو اشتراکی هست بین سرورهای مجازی دیگه
نه همه سرویس دهنده هاسی پی یو اشتراکی هست بین سرورهای مجازی دیگه
همیشه اینطوری نیست
هستند که پردازشگر + پورت کاملا اختصاصی بدند.
و اینکه گفتید مشکل هست خیر مشکل تلقی نمیشه.
من یه هاستی که روی وی پی اس باشه و سرعت و کیفیت داشته باشیه ترجیه میدم به سروراختصاصی که سرعت و کیفیت نداشته باشه و برعکس.
منظور بنده این بود که به هر حال از سرور اختصاصی ضعیف ترهنه همه سرویس دهنده ها
همیشه اینطوری نیست
هستند که پردازشگر + پورت کاملا اختصاصی بدند.
و اینکه گفتید مشکل هست خیر مشکل تلقی نمیشه.
من یه هاستی که روی وی پی اس باشه و سرعت و کیفیت داشته باشیه ترجیه میدم به سروراختصاصی که سرعت و کیفیت نداشته باشه و برعکس.
فكر ميكنم اون تم پنل باشه
آخه رو سرور اختصاصي هم كه ميزديم باز ميزد vps optimized
نميدونم بقيشو
خیر اگه اختصاصی باشه اصلا این لوگو نمیاد بلکه این میاد http://verify.cpanel.net/images/cpanel_whm_logo.png
اين نكته رو هم بگم
بعضيا سرور اختصاصي ميگيرن چون پول لايسنس ندارن، يه سرور مجازي نصب ميكنن روش با اون هاست ميدن
یعنی واقعا یه نفر سرور اختصاصی میخره ماهی 300 _ 400 بعد پول ماهی 66000 لایسنس رو نداره؟بعضيا سرور اختصاصي ميگيرن چون پول لايسنس ندارن، يه سرور مجازي نصب ميكنن روش با اون هاست ميدن
ازون حرفا بودا
به راحتی میشه لوگو های سیپنل رو عوض کرد
Vps optimized
که مشتری نفهمه وی پی اسه
بله دقیقا به راحتی با تغییر یک فایل میشه این لوگو رو تغییر داد ولی با دیدن مشخصات سرور از تو پنل(اگه فعال گذاشته باشه) میشه فهمید وی پی اس هستبه راحتی میشه لوگو های سیپنل رو عوض کرد
Vps optimized
که مشتری نفهمه وی پی اسه
یا بررسی آیپی سرور در
License Verification - cPanel Inc.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)