سلام
دوستان من يه سايت عكس دارم
بعد توي هاست عكس ها رو آپ كردم
مثلا تو اين مسير
www.phtop.com/ax
توي پوشه عكس الان طرف همين رو بزنه به راحتي همه چيز مي افته مي خوام كه اين اتفاق رخ نده بايد چي كار كنم ؟
ممنون
سلام
دوستان من يه سايت عكس دارم
بعد توي هاست عكس ها رو آپ كردم
مثلا تو اين مسير
www.phtop.com/ax
توي پوشه عكس الان طرف همين رو بزنه به راحتي همه چيز مي افته مي خوام كه اين اتفاق رخ نده بايد چي كار كنم ؟
ممنون
سلام منظورتونو دقیق متوجه نشدم اما اگه میخواید کسی به اون پوشه دسرسی نداشته باشه یه پسورد واسش بده تا هرکس اون لینک زد ازش یوزر پسورد بخواد
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
ميشه بگيد چه طوري ميشه روي پوشه پسورد گذاشت ؟
ممنون
Password Protect Directories
در سیپنل هست
رو پوشه مورد نظر میتونید رمز بگذارید
از فایل منیجر وارد بشید رو اون پوشه ای که میخواید پسورد باشه راست کلیک کنید گزینه password protect انتخاب کنید و به روایت عکس
12.jpg
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
Password Protect Directories
از كجا بايد پيداش كنم؟
بالا عرض کردم رو پوشه مرد نظر راست کلیک کنید و گزینه Password Protect انتخاب کنید بعد صفحهع ای مانند عکس بالا باز میشه که تو عکس توضیح دادم
آموزش :
(sajadie - tofanhost) هاستینگ سجادیه - چت جاوا - دامنه - مرکز آموزش - ایجاد رمز عبور برای یک پوشه در cpanel
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
آخه سرو هاست جان اسمتم نمیدونم متاسفانه
ببین تو همه مرورگرها کلیک راست رو فایل کار نمیکنه
بهترین راه به نظرت همون دکمه داخل صفحه اول سیپنل نیست ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)